-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.161
merhaba canım, evet bazı doktorlar oyle yaa gittiğine pişman oluyosun. doktoruna denk gelceksın lafı var ya heh tamda o işte. 16mm dedıgı yumurta muhtemelen canım 20 mm olunca catlıyo 2 gunun falan var sanırım senın bugunlerı iyi değerlendiriyi haftalar arkadaşlar.c.tesi kendi doktorumun dışında bir doktora gidim dedim.gittiğime pişman oldum.herşey olması gerektiği gibi dedi.ben 26 ile 30 gün arasında regl oluyorum dedim.yumurtlamam ne zaman diye sordum nerdeyse dövecekti.gittiğim günde döngümün 15 günüydü.bırakın şu testleri günleri bilmeyi dedi.takip ettiğiniz için olmuyo dedi.zaten bir sene içinde olmaz ise bir ay düzenli yurtlama takipi yaparız dedi.ama verdiği flimde 16 mm çap yazıyodu.sizce o yumurtta büyüklüğümüdür?
Aynen canim Allah dermansiz dert vermesin yeterki tek tesellim ogunaydın canımm. hay allah ya üzüldümmmama burda cok kişide okudum eger varikosel teshısı kesın konulursa amelıyattan sonra cogu kişinin hamile kaldıgını. ümitsizliğe yapılma llütfen tıp cok ilerledi herseyın caresi var. erken tadevi hayat kurtarır.
inşallahhh:)ınsallah bu ayın acılısını sen yaparsın bızde pesınden gelırızzz
Tek taraflı ağrı bende hep oldu hala oluyo tatlim.hadi gü zel haberler getirbenim de hiç belirtim yok canım arada bir bi tek tafarlı kasık ağrım oluyo o kadar. göğüslerimde hiç bişey yok
güzel haberlerini bekliyoruz ozaman cnm . ne zaman yapcaksın bekliyoruz :):):):)canım adet olmadım. günüm dündü bugün de yok. test de yapmıyorum aynen senin dediğin gibi sıkıldım moralim bozuldu sadece bugün bi ovulasyon testi yapıcam o kadar :) inşallah adet olmam inşallah adet olmazsın :)
canım benim üzülme Rabbim dermanını vermişse en güzeli bu İyi sonuçlarla gel inşallah Ameliyattan bir iki ay sonra hamile olanları çok duymuştuk canım İnşallah sizin de öyle olurSimdi sperm sonuclarini almaya gidicez kizlar.doktorlada detayli konuscaz
cumartesi 16 mm bugün 20 olmuşmudur sence.pazar ,cuma,çarşamba,p.tesi birlikteliklerimiz oldu.şimdi ne yapmalıyım cnm.merhaba canım, evet bazı doktorlar oyle yaa gittiğine pişman oluyosun. doktoruna denk gelceksın lafı var ya heh tamda o işte. 16mm dedıgı yumurta muhtemelen canım 20 mm olunca catlıyo 2 gunun falan var sanırım senın bugunlerı iyi değerlendir
cumartesi 16 mm bugün 20 olmuşmudur sence.pazar ,cuma,çarşamba,p.tesi birlikteliklerimiz oldu.şimdi ne yapmalıyım cnm.
bugün olmadı canım tavsiyeni yapıcam:) birde doktor şey dedi.yumurtlamadan sonra 14 gün sonra adet oluncak diye bişey yok dedi.herkesin farklıdır dedi.pazartesınden kastın bu gun mu canım ? eger bugun olmadıyda bugun ve yarın olsun kesın. muhtemelen catlamak üzeredir yumurtan kasıklarında agrı yapar ona dıkkat et
bugün olmadı canım tavsiyeni yapıcam:) birde doktor şey dedi.yumurtlamadan sonra 14 gün sonra adet oluncak diye bişey yok dedi.herkesin farklıdır dedi.
kızlarrr adet oldumbu ayda böyle geçti artık umutlar hazirana
inşallah canımCanım yaaaainsallah bi gun bizde bebislerimize konuşucaz . Hayırlısı demekten öte gidemiyoruz. Önümüzde ki ay insallah olur
inşallah canım
boşuna heyecanlandımBide o Çizgiler hep yanilticiymis inanıp havaya girmemek Lazımmış
hiç üzülme bu ay zamanı değilmiş öyle düşün.önemli olan düzenli adet olman.hayırlı zamanda hayırlı evlat allah sana nasip etsin ve hepimize inşallahkızlarrr adet oldumbu ayda böyle geçti artık umutlar hazirana
inşallah canımmmhiç üzülme bu ay zamanı değilmiş öyle düşün.önemli olan düzenli adet olman.hayırlı zamanda hayırlı evlat allah sana nasip etsin ve hepimize inşallah