Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Benim de kasık batmaları var bugun sabahtan beri midem bulanıyo ben de psikolojik olabilirmi acaba diyorum. Bugun gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Ovulasyon testi de silik çizgi çıktı pek umudum yok acıkcası

Kızlar bugün yumurtlamanın üstünden tam 6 gün geçti benim sabahtan beri adet olacakmışım gibi ağrım var dün sarımsı krem gibi akıntım geldi yeniden yumurtluyor olabilir miyim yoksa bebek için umutlanmalı mıyım bilmiyorum yumurtlamadan beri kasık ağrım hiç geçmedi bugün dişim ağrıyordu parol içmeme rağmen hala ağrım var ayy inşallah bu sefer bebektir inşallah ilk kez böyle oluyor normalde yumurtlamadan sonra akıtım kesilir adete 1 2 gün kalaya kadar gelmezdi bu sefer akıntım bitmedi hiç bat 19 haziran

kızlar merhaba, bugün 27. günüm az bi kahverengi ve pembe bir akıntı geldi günüm yakın başka hiçbir belirtim yok. Sizce bişey var mıdır, benim hiç ümidim yok. Bu ay serephone kullandım.

slm arkadaşlar...dün ve önceki gün test yaptım, tek cizikti, bu sabah silik de olsa bişiler vardı. Bugün 11. gün adetimden bu yana. Dün gece ilişkiye girmiştik, yarın yapalım bi daha diye düşünüyorum. İnşallah bu ay isteyen herkese nasip olur bu dünya harikası duygu.

hayırlı haberler bence tatlım.benim hala o kremsi akıntı bitmedi.tiksinme geldi resmen.devamlı ıslağım.benim yumurtalamadan sonra 6 gün say o gün yattığım yerde adet ağrım oldu resmen alt yapı çalışmaları oluyordu

9 haziranda yumurtlama gerçekleştiyse hangi günler ilişki olmalıydı? Bugün de olmalı mı?

Canim 9 haziran da yumurtladiysan yumurta 24-36 saat yasayabiliyor ... Yani 9 haziran gecesi,10 haziran ve 11 haziran gündüz en yüksek zamanlar oluyo... Yani bende ilk kez kullandim ovulasyon testi o ay kaldim ... Önemli olan yumurtladigin günü gördügün günden bi sonraki silik gün ... Yani o gecede yapsan sperm icerde yaasadigindan sansin büyük oluyo... Ben 25 nisanda yumurtlamistim , 26 nisanda hesabima göre hamile kalmisim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…