- 15 Eylül 2010
- 104
- 3
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.401
Mrb merak ettim ne durumdasın belirti falan varmı?Yok canim bukdr erken gozukmesi imkansiz
mrb cnm yaa bnm belrtm var sabki ama psikoloj olmasndan korkuorm 1 haftdr belm ağrıo sürekli ara ara az kasık batması var ve yine 1 haftadr göğslerm çok şiş bat 15 i ama bakalm inş psikolojk değldr. sende nedr durumlarMrb merak ettim ne durumdasın belirti falan varmı?
Benim de kasık batmaları var bugun sabahtan beri midem bulanıyo ben de psikolojik olabilirmi acaba diyorum. Bugun gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Ovulasyon testi de silik çizgi çıktı pek umudum yok acıkcasımrb cnm yaa bnm belrtm var sabki ama psikoloj olmasndan korkuorm 1 haftdr belm ağrıo sürekli ara ara az kasık batması var ve yine 1 haftadr göğslerm çok şiş bat 15 i ama bakalm inş psikolojk değldr. sende nedr durumlar
senin bat ne zamandı cnmBenim de kasık batmaları var bugun sabahtan beri midem bulanıyo ben de psikolojik olabilirmi acaba diyorum. Bugun gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Ovulasyon testi de silik çizgi çıktı pek umudum yok acıkcası
Sat 18 mayıs genellikle 26 günde bir adet oluyorum yani 12-15 arası bigün olur heraldesenin bat ne zamandı cnm
ayy hadı bakalm inş psikolojk değildr cnm gzel haberler veririz burdanSat 18 mayıs genellikle 26 günde bir adet oluyorum yani 12-15 arası bigün olur heralde
İnşallah. Senin ilk mi?ayy hadı bakalm inş psikolojk değildr cnm gzel haberler veririz burdan
evet cnm yaaa inş belirtiler gerçektr .seninİnşallah. Senin ilk mi?
Eki Görüntüle 1554407 Merhaba arkadaşlar
Bu testlere göre yumurtlama oldu mu?
Merhaba bende ovulasyon testi alıcam ama hangi marka Alsam kafam çok karıştı9 haziransa gerceklesmis yumurtlaman canimmm
hayırlı haberler bence tatlım.benim hala o kremsi akıntı bitmedi.tiksinme geldi resmen.devamlı ıslağım.benim yumurtalamadan sonra 6 gün say o gün yattığım yerde adet ağrım oldu resmen alt yapı çalışmaları oluyorduKızlar bugün yumurtlamanın üstünden tam 6 gün geçti benim sabahtan beri adet olacakmışım gibi ağrım var dün sarımsı krem gibi akıntım geldi yeniden yumurtluyor olabilir miyim yoksa bebek için umutlanmalı mıyım bilmiyorum yumurtlamadan beri kasık ağrım hiç geçmedi bugün dişim ağrıyordu parol içmeme rağmen hala ağrım var ayy inşallah bu sefer bebektir inşallah ilk kez böyle oluyor normalde yumurtlamadan sonra akıtım kesilir adete 1 2 gün kalaya kadar gelmezdi bu sefer akıntım bitmedi hiç bat 19 haziran
9 haziransa gerceklesmis yumurtlaman canimmm[/QUOTE
9 haziranda yumurtlama gerçekleştiyse hangi günler ilişki olmalıydı? Bugün de olmalı mı?
Merhaba bende ovulasyon testi alıcam ama hangi marka Alsam kafam çok karıştı