- 2 Haziran 2015
- 32
- 8
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.241
Aslinda bugun silik cikarsa bu aksam calismalara baslariz diye dusunduk spermlerin verimli olmasi icin sanirim beklemek gerekiyor 1-2 gunİki gün değerlendirmeyi unutma canim
off inşallah cnm yaa bu akşamıda değerlendirsemmi bilemedimSanki catlamis gibi duruyor cunku siliklesmis sonra
inşalh cnmm hepimizeee31inde en koyusu olmuş o andan 24-36 saat içinde çatlama oluyor bence bu akşamı da değerlendir istersen. İnş pozitif sonuç alırsın
Bence degerlendir sonucta daha onceden giden yasayan spermler orda bekliyor ne olacak bi daha yap saglam olsun canimoff inşallah cnm yaa bu akşamıda değerlendirsemmi bilemedim
haklısın bişi çıkmazsa değerlendireyim bugunu de. sende koy resmini yapınca test bakalm ne durumdasın.bol bebişli ay olur inşşşBence degerlendir sonucta daha onceden giden yasayan spermler orda bekliyor ne olacak bi daha yap saglam olsun canim
aynen cnm 17. gün aynı gbi değerlendir bol bol. bat ın ne zman :)17. Gun bana esit gibi geldi 2 cizgi ne dersiniz
aynen cnm 17. gün aynı gbi değerlendir bol bol. bat ın ne zman :)
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN) bat im tahminen 16 haziran gibi canim 14 cikarirsam da bugune denk geliyor ovulasyon hadi bakalim insallah mujdeli haberlerimiz olur da bundan sonra hamilelik hakkinda konusuruz
batlarımız aynı sayılır inş güzel haberlermz olur :)) bat im tahminen 16 haziran gibi canim 14 cikarirsam da bugune denk geliyor ovulasyon hadi bakalim insallah mujdeli haberlerimiz olur da bundan sonra hamilelik hakkinda konusuruz
Hanımlar merhaba,
Ovulasyon zamanında yumurta çatlamasından kaynaklı kanama yaşayan var mı ? Benim cumartesiden beri kanamam mevcut bugün 3. gün normal mi bu kanama ?
Canım bende olmuştu çok az az geliyodu ama değerlendirememiştik kanamadan dolayıArkadaşlar daha önce de yazmıştım.. Cumartesi gününden itibaren kanamam mevcut cumartesi dr. gittiğimde 16.günümdü.. Dr. ovulasyon kanaması dedi ama hala kanamam devam ediyor.. Bugün 19.günüm sizce değerlendirmelimiyim ayrıca ovulasyon kanaması yaşayan kimse yok mu ?
Canım bende olmuştu çok az az geliyodu ama değerlendirememiştik kanamadan dolayı
Insallah canim. Senin testlerin nasil cift cizgi ciktimibatlarımız aynı sayılır inş güzel haberlermz olur :)
evet cnm sabah göndermiştm ya pazar çift çizgi çıktı dünde silik çıktı inş yumurtlamışımdrInsallah canim. Senin testlerin nasil cift cizgi ciktimi
Canim ben bi yerde denk gelmistim eger yumurtlama gec olusursa yumurtlamanin oldugu kanama(FSH eksikliginden olurmus), erken olusursa yumurtlamanin olmadigi kanama olurmus.Arkadaşlar daha önce de yazmıştım.. Cumartesi gününden itibaren kanamam mevcut cumartesi dr. gittiğimde 16.günümdü.. Dr. ovulasyon kanaması dedi ama hala kanamam devam ediyor.. Bugün 19.günüm sizce değerlendirmelimiyim ayrıca ovulasyon kanaması yaşayan kimse yok mu ?
Aaa dogruevet cnm sabah göndermiştm ya pazar çift çizgi çıktı dünde silik çıktı inş yumurtlamışımdr
Canim ben bi yerde denk gelmistim eger yumurtlama gec olusursa yumurtlamanin oldugu kanama(FSH eksikliginden olurmus), erken olusursa yumurtlamanin olmadigi kanama olurmus.