Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

kızlar banada yardımcı olun lütfen yumurtalık kistinin kanama yapması kötü birşeymi bu ay yumurtlama olmayacak anlamına mı geliyor kist basit kistmiş bu arada
Canım lekelenmen mi var? Kanama yoğunmu leke mi? Belki ovulasyon yani yumurtlama kanamasıdır basit kist var diye yumurtlama kesinlikle olmaz diye birşey yok bence. İstersen bugünleri değerlendir belki yumurtlamadır. Bu arada adetin düzenli mi? Kaç günde bir oluyor? Adetin kaçıncı günü lekelenme oldu?

bebek için muayene olmuştum doktorum ultrasonda gördü lekelenme kanama hiçbirşey yok iki tane kistim olduğunu ve birinin kanama yaptığını söyledi 34 günde bir adet oluyorum yumurtlama testlerip hep silik çıkıyor

Canim hamilemisin yani ben anlamadim

Devamı gelmedi kanamanın gördüğümde pek kanama sayılmazdı sanırım çok açık pembe akıntı :) hayır olsun inşallah bazen kaliteli yumurtlama sonrası pembe akıntı olabiliyormuş ya da bebiş :) ayy canım nasıl istiyorum bir bilsen inşallah bu ay sonum hüsran olmaz .

Hanımlar bat 14 haziran.. Bugün ovulasyon testi yaptım deneme için sizce yorumlayabilirmisiniz ?

Eklentiler

• tst.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 94
Canım ovulasyon kanaması yada yerleşme kanaması olabilir belki. Yumurtlaman olmuş muydu, olduysa da kaç gün önce? Hayırlısı canım
Canım perşembeden beri kasık ağrısı çekiyordum bugün kesildi neredeyse ovulasyon muhtemelen cuma çünkü 15. gün yumurtluyorum genelde ama bilemedim ki sanki 3 gün boyunca ovulasyon oldu gibi geldi acaip sancım oldu gelip giden hayırlısı bu cuma progestan testi yaptıracağım tam olarak belli olur artık yumurtanın kalitesi v.s

İnşallah canım benim. Sen yine de her ihtimale karşı değerlindirdin mi o günü Ne olur ne olmaz.
Hanımlar bat 14 haziran.. Bugün ovulasyon testi yaptım deneme için sizce yorumlayabilirmisiniz ?
Koyuluğu güzel canım ama bata 2-3 gün kala asıl böyle koyu çıkması gerekli.

Anladım canım sen yine de devam et testlere de günaşırı ilişkiye de

Canım benim bat 20 hazirandı ama ovu testine bakılırsa 2 haziranda çatladı yani bat 16 haziran olacak ben de ovu testi yapıyorum bebiş varmıdır diye. Seninkinden biraz daha silik ama belli oluyor. Senin ne zaman çatladı yumurtan? Bir de 2. Çizgi tamamen kaybolup tekrar mı belirdi yoksa silikleşip geri mi koyulaştı? Benim silikleşti tamamen kaybolmadı şimdi sanki koyulaşıyor gibi yada hemen hemen aynı gibi. İnş ikimizin de pozitif olur senin bat benden önce. Hadi müjdeli haberi ver de bana da diğer arkadaşlara da umut ol inş

Benim 30nda dr gitmistim catlamis dedi.. benim kanamam vardi bir haftadir yapamadim test bugun yaptim boyle cikti insallah canim cok umudum olmasada kanamamdan dolayi yinede heyecan yapiyorsun umutlaniyorsun..

Benim 30nda dr gitmistim catlamis dedi.. benim kanamam vardi bir haftadir yapamadim test bugun yaptim boyle cikti insallah canim cok umudum olmasada kanamamdan dolayi yinede heyecan yapiyorsun umutlaniyorsun..
Canım sen sabah ilk idrarla mı yaptın, akşam mı? Ben sabah ilk idrarla yapmıştım 2ç çizgi vardı koyu değildi ama belli oluyordu az önce yine yaptım yine var ama silik baya, anlaşılıyor ama baya silik. Üzüldüm biraz koyulaşır diye umuyordum

Yok canim ben bi tanesini 12 de bir tanesini 5 de yaptim 5 de yaptigim fotodaki 12 de yaptigimda ayniydi.. belli olmaz ki canim lh testi bu ne olacagini bilemeyiz keske gebelik testi olsa da anlasak..

İnşallah canım benim. Sen yine de her ihtimale karşı değerlindirdin mi o günü Ne olur ne olmaz.

Koyuluğu güzel canım ama bata 2-3 gün kala asıl böyle koyu çıkması gerekli.
Dün tembellikten değerlendirmedik canım cumartesi sabahı çalışma olmuştu ama bu akşam yine pembemsi akıntı gördüm çok açık renk yine sonra şeffafa döndü neler oluyor bana bu akşam yine bir değerlendirelim ne olur ne olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…