Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canım yaaa gebelik testinde ki çizginin pembe olması Lazım değil mi bnmki gri gibi cikti yanıltıcı sonuç ovulasyon testim hala koyu gibi cikiyo of anlamadım bisey . Tek cizgi görmekten korkuyorum . Salı gunu adet gunum 2 gunum kaldı yani offfff

Kızlar birşey sorucam size şimdi benim 17 mayısta pik yapmıştı ya test ee o zaman benim dünmü adet olmam gerekiyodu

Canım bugun olman Lazım pik yaptıktan sonra 2 gun var senle aramızda cunku Bnmde 19 Mayıs'ta olmuştu yumurtlama
Off prenses valla daral geldi artık bana yaa hiç adet belirtim yok ama miğde bulantılarım hiç geçmedi canım çok sıkılıyo ama artık testte yapmıcam doktorada gitmicem canım Rabbim önce size versin sizde tadın bu duyguyu bana bi tane verdi çok şükür Allah oğluma sağlıklı uzun ömür versin canım

Merhaba hanımlar. Sizi sessiz sedasız takip ediyordum ama artık bende ses vereyim dedim :) önelikle bir kaç sorum olacak; bu avulasyon testinin içinde çıkan prospektüse göre benim 28mayısta yumurtlamam gerekti ama test o gün ve daha sonrasıda hiç fozitif olmadı. Bu arada 22 mayıstan beri yapıyorum testi. Acaba yumurtlamayı gösteremediği durumlar var mı? Birde pik ve bat ne demek açıklarsanız sevinirim biraz acamiyimde

Canım benim Sıkma o guzel Canini boyle durumun üstüne gidip stres yaptığımız ıcın olmuyo belkide Dediğin gibi bnde bu ay ne doktor ne test hic bisey yapmamayı düşünüyorum bide oyle deneyelim :)

Bak bende adete 2 gün kala gece yatarken yapmistim ovulayon testini öle dikkat etmemistim yemeye icmeye . Eger bi rahatsizligim yoksa yani pko vs ovulayon testinin koyu cikmamasi gerekiyo sen yinede dikkat et kendine agir falan kaldirma

Kızlar bunuda dun aksam yapmiştim bisey yok diye bakmadım bidaha simdi aklıma geldi baktım bundada hafif cizgi var ama hep saatler sonra görüyorum buharlaşma çizgisi kesin nokta koyduğum yerde

Eklentiler

• image.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 140
Bak bende adete 2 gün kala gece yatarken yapmistim ovulayon testini öle dikkat etmemistim yemeye icmeye . Eger bi rahatsizligim yoksa yani pko vs ovulayon testinin koyu cikmamasi gerekiyo sen yinede dikkat et kendine agir falan kaldirma

Bende Yapıyorum simdi ovu testi senden heveslendim :)) Sıvı alımına dikkat etmedim yapmam diye bir suru şey içtim

Kızlar bunuda dun aksam yapmiştim bisey yok diye bakmadım bidaha simdi aklıma geldi baktım bundada hafif cizgi var ama hep saatler sonra görüyorum buharlaşma çizgisi kesin nokta koyduğum yerde
Canim var gibi.cunku benim ilk gebeligimde hcg 10 filanken boyle çıkmıştı. hatta ikinci çizginin isikta gorulmesi durumunda pozitif midir diye konu acmistim.bakabilirsin resmi vardi

Bende Yapıyorum simdi ovu testi senden heveslendim :)) Sıvı alımına dikkat etmedim yapmam diye bir suru şey içtim

Yap yap innsallahhhhh vardirrr öle die ümit ediyorum ... :) cünkü bende senin gibi topik topik gezmistim bu nedir die herkes yap dedi bi test yaptim ciktiii :) haberini bekliyorummmmm

Yap yap innsallahhhhh vardirrr öle die ümit ediyorum ... :) cünkü bende senin gibi topik topik gezmistim bu nedir die herkes yap dedi bi test yaptim ciktiii :) haberini bekliyorummmmm

Yaptım canım boyle cikti ovu testi :) bu testler benimle oyun oynuyo galba :)

Eklentiler

• image.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 122
  • image.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 120
Canim var gibi.cunku benim ilk gebeligimde hcg 10 filanken boyle çıkmıştı. hatta ikinci çizginin isikta gorulmesi durumunda pozitif midir diye konu acmistim.bakabilirsin resmi vardi

Yarin sabah yapcam canım simdi disari çıkıyoruz eğer acık eczane bulursam test alırım aksam geldigimde Yaparım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…