Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kizlar bir de ovulasyon testini sabah ilk idrarla yapmayin diyorlar ya yaparsak yanlis sonuc mu veriyor yoksa erken saatlerde cikmiyor mu lh degeri. Mesela ben 12 de kalkiyorsam yine de yapmiyim mi ilk idrarla?

Hanımlar merhaba,
Ovulasyon zamanında yumurta çatlamasından kaynaklı kanama yaşayan var mı ? Benim cumartesiden beri kanamam mevcut bugün 3. gün normal mi bu kanama ?

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım.. Cumartesi gününden itibaren kanamam mevcut cumartesi dr. gittiğimde 16.günümdü.. Dr. ovulasyon kanaması dedi ama hala kanamam devam ediyor.. Bugün 19.günüm sizce değerlendirmelimiyim ayrıca ovulasyon kanaması yaşayan kimse yok mu ?

Canım bende olmuştu çok az az geliyodu ama değerlendirememiştik kanamadan dolayı

Canim ben bi yerde denk gelmistim eger yumurtlama gec olusursa yumurtlamanin oldugu kanama(FSH eksikliginden olurmus), erken olusursa yumurtlamanin olmadigi kanama olurmus.

Canim ben bi yerde denk gelmistim eger yumurtlama gec olusursa yumurtlamanin oldugu kanama(FSH eksikliginden olurmus), erken olusursa yumurtlamanin olmadigi kanama olurmus.

Benim zamanında oldu aslında 30-31 günde falan adet döngüm.. Yani yumurtamın çatladığı gün normal beklediğim gündü ama kanama normal gibi gelmiyor.. Ve bu ayı boş da geçirmek istemiyorum bilmiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…