- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.221
Yumurtan bugün çatlamış gibi görünüyor sabah mutlaka degerlendir derim benBende 2aydir ovulasyon testi kullaniyorum bugun 15.gun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtan bugün çatlamış gibi görünüyor sabah mutlaka degerlendir derim benBende 2aydir ovulasyon testi kullaniyorum bugun 15.gun
İki gün değerlendirmeyi unutma canimKızlar yeni üye oldum ben de ovulasyon testi kullaniyorum 11. Günden beri ve sanırim dun gece cift cizgiye yakindi test. Bugun tekrar denicem duruma gore goruntuleri atarim. Tahminime gore bugun yarin catlicaaam
bu konuyu bende merak ediyorum.ister istemez unutuyoruzGünaydınnn canlar, bisey sorucam, döllenme olur olmaz bebegin dusmesi gibi bisey olur mu, yani şüpheli iliskiden sonra haraketlere vs dikķat etmek gerekir mi, ilk bikaç gun ağır is yapmanin sakincasi olur mu?
benmde 30 gün civarında sürüyor cnm bende 11. gün başladım ama taa 18. günde yumurtladım :):):)kızlar adet döngüsünün kaçıncı günü başlıyosunuz test yapmaya? benim 30 gün sürüyor sanırım döngüm 10.gündemi başlıyım teste ne dersiniz?
teşekkür ederim bende öyle deneyeyim öyleysebenmde 30 gün civarında sürüyor cnm bende 11. gün başladım ama taa 18. günde yumurtladım :):):)
bugün kan vermeye gidelim mi ne çıkacak bakalımdur tatlım senin daha negatiflik bi durumun yokki. yarın ne kadar yoğun olsan da sabah testi yap bakalım.artık çıkması gerekiyor.umudunu kaybetme
Canım eşim hasta dün yapamadık bugün akşam iyi olursa yapcaz inşCanım bugün pozitif sabah erkenden değerlendir derim ben
Ozel mesaj attim sana cnmbugün kan vermeye gidelim mi ne çıkacak bakalım
31inde en koyusu olmuş o andan 24-36 saat içinde çatlama oluyor bence bu akşamı da değerlendir istersen. İnş pozitif sonuç alırsınKizlar gunaydin, dun yaptgm testte siliklesmeye baslamis artik,hemen dun aksamida degerlendirdik, 28 mayis 30 mayis ve 1 haziranda deneme oldu,sizce yumurtam catlamismidir,ins olmustr bu ay rabbim herkesin gonlune gore versin,
30 günlük döngün varsa ve hiç günü şaşmıyorsa adetin 16. Günü yumurtan çatlıyor demektir eğer elinde test bolsa 10. Günü yapmaya başla. Testin kısıtlı sayıda ise 12-13. Gün başla istersenkızlar adet döngüsünün kaçıncı günü başlıyosunuz test yapmaya? benim 30 gün sürüyor sanırım döngüm 10.gündemi başlıyım teste ne dersiniz?
teşekkür ederim30 günlük döngün varsa ve hiç günü şaşmıyorsa adetin 16. Günü yumurtan çatlıyor demektir eğer elinde test bolsa 10. Günü yapmaya başla. Testin kısıtlı sayıda ise 12-13. Gün başla istersen
Sanki catlamis gibi duruyor cunku siliklesmis sonraKizlar gunaydin, dun yaptgm testte siliklesmeye baslamis artik,hemen dun aksamida degerlendirdik, 28 mayis 30 mayis ve 1 haziranda deneme oldu,sizce yumurtam catlamismidir,ins olmustr bu ay rabbim herkesin gonlune gore versin,