Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar durum bu o_O ne diyorsunuz sanki ayni ikiside o_Oo_O

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 125
Canım dun aksam Yaptım çıkmadı bisey ama :KK43: niye boyle oluyo ya milletin ne guzel ovu boyle çıkınca gebelik testi yapınca pozitif cikiyo bnm niye çıkmıyor :KK43: bi problem mi var yaaaaa
Endişelerini çok iyi anlıyorum İdrarin koyuluk da çizginin rengini çok etkiliyor Gebelik testinin markası laboquick mi O ise beta 10-20 iken falan silik gösteriyor
yanılmıyorsam geçen gün silik çizgiyi görmüştün
sana diyeceğim şimdiden sıvı alımını azalt sabah ilk idrarınla tekrarla testi bakalım ne çıkacak Ben umitliyim canım İnşallah boşa değildir

Kan tahlili istemiyorum gecen ay boyumun ölçüsünü aldım negatifi görünce . Adete olana kadar beklicem artık olcam belkide adet
Canım ovulasyon testine göre hamile gibisin, daha önceki aylarda adetine yakın ovulasyon testlerin silik cikiyordu degil mi?

Endişelerini çok iyi anlıyorum İdrarin koyuluk da çizginin rengini çok etkiliyor Gebelik testinin markası laboquick mi O ise beta 10-20 iken falan silik gösteriyor
yanılmıyorsam geçen gün silik çizgiyi görmüştün
sana diyeceğim şimdiden sıvı alımını azalt sabah ilk idrarınla tekrarla testi bakalım ne çıkacak Ben umitliyim canım İnşallah boşa değildir

Evet canım o marka kullanıyorum silik çıkmıştı ama saatler sonra gormuştum . Sabah bi Dediğin gibi yapiyim Bakım ne cikicak sonuç insallah pozitif olur Allah'ım insallahhhhhhh
Canım ovulasyon testine göre hamile gibisin, daha önceki aylarda adetine yakın ovulasyon testlerin silik cikiyordu degil mi?
silik cikiyo canım bu kadar belirgin çıkmıyordu . Ama gebelik testi negatif anlamadım bisey ya korkuyorum kotu bisey mi var diye :KK43:

Evet canım o marka kullanıyorum silik çıkmıştı ama saatler sonra gormuştum . Sabah bi Dediğin gibi yapiyim Bakım ne cikicak sonuç insallah pozitif olur Allah'ım insallahhhhhhh

silik cikiyo canım bu kadar belirgin çıkmıyordu . Ama gebelik testi negatif anlamadım bisey ya korkuyorum kotu bisey mi var diye :KK43:

Hemen kötü düsünmeee erken gebelik testi yapp ... Normaller bazen gec gösteriyo erken olanlar daha hassas yani bende öle cikmistii .. Bide erken olanini dene canimm

Canimmm ameliyattan sonra düzeöir canini sikma belki ameliyat öncesi bile olabilir sen bol bol marfoloji icin iyi gelecek seyler yedir ... Kaldiki hizi , sayisi iyiysee saglam 1 tek sperm yeter ... Birde ameliyat olsun birde ozaman bakarsiniz ama kafana takma .. Bizim doktorumuzz bize vitamin takviyeleri falan filan verdi ... Bende eczaneden aliyordum tam , arkadasim dediki internetten alalim dedi neyse bende siparisi verdim , ama ödemeyi haftaici yapmam gerekiyodu icime dogdu dedim baya yüklü bi miktar önce bi test yapayim dedim dr olmaz dedi ama Allahtan baska son söz sahibi yoktur dedim ... Ürünü bi daha iptal ettim ... Esim hicbisi kullanmadi sadece cok cok önce bi dr dan da önce polen , propolis , arisütü karisimi yedirdim .. Bak onu yedir biraz aci ama olsunn ... Ki ben almanyadayim cok cok zor buldumm bunlari cogu alkollüydü cünkü , sen türkiyedesin sanirimm hersey daha kolay senin icin .. Ama kendine dert etme sakinnn. Rabbim nasip edicekk daha aylar olmus isteyeli sabirsizlik yapma bende öleydimm :) amaa Rabbim ümidini kestigin anda yolluyo mucizeyi canimm
Canim zaten boyle yorumlarini okudukca stresim korkum kalmadi hic.arastirdim iyice sonuclarimiz gercekten cok iyiymis.sadece morfoloji duzelmesi lazim.Bu arada ne yedireyim ne onerirsin.benim esim ne versem yer ozellikle boyle konularda asla itiraz etmez.

Canım dun aksam Yaptım çıkmadı bisey ama :KK43: niye boyle oluyo ya milletin ne guzel ovu boyle çıkınca gebelik testi yapınca pozitif cikiyo bnm niye çıkmıyor :KK43: bi problem mi var yaaaaa
tatlım bazen adet yaklaşınca bu lh hormonu ani artış yapabiliyormuş. sonra düşüyormuş.gebelik negatif çıkarsa sebebi bundandır bence.

