Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

kızlar bişi danışmak istiyorum size,
sanırım, sabah gene burdaki arkadşlardan biri yazmıştı, bugun kandil die ilişkiye girilmez , hamile kalınırsada sakat olur fln die,benmde bugun yumurtlama günüm kaçırmayım diyordum ama görünce birden irkildim. yorumlarınız neler

aynen canım bende seninle aynı durumdayım bilmiyorum ki

Kizlar doktor sperm sayisi iyi hatta biraz ustunde dedi.morfoloji kotu dedi.simdi tam sperm sayisi kac anlayan varmi tam sayi soylemedi doktor

Eklentiler

• 20150601_135322.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 79
Tatlim ben ilahiyatciyim.oyle birsey yok.batil inanç canim.allah gönlünüze gore versin.dua edin bugün dua kapıları açık inş

Tatlim ben ilahiyatciyim.oyle birsey yok.batil inanç canim.allah gönlünüze gore versin.dua edin bugün dua kapıları açık inş

Canim tesekkur ederiz ,bencede kalbi bozmamak lazim rabbim hepimizin gonlune gore versin su mubarek gunde dualarimz kabul olsun insallahh

Kizlar doktor sperm sayisi iyi hatta biraz ustunde dedi.morfoloji kotu dedi.simdi tam sperm sayisi kac anlayan varmi tam sayi soylemedi doktor

Canim sonuclarin cok güzell neyi kafana takiyosun anlamadim ... Bizim sansimiz azdi esimde 6 milyondu ml de ... Sizinkisinde 2 tane yazili birinde 58 milyon / ml yaziyo , digerinde 30 milyon / ml de .. Kaldiki her ikiside gayet güzell ve bi sorun yok ... Marfolojide % 2 diyo ama anlamadim orda iyi marfolojimi kötü marfoloji mi kastedilmis ... Eger marfoloji %2 bozuksa olabilir ama stres ypma bizim %40 marfoloji sorunumuz vardi .. Allah nasip edince oluo sadece sperm sayi problemi olanlarda yumurtlama günü cok önemli ... Denk getirmen lazil birde Rabbimin nasip etmesi .. En azindan icin rahat .. Simdi serbest birak kendini cocugunun olmayacagi bi problemin yok ...!
Belkide biraz akisina birakmalisin .. 2 yil bekledim nezamanki artik olmuyo dedim gelisi güzel yasadim iliskilerimi rabbim nasip etti .. Birak sanada süpriz olsun :)

Arkadaşlar bugün baya belirgin ama renk Eşit değil biri daha koyu ?dün daha az belliydi ?bugün daha çok ama tam kıpkırmızı değil Napmalıyım?

CAnim Allah razi olsun icimi rahatlattin.simdi soyle aciklayayim.sabah esim kontrole gittu elle muayenede varikosel teshis edildi.hornon testi yapildi cok iyi cikti.bi de sperm testi istedi doktor.sonuclar cikinca bende gittim yanina.sperm sayiniz iyi dedi hatta normalim bile ustunde onda sikinti yok.ama marfoloji dusuk.yani sperm yapisi kalitesi biraz kotu dedi.zaten o yuzden kimyasal gebelik gecirmissin dedi.cok umitli bi hastasiniz benim icin korkmayin dedi.sonuclari cok kotu cikipta tedavi sonucu baba olan cok hastam var dedi.Simdi senin bu yorumun ustune moralim daha da iyi oldu canim cok sagol tekrardan.2 haftaya kadar ameliyat olack esim.insallah ondan sonra hayirli haberi aliriz

Bak canım gördün mü ileri hızlı hareketli oranı gayet iyi ameliyattan sonraki ikinci ay çalışmalara dikkat edersiniz Bebis haberlerini alırız inşallah

arkadaşlar resım atmıştım öncesınde koyulaşmaya yakın yada koyulaşmadan sonrakı çizgi demıştınız bı sonrakı gün yıne test yaptım resımdekı koyulaşmadan daha silik bı çizgi çıktı demekkı koyulaşma yanı yumurtlamam olmuş sonra test yapmışım bırlıktelık silik çizgiden sonra oldu malesef ama kafam karıştı öle silik çizgiye geçince tutma şansı varmı yoksa geçtimi

Hanımlar merhaba,
Ovulasyon zamanında yumurta çatlamasından kaynaklı kanama yaşayan var mı ? Benim cumartesiden beri kanamam mevcut bugün 3. gün normal mi bu kanama ?

Canimmm ameliyattan sonra düzeöir canini sikma belki ameliyat öncesi bile olabilir sen bol bol marfoloji icin iyi gelecek seyler yedir ... Kaldiki hizi , sayisi iyiysee saglam 1 tek sperm yeter ... Birde ameliyat olsun birde ozaman bakarsiniz ama kafana takma .. Bizim doktorumuzz bize vitamin takviyeleri falan filan verdi ... Bende eczaneden aliyordum tam , arkadasim dediki internetten alalim dedi neyse bende siparisi verdim , ama ödemeyi haftaici yapmam gerekiyodu icime dogdu dedim baya yüklü bi miktar önce bi test yapayim dedim dr olmaz dedi ama Allahtan baska son söz sahibi yoktur dedim ... Ürünü bi daha iptal ettim ... Esim hicbisi kullanmadi sadece cok cok önce bi dr dan da önce polen , propolis , arisütü karisimi yedirdim .. Bak onu yedir biraz aci ama olsunn ... Ki ben almanyadayim cok cok zor buldumm bunlari cogu alkollüydü cünkü , sen türkiyedesin sanirimm hersey daha kolay senin icin .. Ama kendine dert etme sakinnn. Rabbim nasip edicekk daha aylar olmus isteyeli sabirsizlik yapma bende öleydimm :) amaa Rabbim ümidini kestigin anda yolluyo mucizeyi canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…