Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Ben oyleydim.yumurtlamadan 6gun sonra yerleşme oldugundan adet sancısı da cektim

Sabah ilk idrarla gebelik testi yaptim tek cizgi cikti. Daha cok mu erken acaba yoksa silik de olsa gorunmesi gerekiyomuydu bilmiyorum. Cok uzgunum
Canım bata ne kadar var? Yumurta kaç gün önce çatladı? Hamile bile olsan battan önce yada bat geçmeden her zaman belli olmaz ki canım. Hayırlısı olsun hakkında. Allah gönlüne göre versin

Bahsettigim test de bu . Ovulasyon 2 haziranda olmustu benim sonrada silik cikti ama simdi baktigimda yine koyu bu ne ki simdi insallah hamileyimdir

Meraba canimm benimde böleydi ovulasyon testim ... Ovulayyonum 25.26 nisan da gerceklesti benim 11 mayista adet olmma gerekirken testim sürekli pozitive di ... Insallah hayirli haberlerini aliriz

Kızlar perşembeden beri kasıklarım da sancı ve batma var normalde sadece yumurtlama günü kasık ağrısı çekerdim ya birden fazla yumurtam büyüdü ya da bu işte bir iş var :) cuma günü doktora gideceğim 21. gün progestan testi yaptırmaya hem de kontrol için ayy çok heyecanlıyım sanki tuttu bebeğim :) içimde bir heyecan ve huzur var nedense ilk kez böyle oluyor inofolic içtim bu ay o yumurta kalitesini artırıyormuş galiba inşallah faydalı olmuştur yaa :) dua edin ne olur kızlar ben hepimiz için dua ediyorum her seferinde . Bu kandilde çok içten dua ettim inşallah Allah'ım kabul etmiştir dualarımı

Kızlar az önce pembemsi bir kanama oldu hafif peçeteye silince gördüm adet olacağım gibi ağrım var bu ne ya daha 17. gün bugün .

Kızlar az önce pembemsi bir kanama oldu hafif peçeteye silince gördüm adet olacağım gibi ağrım var bu ne ya daha 17. gün bugün .
Canım belki yerleşme kanamasıdır. Hayır olsun diyelim, inşallah güzel haberler gelir

merhaba öncelikle sağlıcakla bebişini kucağına alırsın arkadaşım, aspirin de kullanıyor musun? bende de pıhtılaşma sorunu var ama hamile değilim

Canım belki yerleşme kanamasıdır. Hayır olsun diyelim, inşallah güzel haberler gelir
İnşallah öyledir canım :) çok heyecanlandım şimdi geçti ağrım sancım arada gelip gidiyor bu ay ovulasyon testi almadım akıntıya ve her zaman olan tarihe göre cuma günü yumurtlamış olmam gerekti ama perşembeden beri ağrım var birde şimdi pembe akıntı olunca hayırlısı bakalım :) bu arada cinsiyeti belli oldu mu senin bebişin durumlar nasıl annesi ? :)

Ben yaşamadım yerleşme kanaması ama forumda çok okudum canım. Kanamadan 2-3 gün sonra hcg kanda çıkıyormuş Sen takip et devamı gelmez inşallah kanamanın.
Bizim kontrol haftaya pazartesi, 13. haftada olacağız o zaman, umarım görürüz cinsiyetini

merhaba öncelikle sağlıcakla bebişini kucağına alırsın arkadaşım, aspirin de kullanıyor musun? bende de pıhtılaşma sorunu var ama hamile değilim
iğne kullandığım için artık aspirin kullanmyorum canım.inş en kısa zamanda umduğuna kavuşursun

Canım Allah gönlüne göre verir inş. Bizi de haberdar et canım gelişmelerden

Canım ovulasyon kanaması yada yerleşme kanaması olabilir belki. Yumurtlaman olmuş muydu, olduysa da kaç gün önce? Hayırlısı canım

kızlar banada yardımcı olun lütfen yumurtalık kistinin kanama yapması kötü birşeymi bu ay yumurtlama olmayacak anlamına mı geliyor kist basit kistmiş bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…