Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

kızlar merhaba, bugün 27. günüm az bi kahverengi ve pembe bir akıntı geldi günüm yakın başka hiçbir belirtim yok. Sizce bişey var mıdır, benim hiç ümidim yok. Bu ay serephone kullandım.
Neden umutsuzsun dediğin bariz hamilelik belirtisi senin progestanda yükse çıkmıştı sanki yanlış hatırlamıyorsam bence hamilesin test yaptın mı canım ?

hayırlı haberler bence tatlım.benim hala o kremsi akıntı bitmedi.tiksinme geldi resmen.devamlı ıslağım.benim yumurtalamadan sonra 6 gün say o gün yattığım yerde adet ağrım oldu resmen alt yapı çalışmaları oluyordu :KK70:
Ayy inşallah senin gibi olur canım bugün çok belim ağırdı resmen ağrılar devam ediyor gelip gidiyor akıntı devamlı uzayan akıntı sürekli acaba üşüttüm mü diye düşündüm ama böyle olmazdı ki çok heyecanlıyım :) yarın progestan testi yaptıracağım kaliteli yumurtlamayla ilgili kesin bilgi veriyor o test inşallah yüksek çıkar :) hamilelikle de ilişkisi varmış dün benim tam 6 gün geçmişti sanki yumurtluyormuşum gibi tekrar sol kasığımda ve karnımda ağrı oldu gün boyu sürdü içime güzel şeyler doğuyor ama olmazsa çok yıkılırım gibi bir yanım korkuyor canım ne olur dua et benim içinde :)

Canim 9 haziran da yumurtladiysan yumurta 24-36 saat yasayabiliyor ... Yani 9 haziran gecesi,10 haziran ve 11 haziran gündüz en yüksek zamanlar oluyo... Yani bende ilk kez kullandim ovulasyon testi o ay kaldim ... Önemli olan yumurtladigin günü gördügün günden bi sonraki silik gün ... Yani o gecede yapsan sperm icerde yaasadigindan sansin büyük oluyo... Ben 25 nisanda yumurtlamistim , 26 nisanda hesabima göre hamile kalmisim ...
Ben de 10unda kalmışımdır inş. Hadi hayırlısı:)

Kızlar benim bat 16 haziran ben de ovulasyon testi kullandim ve mide bulantim oluyor ara ara halsizlik var bir de surekli. Ovulasyon testi yaptim ve sonuc cift cizgi cikti. Bu ovulasyon testleri gebeligi gosterir mi ki yorumlar misiniz?

Eklentiler

• 1434110825092-1773604457.jpg
    1434110825092-1773604457.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar benim bat 16 haziran ben de ovulasyon testi kullandim ve mide bulantim oluyor ara ara halsizlik var bir de surekli. Ovulasyon testi yaptim ve sonuc cift cizgi cikti. Bu ovulasyon testleri gebeligi gosterir mi ki yorumlar misiniz?
Çoğunlukla gösteriyor canım Sen hemen gebelik testi yap Muhtemelen çizginde bayagi belirgin olur

bencede hamiesin canım hemen test yapmalısın :) burda bizimlede paylaşmanı bekliyoruz

Gösteriyor canim bende ovulasyon testiyle ögrendim bebegimi :) insallah vardir sendede :)

Kizlar simdi gordum yazdiklarinizi yorumlar icin tesekkurler. Erken degil mi peki gebelik testi yapmak icin. Saglik ocagindaki hemsire adetin gecsin oyle gel kesin olsun dedi. Erken gebelik testine de inanmayin diyorlar nasam ki

Cnm bende bata 6 gun kala ov testi yaptim aynı seninki gibi çıktı sonra hemen şu 3 liralık gebelik testinden aldım yaptım ve çift çizgiyi gördüm ben ov testine çok inanıyorum çünkü gebelikte lh hormonu yükselir buyuzden ov testleri gebeliği gösteriyor :) şimdiden hayırlı olsun cnm :)

