- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.181
kızlarrr adet oldumbu ayda böyle geçti artık umutlar hazirana
inşallah olmazsın canım benimBende sancilaniyorum adet olacam gibiyim korka korka bekliyorum
aynen canım bende seninle aynı durumdayım bilmiyorum kikızlar bişi danışmak istiyorum size,
sanırım, sabah gene burdaki arkadşlardan biri yazmıştı, bugun kandil die ilişkiye girilmez , hamile kalınırsada sakat olur fln die,benmde bugun yumurtlama günüm kaçırmayım diyordum ama görünce birden irkildim. yorumlarınız neler
Canim insallah yaa.Su mubarek gunde rabbim dualarimizi kabul eylesin insallahcanım benim üzülme Rabbim dermanını vermişse en güzeli bu İyi sonuçlarla gel inşallah Ameliyattan bir iki ay sonra hamile olanları çok duymuştuk canım İnşallah sizin de öyle olur
Tatlim ben ilahiyatciyim.oyle birsey yok.batil inanç canim.allah gönlünüze gore versin.dua edin bugün dua kapıları açık inşkızlar bişi danışmak istiyorum size,
sanırım, sabah gene burdaki arkadşlardan biri yazmıştı, bugun kandil die ilişkiye girilmez , hamile kalınırsada sakat olur fln die,benmde bugun yumurtlama günüm kaçırmayım diyordum ama görünce birden irkildim. yorumlarınız neler
Tatlim ben ilahiyatciyim.oyle birsey yok.batil inanç canim.allah gönlünüze gore versin.dua edin bugün dua kapıları açık inş
Canim tesekkur ederiz ,bencede kalbi bozmamak lazim rabbim hepimizin gonlune gore versin su mubarek gunde dualarimz kabul olsun insallahhTatlim ben ilahiyatciyim.oyle birsey yok.batil inanç canim.allah gönlünüze gore versin.dua edin bugün dua kapıları açık inş
Kizlar doktor sperm sayisi iyi hatta biraz ustunde dedi.morfoloji kotu dedi.simdi tam sperm sayisi kac anlayan varmi tam sayi soylemedi doktor
CAnim Allah razi olsun icimi rahatlattin.simdi soyle aciklayayim.sabah esim kontrole gittu elle muayenede varikosel teshis edildi.hornon testi yapildi cok iyi cikti.bi de sperm testi istedi doktor.sonuclar cikinca bende gittim yanina.sperm sayiniz iyi dedi hatta normalim bile ustunde onda sikinti yok.ama marfoloji dusuk.yani sperm yapisi kalitesi biraz kotu dedi.zaten o yuzden kimyasal gebelik gecirmissin dedi.cok umitli bi hastasiniz benim icin korkmayin dedi.sonuclari cok kotu cikipta tedavi sonucu baba olan cok hastam var dedi.Simdi senin bu yorumun ustune moralim daha da iyi oldu canim cok sagol tekrardan.2 haftaya kadar ameliyat olack esim.insallah ondan sonra hayirli haberi alirizCanim sonuclarin cok güzell neyi kafana takiyosun anlamadim ... Bizim sansimiz azdi esimde 6 milyondu ml de ... Sizinkisinde 2 tane yazili birinde 58 milyon / ml yaziyo , digerinde 30 milyon / ml de .. Kaldiki her ikiside gayet güzell ve bi sorun yok ... Marfolojide % 2 diyo ama anlamadim orda iyi marfolojimi kötü marfoloji mi kastedilmis ... Eger marfoloji %2 bozuksa olabilir ama stres ypma bizim %40 marfoloji sorunumuz vardi .. Allah nasip edince oluo sadece sperm sayi problemi olanlarda yumurtlama günü cok önemli ... Denk getirmen lazil birde Rabbimin nasip etmesi .. En azindan icin rahat .. Simdi serbest birak kendini cocugunun olmayacagi bi problemin yok ...!
Belkide biraz akisina birakmalisin .. 2 yil bekledim nezamanki artik olmuyo dedim gelisi güzel yasadim iliskilerimi rabbim nasip etti .. Birak sanada süpriz olsun :)
Bak canım gördün mü ileri hızlı hareketli oranı gayet iyi ameliyattan sonraki ikinci ay çalışmalara dikkat edersiniz Bebis haberlerini alırız inşallahCAnim Allah razi olsun icimi rahatlattin.simdi soyle aciklayayim.sabah esim kontrole gittu elle muayenede varikosel teshis edildi.hornon testi yapildi cok iyi cikti.bi de sperm testi istedi doktor.sonuclar cikinca bende gittim yanina.sperm sayiniz iyi dedi hatta normalim bile ustunde onda sikinti yok.ama marfoloji dusuk.yani sperm yapisi kalitesi biraz kotu dedi.zaten o yuzden kimyasal gebelik gecirmissin dedi.cok umitli bi hastasiniz benim icin korkmayin dedi.sonuclari cok kotu cikipta tedavi sonucu baba olan cok hastam var dedi.Simdi senin bu yorumun ustune moralim daha da iyi oldu canim cok sagol tekrardan.2 haftaya kadar ameliyat olack esim.insallah ondan sonra hayirli haberi aliriz
Bak canım gördün mü ileri hızlı hareketli oranı gayet iyi ameliyattan sonraki ikinci ay çalışmalara dikkat edersiniz Bebis haberlerini alırız inşallah
Ovulasyon testi kullansam erkek bebek sahibi olabilirmiyim
Ayyy canim insallah.Ya o kadar mutlu oluyorum ki boyle yorumlarinizi gorunce cok cok sagolunBak canım gördün mü ileri hızlı hareketli oranı gayet iyi ameliyattan sonraki ikinci ay çalışmalara dikkat edersiniz Bebis haberlerini alırız inşallah
CAnim Allah razi olsun icimi rahatlattin.simdi soyle aciklayayim.sabah esim kontrole gittu elle muayenede varikosel teshis edildi.hornon testi yapildi cok iyi cikti.bi de sperm testi istedi doktor.sonuclar cikinca bende gittim yanina.sperm sayiniz iyi dedi hatta normalim bile ustunde onda sikinti yok.ama marfoloji dusuk.yani sperm yapisi kalitesi biraz kotu dedi.zaten o yuzden kimyasal gebelik gecirmissin dedi.cok umitli bi hastasiniz benim icin korkmayin dedi.sonuclari cok kotu cikipta tedavi sonucu baba olan cok hastam var dedi.Simdi senin bu yorumun ustune moralim daha da iyi oldu canim cok sagol tekrardan.2 haftaya kadar ameliyat olack esim.insallah ondan sonra hayirli haberi aliriz