-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.481
Âminevet bir tane testim vardı 3 gün önce yaptım testi dünde mens gününde kan verdim sabırsızlık edip ama sonuç hüsran Rabbim hayırlısını nasip etsin herkese
En güzel zamanları degerlendirmişsin 12 gün sonra gebelik testi yap İnşallah ikinci çizgiyi görürsünGunaydin arkadaslar, yorumlariniza ihtiyacim var. 4 aydır bebk ıstıyoruz. Gorunen bir sorun yok stresli olmamın dısında. Bu ay ovu test ile deniyim dedim ilk defa. 12.gun basladım yapmaya, dongum 29 gun. Resimdeki testlere gore 14. gun mu yumurtlamıs oluyorum yanı 3 numarada. 1,3,4 gunler ılıskı oldu. Hayırlısı bakalım tutacak mı.. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.Eki Görüntüle 1563451
En güzel zamanları degerlendirmişsin 12 gün sonra gebelik testi yap İnşallah ikinci çizgiyi görürsün
arkadaşlar ben 4 ay boyunca hep laboquick marka ovulasyon testi denedim...
sonuç alamadım ama clearblue ovulasyon testi internetten sipariş ettim...
dijital oldugu için sonuçları kesine yakın bir oranda ve anlaşılırdı...koyu mu açık mı kaygısı tasımıyordum..
ve 4 ay boyunca laboquick marka adete 14gun kala yumurtladığımı gösterirken , clearblue ile adetime 10 gun kala yumurtladığımı farketmiş oldum...
6 ay kendimi paraladım neden olmuyo olmuıyo diye...
clearblue kullanmaya başladığım 2. ay yavrumun benimle olduğu haberini aldım...
ne yalan söyleyeyim gerçekten pahalı test ama sonuna kadar hak ediyor.....
benim nacizane tavsiyem o dur....
allah isteyen herkese tez zamanda bebek nasip etsin..........
ben de bu ay bır yenılık yapıp sıparıs verdım :) ınsallah ugurlu gelır. ama sımdıde adet olamıyorum. gecıkmeyen adetım gecıktıtestlerde negatıf.
yazını gorunce sevındım valla. bende de ıse yarar umarım 6. ayım olacak kısmetse
ben o testle hamile kaldığıma inanıyorum....
eger bir sorun yoksa kesinlikle işine yarar derim :)
yok sorunum tabı rahım fılmı fılan yaptırmadım ama. esımınde benmde testlerde sıkıntı yok.ben o testle hamile kaldığıma inanıyorum....
eger bir sorun yoksa kesinlikle işine yarar derim :)
Canım nerden ve hangi testten sipariş ettin tam olarak? ben de denemek istiyorum.
Edoooş nasılsın kuzummben de bu ay bır yenılık yapıp sıparıs verdım :) ınsallah ugurlu gelır. ama sımdıde adet olamıyorum. gecıkmeyen adetım gecıktıtestlerde negatıf.
yazını gorunce sevındım valla. bende de ıse yarar umarım 6. ayım olacak kısmetse
canımmmm ıyı sayılırımmm sen nasılsın. bu ay uzak kalmak ıstedım bıraz. sonucum degısmedı amaEdoooş nasılsın kuzumm
İyi yapmışsın canım ama merak ettim senicanımmmm ıyı sayılırımmm sen nasılsın. bu ay uzak kalmak ıstedım bıraz. sonucum degısmedı amacok ılgınc seler oldu bu ay. cıft cızgı en koyu 17 .gun gordum sonra tekrar acıldı. 24. gun 26. gun uzayan akıntım oldu. bugun 30. gün gelen gıden yok. gebelık testım negatıf. herhangı bır belırtım yok. adet belırtım zaten olmuyor bır sıvılce. o da cıktı 2 gun once :) ole ıste. hayırlısı bakalım.
aaa hadı hayırlısı ole olsun ınsallah. bır oglun var zaten.İyi yapmışsın canım ama merak ettim seni
24-26. günleri değerlendirdin mi peki ? Hayırlısı olsun canım, bekletmeden gelsin bebişin.
Biz de iyiyiz şükür, 2 hafta önce kız olabileceğini söyledi dr. 13 temmuzda netleşecek bakalım
Ahhh keşke değerlendirebilseydin canım ama nasip tabii. Testteki gülen yüzler senin de yüzünü güldürsün inşallah.aaa hadı hayırlısı ole olsun ınsallah. bır oglun var zaten.
degerlendırmedımen son 20. gun calısma olmustu .
kuzenımın bebısı oldu erken dogum. korkuttu bızı. 34 haftalık dogdu. ama cok ıyı masallah.
ramazana gırdık derken. calısma olamadı maalesef.
adet olsam dıjıtal test sıparıs ettım kıydım paraya bu aydaha gelmedı gercı. onla denıcem bu ay. gebelık ıcın suphem yok cunku. degılımdır.testte negatıf zaten. ben de de tık yok
inşallahh. Allah gönlümüze göre versin :)Ahhh keşke değerlendirebilseydin canım ama nasip tabii. Testteki gülen yüzler senin de yüzünü güldürsün inşallah.
Kuzeninin bebişinin iyi olmasına sevindim canım.
Bakalım nasibimde oğlandan sonra kız varsa havalara uçacağım
Yap bi gebelik testi silik de olsa cikar belki. Yalniz hem 23 de yumurtladin hem 4 gun var nasil oluyor?kızlar acil yardım!! şimdi ben testi kullandım 23 ünde koyuyu gördüm değerlendirdim ve sonrasındada teste devam ettim iyice silikleşmişti. sonrasında şimdi adetime 4 gün var ve tekrar koyulaşmaya başladı. sizce hamile olma olasılığım nedir? nolur bi yanıtlayın