Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Hanımlar daha öncede yazdım cevaplayan olmadı ama şimdi cevaplayan çıkar umarım. Bu fotoğraf 15dakika önce yaptığım testin. 10gündür yapıyorum. Dün falan çıkmamıştı birşey. Bu teste göre yumurta serbest bırakılmak üzere değil mi? Birde salıyı çarşambaya bağlayan gece ilişki olması mekruh, doğacak çocuk hayırsız olur gibi şeyler biliyorum, dini konulara vakıf olan yada eğitimini almış olan varsa yardımcı olabilir mi?

Eklentiler

• 1433248956222-1567724698.jpg
    1433248956222-1567724698.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 92
Hanımlar daha öncede yazdım cevaplayan olmadı ama şimdi cevaplayan çıkar umarım. Bu fotoğraf 15dakika önce yaptığım testin. 10gündür yapıyorum. Dün falan çıkmamıştı birşey. Bu teste göre yumurta serbest bırakılmak üzere değil mi? Birde salıyı çarşambaya bağlayan gece ilişki olması mekruh, doğacak çocuk hayırsız olur gibi şeyler biliyorum, dini konulara vakıf olan yada eğitimini almış olan varsa yardımcı olabilir mi?
canım bende ilk kez bu ay yaptım ama kızların verdikleri bilgiye göre şuan yumurtladın ve silinmye başladğı andan itibaren 24-36 saatte yumurta çatlıyormuş. yanı tam koyu olduğu günü ve sonraki 2-3 günü iyi değerlendirmek lazm. @pempepink arkadaşımız ilahiyatçı .banada o yardımcı oldu ona sor istersen ama bu tarz şeylerin doğruluğuna inanmıyorum ben. sonuçta mesela pazarts gecesi ilişkiye girersin salı günü bebiş olur bunu nerden bileceğiz. banamantıksız geldi ama genede bilenlere danış için rahat etsin:KK19:

Testi yarın da yap mutlaka Ya bugün pik olacak ya da yarın Bu iki günü mutlaka değerlendir hatta üçüncü günde yap derim ben İnşallah tutar

Teşekkürler kızlar, takip ettiğim kadarıyla bu koyu olma durumu 2 gün falan sürüyor değil mi? Ya ne kadar siteye baktıysam ve bilgisine güvdiğim bir arkadaşlada konuştum salıyı çarşambaya bağlayan gece olmaz deniyor. Günümüzde de bilgi kirliliği çok fazla. Ne yapsam bilemedim :KK43: Bende testide bebek denemesinide ilk kez yapıyorum. Çalıştığım için doğumun şubat ve mart gibi olması önemli o yüzden bu 2 ay çok önemli takmış durumdayım. Allah kimseye aratmasın tez vakitte evlat sahibi olmayı nasip etsin.

Teşekkürler kızlar, takip ettiğim kadarıyla bu koyu olma durumu 2 gün falan sürüyor değil mi? Ya ne kadar siteye baktıysam ve bilgisine güvdiğim bir arkadaşlada konuştum salıyı çarşambaya bağlayan gece olmaz deniyor. Günümüzde de bilgi kirliliği çok fazla. Ne yapsam bilemedim :KK43: Bende testide bebek denemesinide ilk kez yapıyorum. Çalıştığım için doğumun şubat ve mart gibi olması önemli o yüzden bu 2 ay çok önemli takmış durumdayım. Allah kimseye aratmasın tez vakitte evlat sahibi olmayı nasip etsin.
Oncelikle cift cizginin cikmasi yumurtlamanin yaklasik ertesi gun olmasi demek oluyormus.cift cizgi yumurtlama oldu demek degil yumurtlama olacak demek. Lh yumurtlamadan once artan bir değer cunku. yani sen bu gece iliskiye gir yarin tekrar test yap silik cikarsa persembe tekrar iliskiye gir. Cunku hergun iliski olunca sperm kaliteli olmazmis.

niye salıyı çarşambaya bağlayan gece olmazmış ki, çok saçma yani, nedenini anlamadım bile.

Benim zamanında oldu aslında 30-31 günde falan adet döngüm.. Yani yumurtamın çatladığı gün normal beklediğim gündü ama kanama normal gibi gelmiyor.. Ve bu ayı boş da geçirmek istemiyorum bilmiyorum yani :KK43:
canım sen değerlendir ovulasyon olduysa şansın olur yoksa da zararı olmaz

niye salıyı çarşambaya bağlayan gece olmazmış ki, çok saçma yani, nedenini anlamadım bile.
Kandil geceleri gibi gecelerde ibadet ile vakit geçirilmesi daha iyi olduğundanmış ama, salı ve ctesi akşamı için neden böyle söyleniyor bilmiyorum. İlahiyat okuyan bir arkadaş falan varsa aydınlatır belki diye sordum :KK66:

çok saçma yani diyen uydurmuş mantık dışı. salı da Allahın günü çarşamba da niye öyle olsun ki tamamen uydurma belli. canım sen bence yapman gereken günde ilişkiye gir şansını kaçırma derim ben

canım kandil gecesi için denmesi mantıklı tamam ama yine yasak yada günah değildir. ama diğer günler için böyle söylenmesi saçmalık sadece

Insallah canim sagolasin :KK66: baksana diger sayfada fotograf koydum biraz once test yaptim yine koyu ne dersin bu duruma
tatlım LH hormonunun seviyesi kanda belirli bir süre yüksek seyrediyor olabilir yada şu an halen yükselmeye devam ediyor olabilir. sonradan silikleşir muhtemelen. sen çalışmalara devam et bence

X