Canim zaten boyle yorumlarini okudukca stresim korkum kalmadi hic.arastirdim iyice sonuclarimiz gercekten cok iyiymis.sadece morfoloji duzelmesi lazim.Bu arada ne yedireyim ne onerirsin.benim esim ne versem yer ozellikle boyle konularda asla itiraz etmez.

Yanii bosu bosuna üzme kendini canlm benim
Ben marfoloji icin esime E vitamini , cinko , selen ve c vitmini olan bi hap veriyordum 3 ay falan kullandi bunu hergün sabahlari birde keciboynuzu yedir canim bunun disinda siyah üzüm findik fistik ceviz de cok iyi geliyo . Fazla sorunun olmadigindan marfoloji icin bu söledigim vitaminden kullanman yetrli olacaktir die inaniyorum :) birde sigarayi azaltsin eger iciyorsa benim esim 1 ay kadar cok cok az icti günde 3-4 e düsürmüstü onunda faydasi oldu sanirim

slm kızlar ben de ilk defa ovu testi kullanıyorum :KK47:
benim hikaye uzun biraz. evlendikten 3 ay sonra plansız bir şekilde gebe kaldım 5.5 yaşında bir prensesim var 5 aydır 2.yi düşünüyoruz 3 ay kendiliğinden olmadı doktora gittim polikistik over erken evre dediler iki ay yumurta geliştirici hap (klomen) ve yumurta çatlatıcı iğne (ovitrelle) kullandım gebelik olmadı sat 23 mayıs. o gün başka bir doktora gittim polikistik over yok dedi bu ay ovu testi yapmaya başladım adetin 9. günü iki çizgi aynı koyulukta ve belirgindi bugün 10. günüm az önce tekrar yaptım benim çizgim kontrolden daha belirgin koyu. dünkünü saklamıştım bugün bakınca gördüm ki aynı koyulukta olan 2 çizgide fark oluşmuş benim çizgim kontrolden biraz daha silik olmuş ama fark az (1 gün bekleyince böyle olan var mı aranızda?) şimdilik sadece 8. ve 9. gün ilişki oldu bugün de yapalım diyorduk ama baktık çizgi gittikçe belirginleşiyor sperm kalitesi ve sayısı azalmasın diye yarın akşam yapmaya karar verdik ovu testine devam edicem akşamları 8de yapıyorum (içindeki kağıtta sabah 10da yada akşam 8de yapın diyor) yarından itibaren silikleşene kadar gün aşırı devam edelim diye düşünüyoruz önerileriniz yada görüşleriniz varsa alabilirim seve seve. bu arada adetim 12 yaşımdan beri 28-29 günde bir olur. son 2 yılda değişti. 2 yıl önce tüp mide ameliyatı oldum ve sonrasında 1 yılda 103ten 58e düştüm 45 kilo gitti ameliyat sonrası ilk 5-6 ay 28-29 günde bir oldum sonraki 5-6 ay bir ay 5-6 gün erken bir ay 6-7 gün geç oldum sonraki 5-6 ayda 23-24 günde bir oldum son 2 ay ilaç (yumurtlama için) kullandığım için ilk ay 28 günde 2. ay 30 günde oldum sat 23 mayıs bat 20 haziran (28 günde bire göre hesaplarsak) :KK51:bebeği çoooooook istiyorum ve çok aceleciyim sabırsızım olmayınca ağlıyorum ister istemez. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bol bebişli bir topik olur inş. :anneadayı: benim bat tarihini de ekler misiniz lütfen? çok uzun oldu kusura bakmayın içimi döktüm resmen. öpüldünüz kızlar. bu arada ovu testimin fotosunu ekledim yorumlarınızı bekliyorum şekerler :emir_bebek::KK200:

Yanii bosu bosuna üzme kendini canlm benim
Ben marfoloji icin esime E vitamini , cinko , selen ve c vitmini olan bi hap veriyordum 3 ay falan kullandi bunu hergün sabahlari birde keciboynuzu yedir canim bunun disinda siyah üzüm findik fistik ceviz de cok iyi geliyo . Fazla sorunun olmadigindan marfoloji icin bu söledigim vitaminden kullanman yetrli olacaktir die inaniyorum :) birde sigarayi azaltsin eger iciyorsa benim esim 1 ay kadar cok cok az icti günde 3-4 e düsürmüstü onunda faydasi oldu sanirim
Canim cok dikkat edicem dediklerine.bu arada esimle sigara kullanmiyoruz.cok sukur oyle bi sorun yok.ameliyattan sonra doktor ilac tedavisinede baslayacakmis.e vitamini keciboynuzu falan saydi.onun disinda findik ceviz falan yedircem.bide bu ay keciboynuzu kiri icti esim 1 hafta.ona da devam edelim o zaman biz

X