Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Aranıza yeni katıldım arkadaşlar. Bende bebek istiyorum. Geçen Ay ilk denememiz oldu. Ben adet günlerimi kayıt ediyorum sürekli, geçen ay ona göre hareket ettik. Fakat benim tahmini ovulasyon tarihimden sonra hafif kanlı akıntım oldu ama ben o günü değerlendirmedim. Hata yaptım galiba. Ovulasyon kanaması yaşayanınız var mi
Ovulasyon kanaması olabiliyormuş canım ben yaşamadım ama duymuştum o kanamanın öncesini ya da sonrasını değerlendirdiysen şansın vardır spermler 3 gün yaşıyor çünkü .

Burası bni cok etkiliyor canım okuduğum seyler kotu düşünmeme sebeb oluyo hep ortada hic bi sorun yokken. Insallah hepiniz hamile kalırsınız canım :)

Kuzumm konuşuruz seninle haberdar ederim bisey olursa öpüyorum cok :)

Aynen canım biraz rahatlamam Lazım cok fena oldum bu aralar insallah arada girdiğimde sizlerin hamile haberini okurum :))
Benimde uzaklaşmam lazım sanırım ama elimde değil canım :KK43: her şeyin hayırlısı olsun kader arkadaşım :) 4. denememizde fos çıktı inşallah bundan sonra yakalarız bebişleri

Merhaba kızlarrrr ben adet oldum az önce :) bu aydan sonra ara veriyorum bu islere . Arada uğrarım kendinize iyi bakın . Seviyorum sizleriiiiiiii :KK200:
Allahım tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin bebisini, böyle olunca insan umutsuzluga kapiliyo degil mi, bikaç ay olmadi ya benim tedavisiz bebegim olmayacak gibi geliyo:cry: Bu ay da beklemedeyim ama pek umudum yok:KK42:

Simdi yaptim bu testi.dun testim kalmamisti yapamadim.pazar gunu cok silikti.cok saskinim.benim dongum 28 yada 29 dur.bu kadar gec aklima gelmezdi.ovu testi koyulasmayinca kacirdim diye birakacaktim bu ay.ates olctugum icin bi tuhaflik var diye siparis verdim.iyikide öyle yapmisim.sizce catlicakmi daha varmi.sabah iliski oldu.bu gecede olsun mu.off kafam karisti.

Eklentiler

• 1433337231376887655230.jpg
    1433337231376887655230.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_2015-06-02-12-52-24.png
    Screenshot_2015-06-02-12-52-24.png
    127,1 KB · Görüntüleme: 84
Simdi yaptim bu testi.dun testim kalmamisti yapamadim.pazar gunu cok silikti.cok saskinim.benim dongum 28 yada 29 dur.bu kadar gec aklima gelmezdi.ovu testi koyulasmayinca kacirdim diye birakacaktim bu ay.ates olctugum icin bi tuhaflik var diye siparis verdim.iyikide öyle yapmisim.sizce catlicakmi daha varmi.sabah iliski oldu.bu gecede olsun mu.off kafam karisti.
Canım kaçıncı gün böyle çıktı? Bence sabah ilişki olduysa akşamı çok erken olur yeterli sperm birikmez sonraki akşam deneyin bence. Hem test daha da koyulaşabilir yarın. Sonra da silikleşene kadar günaşırı devam bence

Aranıza yeni katıldım arkadaşlar. Bende bebek istiyorum. Geçen Ay ilk denememiz oldu. Ben adet günlerimi kayıt ediyorum sürekli, geçen ay ona göre hareket ettik. Fakat benim tahmini ovulasyon tarihimden sonra hafif kanlı akıntım oldu ama ben o günü değerlendirmedim. Hata yaptım galiba. Ovulasyon kanaması yaşayanınız var mi
Sen ovulasyon kanaması yaşamışsın büyük ihtimalle canım. Asıl o zamanı değerlendirmek lazım bebiş için

Morelim çok bozuk kızlar benim prolaktin 27 çıkmıştı doktorum önemsemedi :KK43: benim cuma günü 15. günü adetlerim çok düzenli o gün yumurtlama olması gerekiyor normal şartlarda ama bende hiç akıntı yok yumurtlama belirtim yok sadece kasıklarımda belimde ağrı var 1 haftadır :KK43: niye böyle oluyor anlamadım kist filanda yoktu kontrole gittiğimde kasık ağrısı neden olur ki yumurtladığım gün tek taraflı kasık ağrısı hissediyordum ama o da bir gün sürüyordu şimdi anlamıyorum böyle olmasını doktorlarda önemsemiyor 1 sene dolmadan off ya şiştim iyicene
Prolaktin değerin hafif yüksek canım. Tekrarlanması şart (prolaktin tekrar ölçülmeli) yine yüksekse ek tahliller gerekir. Adet düzensizliği yada göğsünden süt gibi akıntı vs. oluyor mu? İstersen başka bir doktorla görüş canım ama moralini bozmak yok stres de iyi değil biliyorsun canım