Cnm bende bata 6 gun kala ov testi yaptim aynı seninki gibi çıktı sonra hemen şu 3 liralık gebelik testinden aldım yaptım ve çift çizgiyi gördüm ben ov testine çok inanıyorum çünkü gebelikte lh hormonu yükselir buyuzden ov testleri gebeliği gösteriyor :) şimdiden hayırlı olsun cnm :)

Canim ya bugun erken gebelik testi yaptim ama tek cizgi anlamadim ki neden boyle oldu bazilari erken gebelik dogru sonuc vermiyor falan dedi bilemedim ;( cok stresli bi durum ya

Kizlar simdi gordum yazdiklarinizi yorumlar icin tesekkurler. Erken degil mi peki gebelik testi yapmak icin. Saglik ocagindaki hemsire adetin gecsin oyle gel kesin olsun dedi. Erken gebelik testine de inanmayin diyorlar nasam ki

Adetine kac gün var canim ? Ben adetime 4 gün falan vardi ovulasyon testinde koyuyu gördüm ... Ama adetime 2 gün kala dahada koyuydu... Adetimin 27. günü yani bir gün kala erken gebelik testiyle ögrendim kandada dogrulandi ... Eger bu kadar koyuysa ovulasyonda muhtemelen erken gebelikte ögrebirsin normal testte bile hafif silikle sonuc alabilirsin ... Ben bu sekilde ögrendimm cook spkür 2 aylik oldummm :)

Adetine kac gün var canim ? Ben adetime 4 gün falan vardi ovulasyon testinde koyuyu gördüm ... Ama adetime 2 gün kala dahada koyuydu... Adetimin 27. günü yani bir gün kala erken gebelik testiyle ögrendim kandada dogrulandi ... Eger bu kadar koyuysa ovulasyonda muhtemelen erken gebelikte ögrebirsin normal testte bile hafif silikle sonuc alabilirsin ... Ben bu sekilde ögrendimm cook spkür 2 aylik oldummm :)

Canim tahminen 3 gun falan var adetime bugun erken gebelik testi yaptim ama sonuc negatif emin olamadim cok da guvenmedim cunku boyle negatif cikip kanda gebe oldugunu ogrenenler var .. ama ovulasyon bu kadar koyu niye ciksin ki dimi hamile degilsem

Canim tahminen 3 gun falan var adetime bugun erken gebelik testi yaptim ama sonuc negatif emin olamadim cok da guvenmedim cunku boyle negatif cikip kanda gebe oldugunu ogrenenler var .. ama ovulasyon bu kadar koyu niye ciksin ki dimi hamile degilsem

Biraz daha bekle ozaman eger yumurtlamanda herhangi bi sorun yoksaa yani polikistik over yada baska bisi bu sekilde cikmasi normal defil tabi :) bende böle ciktigim forum forum sormustum herkese , herkes hamilesin dedi , 2 senenin sonunda nasip oldu ümidim olmadan yaptim bi test cikti cok sükür ... Sendede cikar insallahhh aminn canimm Rabbim her isteyene versinn insallahhh bak bunlar benim OVULASYON TESTLERIMDI ...belki fikir olur sana

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 122
Biraz daha bekle ozaman eger yumurtlamanda herhangi bi sorun yoksaa yani polikistik over yada baska bisi bu sekilde cikmasi normal defil tabi :) bende böle ciktigim forum forum sormustum herkese , herkes hamilesin dedi , 2 senenin sonunda nasip oldu ümidim olmadan yaptim bi test cikti cok sükür ... Sendede cikar insallahhh aminn canimm Rabbim her isteyene versinn insallahhh bak bunlar benim OVULASYON TESTLERIMDI ...belki fikir olur sana
canim simdi polikistik over yoksa normal degil demissin ya oyle olunca test bu sekilde mi cikiyor ki ? Bir de 2 senenin sonunda nasip oldu demissin 2 sene boyunca cift cizgi cikip hamile olmadiginimi ogrenmistin sen.
Senin adina cok sevindim ne mutlu sana

X