Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Yaptım canım boyle cikti ovu testi :) bu testler benimle oyun oynuyo galba :)

Hahahha:) hamilesinnnn kesinn yaaaa bata 2 gün varken benimde böleydiii simdidennn tebriklerrrrrrr sana dedim yaa benimde siliklesmistu bata 2 gün kala bu sekilde kopkoyuyduuu hadi gözün aydinnn ... Test yaparsan sonucu alirsin cnkü baya koyulasmis testinn canimmmmm
Testten sonra hemen yazzz:) merak eederimmmm

Canimmm yaaaa yorumunu okurken yüzümden gülücükler oluştu :)) evet dünkü bundan daha silik çıkmıştı ay banada heycan yaptırdın he simdi Insallah Dediğin gibi olur guzel anneeee

sen ne yaptın :) herkes birbirine sormuş oldu. kan vercekmisin bir daha keseye kadar.
Biraz önce eşim de sordu totem yapacağım dedim şaka bir tarafa emin değilim öncelikle iğne vuruluyorum ya kan durur mu sorun yaşar miyim öğrenmem lazım evden test yaptım bayagi koyu cikti
aslında vermek istiyorum belki pazartesi ve Çarşamba veririm Zaten perşembe günü saat 16.00 da randevu var
Sen ne düşünüyorsun

Eklentiler

• 20150531_162248.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 90
Canım maşAllah testin çok güzel görünüyo nazar değmesin inşAllah

Canimmm yaaaa yorumunu okurken yüzümden gülücükler oluştu :)) evet dünkü bundan daha silik çıkmıştı ay banada heycan yaptırdın he simdi Insallah Dediğin gibi olur guzel anneeee

Innnnsallahhhhhh canimmm benimmm vallaa dört gözle bekliyorummm haberleriniiii :) Rabbimmmm nasip etsinnn isteyennn herkeseee aratmasin imrendirmesinnnn aksama kadar heycanla beklicezz yaniiii offfff heheh

arkadaşlar ilk defa ovulasyon testi yaptım 10.günümde bu şekilde çıktı hafif silik geçersiz sayılıyo dimi? Bide hafif silik olması yumurtlama günümü yakın demek ?lütfen yardımcı olurmusunuz?

Eklentiler

• image.jpg
    168,5 KB · Görüntüleme: 88
Daha var canım hergün aynı saatte yap bir de 4 saat hiçbir şey icme aynı koyulukta ya da t daha koyu olması lazım Pozitif gününü ve sonraki günü mutlaka değerlendir derim pozitif ten sonra silikleşme ye başlarsa yumurtan çatlamış demektir hakkında hayırlısı olsun

Ben sali vermeyi düşünüyorum. benim kan baya sulu.durmuyor 10dk icinde.amaagrim olunca kan vermek beni rahatlatiyor.benimde bu sabah boyleydi hcg testi baya mutlu olmustum

Kızlarrrr

Nasılsınız çoktandır giremiyorum nette sıkıntı vardı da özledim ya sizleri

Neler oldu ben yokken sayfalar çoğalmış T Tugbas24 çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün
superisi_33 canm seni çok merak edıodum sen de uzun bi süre görünmedin ama güzel haberlerle gelmişsin canm ya süperr tebrikk ediyorum cok sevindim ya

evet tatlım allah razı olsun iyi dileklerin için.kimyasal gebelikçiler olarak bu aydan umutluyuz
kese için gün sayıyoruz. kafamda deli sorular. vajinal ultrason olsammı onun derdindeyim

Çok teşekkürler canım Sağol sahalara geri döndüm dermişim
canım yaşadığım kimyasallardan sonra moralim çok bozuldu Bu arada araştırma yaptım biraz ve genetik olarak kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim Çok şükür şu anda yeniden hamileyim her gün göbekten iğne yemeye başladım doğuma kadar kullanacakmışım Perşembe günü saat 16.00 da randevum var kese için İnşallah bu sefer yüzüm güler Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
T Tugbas24 ile ayni kaderi yaşıyoruz ve aramızda bir gün var
İnşallah en kısa zamanda sizden de güzel haberler alırız bu arada sen neler yaptın var mı gelişme

Canim ne guzel istedigin ay hamile kalabiliyosun.cok sukur dusuklerin sebebide belli oldu da onlem aldiniz.keske bizde kalabilsek

Perşembe görünmezse bende mi alttan baktirsam diyorum ama gerek kalmaz inşallah
bence baktıralım biz. odada erkek öğrenciler filan da oluyor aslında ama onları postalamayı talep etcem. o kadar da değil diyorum çünkü. rahatsız olurum. ama acısından da endişeliyim. ilk düşüğümde doktor bu yöntemi kullandı bende içerde artık kaldı mı diye.ama içerde at koşturdu resmen.ondan dolayı biraz korkuyorum

Canim ne guzel istedigin ay hamile kalabiliyosun.cok sukur dusuklerin sebebide belli oldu da onlem aldiniz.keske bizde kalabilsek
Canım gönülden dua ediyorum sizlere de Rabbim En kisa surede sizlere de nasip etsin Böyle üzülme Herşeyin hayırlı bir zamanı vardır biz ne kadar sabırsız olsakta en güzel zaman da yüzünü güldürür
bu arada sen kaçıncı gündesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…