Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

kızlar rabbimin büyüklüğüne sığındım ve birkaç günkü üzüntümden sonra bebişimin kesesini gördüm şükürler olsun ki.isteyen herkese mevlam bu güzel duyguyu nasip etsin inş.ileri derecede kanım pıhtılıymış.hergün iğne vurunuyırum.Allah yardımcımız olsun
Tebrikler canım inş sağlıkla kucağına alırsın darısı başımıza dua et bize de

kızlar rabbimin büyüklüğüne sığındım ve birkaç günkü üzüntümden sonra bebişimin kesesini gördüm şükürler olsun ki.isteyen herkese mevlam bu güzel duyguyu nasip etsin inş.ileri derecede kanım pıhtılıymış.hergün iğne vurunuyırum.Allah yardımcımız olsun
canım benimmmm gözün aydın okudum bende yazdıklarını, güzel kalbini bozma rabbim nasip edecek minnoşunu kucağına almanı.sabır çek bol bol , güzel haberlerini bekliyoruz güzel anne :anneadayı::anneadayı:

kızlar benim yumurtlamam ayın 31 iydi değerlendrdik tabii. ama 2-3 gündr batma oluo arada karın bölgemde göğüslerm aşırı şiş. bukdr erken belrti olması imkansiz. psikolojik sanırım. sizde de oluyormuydu böle belirtiler hamiş arkadşlarmm :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

kızlar benim yumurtlamam ayın 31 iydi değerlendrdik tabii. ama 2-3 gündr batma oluo arada karın bölgemde göğüslerm aşırı şiş. bukdr erken belrti olması imkansiz. psikolojik sanırım. sizde de oluyormuydu böle belirtiler hamiş arkadşlarmm :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
en az bir haftasonra başlarmış belirtiler

Kızlarrrr nasılsınız :KK66:
Dün dr gittik cok şükür bebişimizin kalp atışlarını duyduk yürekten söylüyorum Allahım hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin insallah en kısa zamnda
xenforo-smilies-kk68.gif

superisi_33 superisi_33 T Tugbas24 kızlar siz naptınız gittiniz mi doktora nasıl gelişmeler :KK66:
@sssn canm geçmiş olsn eşinede test sonuçlarınızı gördm az önce benm eşimdede varikosel vardı hatta 35 milyondu sizin degerleriniz cok iyi merak etme kimyasalda gecirdiğine göre hamilede kalabiliyosn morfolojiniz de biraz düzelsn en kısa zamanda bebiş haberini alırz inşallah :)
blueflower blueflower canm sen nasılsın nasıl gidio bebişle geçti mi bulantılar falan cinsiyeti ne zamn belli olacak var mı daha
Dün doktor randevum vardı canım küçücük bir karanlık gördük maşallah ama daha belli değil işte haftaya yeniden gel dedi ama pazartesi tekrar bir başka doktora gideceğiz bakalım büyümüş mü görürüz inşallah
bu arada pıt pıt atışlarını z hiç eksik olmaz inşallah darısı hepimizin başına

Canım gözün aydın, Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
Diğer arkadaşlarımız da çok beklemeden alırlar inşallah güzel haberleri.
Biz iyiyiz şükür canım, bulantılar bu hafta biraz arttı ama oğlum hastaydı. Ateşi çok yüksekti 4 gün, uyuyamadık hiç nerdeyse. Benim de vücut direncim düşünce haliyle bulantılarım arttı. Şimdi şükür düzeldi biraz.
Cinsiyet konusuna gelince 10 gün kaldı kontrolümüze. 12+3 olacağız o zaman, umarım tahmin yürütür dr um :KK66:
Geçmiş olsun canım bu arada Rabbim sifanizi versin Cinsiyetini de ogrenirsiniz inşallah bu kontrolde

Bende başlamışti canım Belirtiler kişiden kişiye değişir tabii ama inşallah bebeğini seninle olur

Bende başlamışti canım Belirtiler kişiden kişiye değişir tabii ama inşallah bebeğini seninle olur
ayyy gerçektenmı canım. abartıyorum herald die düşündm ama batma oluo ara ara daha 5 gün geçti testin silikleştiği günden ama göğüslerm aşırı şiş . sürekli gazım var birde ayıptr söylemesi. sende nasıl belirtiler vardı

Canim benim erken dinem belirtim.akintim vardı. devamli şekilde krem gibi bi de atesim yüksekti baskada yok gibitdi sonradan artti belirtilerim.allah gonlune gore versin

Benim de yumurtlama gunum 31ydi ve bende de bikac gundur kasik agrilari batmalar oluyor arasira da adet agrisi gibi tatli tatli agriyor. Ben de merak ediyorum acaba olmusmudur diye. Istahim artti acken de cok midem bulaniyo buarada

Benim de yumurtlama gunum 31ydi ve bende de bikac gundur kasik agrilari batmalar oluyor arasira da adet agrisi gibi tatli tatli agriyor. Ben de merak ediyorum acaba olmusmudur diye. Istahim artti acken de cok midem bulaniyo buarada
Al bendende okadar cnm bende oleyim ama abartiomuyum acaba diorm ins dogru hisediorzdur

Al bendende okadar cnm bende oleyim ama abartiomuyum acaba diorm ins dogru hisediorzdur
Kizlar benim de aynen oyle ara ara kiramp giriyor adetime 10 gun falan kaldi ki ben adetten once bu kadar sanci da cekmem yani..bir de ovulasyon testini devam edip silik cizgi gorup hamile kalan var mi? Bazilarinin olmus oyle ... ben ovulasyon testi yaptim hala nerdeyse esit gibi cizgiler

Bahsettigim test de bu . Ovulasyon 2 haziranda olmustu benim sonrada silik cikti ama simdi baktigimda yine koyu bu ne ki simdi :KK66: insallah hamileyimdir

Eklentiler

• 1433558456429-2092386171.jpg
    1433558456429-2092386171.jpg
    121,1 KB · Görüntüleme: 148
35 günde 1 regl oluyorum esaplamalarımda 21.gün yumurtlamam gerekiyordu ama benim test sonucu bu 16.17.18.günler ilişki oldu bakalım beklmedeyim
IMG_2292.JPG

X