Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

iyi haftalar arkadaşlar.c.tesi kendi doktorumun dışında bir doktora gidim dedim.gittiğime pişman oldum.herşey olması gerektiği gibi dedi.ben 26 ile 30 gün arasında regl oluyorum dedim.yumurtlamam ne zaman diye sordum nerdeyse dövecekti.gittiğim günde döngümün 15 günüydü.bırakın şu testleri günleri bilmeyi dedi.takip ettiğiniz için olmuyo dedi.zaten bir sene içinde olmaz ise bir ay düzenli yurtlama takipi yaparız dedi.ama verdiği flimde 16 mm çap yazıyodu.sizce o yumurtta büyüklüğümüdür? :KK43:

iyi haftalar arkadaşlar.c.tesi kendi doktorumun dışında bir doktora gidim dedim.gittiğime pişman oldum.herşey olması gerektiği gibi dedi.ben 26 ile 30 gün arasında regl oluyorum dedim.yumurtlamam ne zaman diye sordum nerdeyse dövecekti.gittiğim günde döngümün 15 günüydü.bırakın şu testleri günleri bilmeyi dedi.takip ettiğiniz için olmuyo dedi.zaten bir sene içinde olmaz ise bir ay düzenli yurtlama takipi yaparız dedi.ama verdiği flimde 16 mm çap yazıyodu.sizce o yumurtta büyüklüğümüdür? :KK43:
merhaba canım, evet bazı doktorlar oyle yaa gittiğine pişman oluyosun. doktoruna denk gelceksın lafı var ya heh tamda o işte. 16mm dedıgı yumurta muhtemelen canım 20 mm olunca catlıyo 2 gunun falan var sanırım senın bugunlerı iyi değerlendir :KK66:

gunaydın canımm. hay allah ya üzüldümmm :KK43: ama burda cok kişide okudum eger varikosel teshısı kesın konulursa amelıyattan sonra cogu kişinin hamile kaldıgını. ümitsizliğe yapılma llütfen tıp cok ilerledi herseyın caresi var. erken tadevi hayat kurtarır.
Aynen canim Allah dermansiz dert vermesin yeterki tek tesellim o

merhaba canım, evet bazı doktorlar oyle yaa gittiğine pişman oluyosun. doktoruna denk gelceksın lafı var ya heh tamda o işte. 16mm dedıgı yumurta muhtemelen canım 20 mm olunca catlıyo 2 gunun falan var sanırım senın bugunlerı iyi değerlendir :KK66:
cumartesi 16 mm bugün 20 olmuşmudur sence.pazar ,cuma,çarşamba,p.tesi birlikteliklerimiz oldu.şimdi ne yapmalıyım cnm.

pazartesınden kastın bu gun mu canım ? eger bugun olmadıyda bugun ve yarın olsun kesın. muhtemelen catlamak üzeredir yumurtan kasıklarında agrı yapar ona dıkkat et
bugün olmadı canım tavsiyeni yapıcam:) birde doktor şey dedi.yumurtlamadan sonra 14 gün sonra adet oluncak diye bişey yok dedi.herkesin farklıdır dedi.

X