Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Günaydınnn canlar, bisey sorucam, döllenme olur olmaz bebegin dusmesi gibi bisey olur mu, yani şüpheli iliskiden sonra haraketlere vs dikķat etmek gerekir mi, ilk bikaç gun ağır is yapmanin sakincasi olur mu?

Kizlar gunaydin, dun yaptgm testte siliklesmeye baslamis artik,hemen dun aksamida degerlendirdik, 28 mayis 30 mayis ve 1 haziranda deneme oldu,sizce yumurtam catlamismidir,ins olmustr bu ay rabbim herkesin gonlune gore versin,

Eklentiler

• DSC_6452~2.jpg
    DSC_6452~2.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 80
Kizlar gunaydin, dun yaptgm testte siliklesmeye baslamis artik,hemen dun aksamida degerlendirdik, 28 mayis 30 mayis ve 1 haziranda deneme oldu,sizce yumurtam catlamismidir,ins olmustr bu ay rabbim herkesin gonlune gore versin,
31inde en koyusu olmuş o andan 24-36 saat içinde çatlama oluyor bence bu akşamı da değerlendir istersen. İnş pozitif sonuç alırsın

kızlar adet döngüsünün kaçıncı günü başlıyosunuz test yapmaya? benim 30 gün sürüyor sanırım döngüm 10.gündemi başlıyım teste ne dersiniz?
30 günlük döngün varsa ve hiç günü şaşmıyorsa adetin 16. Günü yumurtan çatlıyor demektir eğer elinde test bolsa 10. Günü yapmaya başla. Testin kısıtlı sayıda ise 12-13. Gün başla istersen

teşekkür ederim aslında testleri alınca şaştı daha test yapamadan bu ay söktürücü kullandım ilk defa şimdi adetim bitiyor eskiye göre düşünürsem 30 gün döngüm

X