Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar fotolara yorum yaparmısınız lütfen? İlki adetin 9. Günü ikincisi 10. Günü üçüncü de 11. Günü. En koyu sanki ikincide gibi dimi kızlar? Üçüncüde silikleşme başlamış dimi? (Foto 5 dk sonrasına ait, sonradan tekrar baktım 1 saat sonrası az daha koyulaşmış ama bir önceki güne göre yine de silikleşmiş gibi geldi bana) Öyleyse 10. Gün en koyu olduğuna göre yumurta 11. Günde çatlamış oluyor bence. Biz 8. 9. Ve 11. Günlerde birliktelik yaşadık. İnş gebelikle sonuçlanır çok istiyorum bunu. Allah isteyen herkese versin inş. Yorumlarınızı bekliyorum şekerler

Eklentiler

• 20150601_202335.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 147
  • 20150602_202506.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 126
Arkadaslar c.tesi ki durumum.16 mm yumurtadir dimi ?
Tatlım orda 16 cm diyor mm değil. Bence başka birşey o. Aşağıda da mm yazan yerler var ama o da başka birşey için bence. Doktorun yumurtanın durumu için ne söyledi? Yumurta geliştirici ilaç mı kullandın tatlım?

Yoo benim ilk de oyle okumustum bi kac yerde canim ondan sordum
Evet canım tam yumurtlama günü, yani yumurta catlamak uzereyken ya da catladiktan sonra olursa erkek olma ihtimali yuksek, 2-3 gun oncesi de kız, bilimsel aciklamasi da var, XX kız, XY erkek ya, diyelim ki yumurtlamadan 2-3 gün önce iliski oldu, spermler 3 gune kadar yasiyo ya, hepsi yasamiyo, cogu ölüyo, kalanlar genelde kızlar, kız sperm hucreleri (X) daha dayanıklı ama yumurtlama gününde olursa erkek sperm hucreleri daha hizli gidip yumurtaya daha cabuk ulasiyo genelde. Biraz karışık oldu ama inşallah anlatabilmisimdir :) Tabi bunlar yüksek ihtimal ama tersi de olabilir.

inşallah tutar cnm.sen elinden geleni yapmışsın

kendi doktorum haziranda çağırdı ama ben heyecan yaptım evime yakın hastaneye gittim.bayan doktor karnımdan baktı rahim boyu iyi dedi.miyom ameliyatı olmuştum dikiş izlerin geçmiş dedi.1 sene içinde olmazsa yumurta büyüklüğünü söylüyorum bide bütün ay geleceksin öyle ilk gelmede olmaz dedi.o kadar suratsızdı ki.soruyorum diye bir dövmediği kaldı.gitmez olaydım.ama ovu testlerimde koyulaşmadı bu ay anlamadım

aaaaaaaaaaa neden ara veriosun ki siteye nie girmiceksnnnn

Burası bni cok etkiliyor canım okuduğum seyler kotu düşünmeme sebeb oluyo hep ortada hic bi sorun yokken. Insallah hepiniz hamile kalırsınız canım :)
Canın sağolsun bitanem, sen iyi ol yeter ki. Biraz kafanı dinle, o zaman bebişte kendiliğinden gelecektir zaten
Biz de seviyoruz seni

Kuzumm konuşuruz seninle haberdar ederim bisey olursa öpüyorum cok :)
olsun canım benim yine de uğra buralara bi yandan da kafanı dinle

Aynen canım biraz rahatlamam Lazım cok fena oldum bu aralar insallah arada girdiğimde sizlerin hamile haberini okurum :))

Merhaba kızlarrrr ben adet oldum az önce :) bu aydan sonra ara veriyorum bu islere . Arada uğrarım kendinize iyi bakın . Seviyorum sizleriiiiiiii
aslında iyi yapıyosun farkında olmadan çok fazla burda konuşarak kafaya takıyoruz.biraz kafanı dağıt düşünme biraz akışına bırak birazda.allah gonlüne göre vercek inşallah.

Aranıza yeni katıldım arkadaşlar. Bende bebek istiyorum. Geçen Ay ilk denememiz oldu. Ben adet günlerimi kayıt ediyorum sürekli, geçen ay ona göre hareket ettik. Fakat benim tahmini ovulasyon tarihimden sonra hafif kanlı akıntım oldu ama ben o günü değerlendirmedim. Hata yaptım galiba. Ovulasyon kanaması yaşayanınız var mi

Morelim çok bozuk kızlar benim prolaktin 27 çıkmıştı doktorum önemsemedi benim cuma günü 15. günü adetlerim çok düzenli o gün yumurtlama olması gerekiyor normal şartlarda ama bende hiç akıntı yok yumurtlama belirtim yok sadece kasıklarımda belimde ağrı var 1 haftadır niye böyle oluyor anlamadım kist filanda yoktu kontrole gittiğimde kasık ağrısı neden olur ki yumurtladığım gün tek taraflı kasık ağrısı hissediyordum ama o da bir gün sürüyordu şimdi anlamıyorum böyle olmasını doktorlarda önemsemiyor 1 sene dolmadan off ya şiştim iyicene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…