Merhaba şekerler
bugün ovu testimi tekrar yaptım elimde pyroclinice marka vardı o bitmek üzere. Şimdi laboguick marka var bugün ikisiyle de yapayım dedim marka değişecek karşılaştırmış olayım dedim ama pyroclinicede t çizğisi cden koyu. Laboguickte c çizgisi tden koyu. Kafam karıştı biraz acaba ilk test daha hassas ikincinin hassasiyeti mi az acaba? Fotoya bakar mısınız rica etsem. Ben 1ini pozitif kabul etmiştim 30 31 mayıs 2 haziran ilişki oldu yarın akşam yine ilişki düşünüyoruz sizce ilişkiye devam etmeye gerek var mı? Vaginismus var bende, halen ilişkiden kaçınıyorum ister istemez. İnş bu ay bebiş gelir. Foto bir sonraki mesajda kızlar

Yorumlarınızı merakla bekliyorum kızlar. Şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• 20150603_184106.jpg
    20150603_184106.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 187
  • 20150603_184317.jpg
    20150603_184317.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 111
Sen ovulasyon kanaması yaşamışsın büyük ihtimalle canım. Asıl o zamanı değerlendirmek lazım bebiş için
Teşekkürler canım bende öyle düşünmüştüm. Bide bişey daha sorucam adetime 4 gün var ve hamilelik testi yaptım ama sonuç negatif. Ben günde 4-5 litre su içiyorum ve testi akşam yaptım acaba yanılma payı var mıdır.

Prolaktin değerin hafif yüksek canım. Tekrarlanması şart (prolaktin tekrar ölçülmeli) yine yüksekse ek tahliller gerekir. Adet düzensizliği yada göğsünden süt gibi akıntı vs. oluyor mu? İstersen başka bir doktorla görüş canım ama moralini bozmak yok stres de iyi değil biliyorsun canım
Adetlerim çok düzenli canım 28 günde bir oluyorum . Herhangi bir şikayetim yok aslında sadece adetten önce göğsüm çok hassaslaşıyor kız kardeşiminde anneminde böyle ama genetik diye düşünmüştüm . Birde doktor yumurtalıklarında çok fazla yumurta var dedi pco görüntüsü ama pco sendromu değilmiş 5 kadından 1 böyleymiş doğurganlığın göstergesi dedi doktor ama ben yine güvenemiyorum :KK43: yumurtlama günüme 2 gün kaldı cuma yumurtlamam lazım ama hiç belirtim yok bugün çok hafif akıntım geldi inşallah yarın artar yarın çalışma günü çünkü 21. gün progestan testi yaptırmayı düşünüyorum aslında aklımdan çıksın diye . Ovu testi almadım bu ay doktorum kızdı stres yaptırıyor bana diye öyle 2 günde bir çalışmayla bekliyoruz artık :)

Yorumlarınızı merakla bekliyorum kızlar. Şimdiden teşekkürler
Bence sen önemli günleri değerlendirmişsin zaten ama adete kadar gün aşırı ilişki devam etsin ne olur ne olmaz 31 i pozitif gibi muhtemelen 1 nde yumurtlamışsın canım testler bazen hatalı sonuç gösterebiliyormuş labaquick i doğru kabul et herkes çok memnun ve yeterince hassas bence

Teşekkürler canım bende öyle düşünmüştüm. Bide bişey daha sorucam adetime 4 gün var ve hamilelik testi yaptım ama sonuç negatif. Ben günde 4-5 litre su içiyorum ve testi akşam yaptım acaba yanılma payı var mıdır.
Hem sabah ilk idrarla yapmalısın hem de henüz erken. Şimdiki gerçek negatiflik de olabilir sonradan pozitifleşebilir de. 2 günde bir yada adetin geçince tekrar yap ama sabah ilk idrarla. İnş bebişin olur

Adetlerim çok düzenli canım 28 günde bir oluyorum . Herhangi bir şikayetim yok aslında sadece adetten önce göğsüm çok hassaslaşıyor kız kardeşiminde anneminde böyle ama genetik diye düşünmüştüm . Birde doktor yumurtalıklarında çok fazla yumurta var dedi pco görüntüsü ama pco sendromu değilmiş 5 kadından 1 böyleymiş doğurganlığın göstergesi dedi doktor ama ben yine güvenemiyorum :KK43: yumurtlama günüme 2 gün kaldı cuma yumurtlamam lazım ama hiç belirtim yok bugün çok hafif akıntım geldi inşallah yarın artar yarın çalışma günü çünkü 21. gün progestan testi yaptırmayı düşünüyorum aslında aklımdan çıksın diye . Ovu testi almadım bu ay doktorum kızdı stres yaptırıyor bana diye öyle 2 günde bir çalışmayla bekliyoruz artık :)
Allah inş gönlündeki verir sana canım. İnş hepimiz hamiş oluruz bu ay

Bence sen önemli günleri değerlendirmişsin zaten ama adete kadar gün aşırı ilişki devam etsin ne olur ne olmaz 31 i pozitif gibi muhtemelen 1 nde yumurtlamışsın canım testler bazen hatalı sonuç gösterebiliyormuş labaquick i doğru kabul et herkes çok memnun ve yeterince hassas bence
Tamam canım çok saol. Ya ben de vaginismus olunca hem korkudan ilişkiden kaçınıyorum hem de ilişkide kasılmam oluyor eğer döllenme olduysa bebek rahime tutunamaz yada yeni tutununca düşük olabilir diye korkuyorum. Dediğin gibi adete yakın bir tarihe kadar günaşırı ilişki en güzeli. Ama özel durumum olunca pek mümkün olmuyor. Hayırlısı artık nasip kısmet

X