- 28 Ağustos 2013
- 1.297
- 667
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.101
Yaptım canım boyle cikti ovu testi :) bu testler benimle oyun oynuyo galba :)
Hahahha:) hamilesinnnn kesinn yaaaa bata 2 gün varken benimde böleydiii simdidennn tebriklerrrrrrr sana dedim yaa benimde siliklesmistu bata 2 gün kala bu sekilde kopkoyuyduuu hadi gözün aydinnn ... Test yaparsan sonucu alirsin cnkü baya koyulasmis testinn canimmmmm
Testten sonra hemen yazzz:) merak eederimmmm
Biraz önce eşim de sordu totem yapacağım dedim şaka bir tarafa emin değilim öncelikle iğne vuruluyorum ya kan durur mu sorun yaşar miyim öğrenmem lazım evden test yaptım bayagi koyu ciktisen ne yaptın :) herkes birbirine sormuş oldu. kan vercekmisin bir daha keseye kadar.
Heycan yaptım valla prenses inşAllah akşam test yaptığında çıkar pozitifinYarin sabah yapcam canım simdi disari çıkıyoruz eğer acık eczane bulursam test alırım aksam geldigimde Yaparım :)
Canım maşAllah testin çok güzel görünüyo nazar değmesin inşAllahBiraz önce eşim de sordu totem yapacağım dedim şaka bir tarafa emin değilim öncelikle iğne vuruluyorum ya kan durur mu sorun yaşar miyim öğrenmem lazım evden test yaptım bayagi koyu cikti
aslında vermek istiyorum belki pazartesi ve Çarşamba veririm Zaten perşembe günü saat 16.00 da randevu var
Sen ne düşünüyorsun
Canimmm yaaaa yorumunu okurken yüzümden gülücükler oluştu :)) evet dünkü bundan daha silik çıkmıştı ay banada heycan yaptırdın he simdiInsallah Dediğin gibi olur guzel anneeee
Sağol canım maşallah ilk defa böyle İnşallah bu sefer hersey iyi gider Sağlıklı olur Senin de bat gününmüş bugün herhalde Daha olmamissin Ümit var demek yaniCanım maşAllah testin çok güzel görünüyo nazar değmesin inşAllah
Bir de sen test yapsana canım nasıl çıkacak bakalımsen ne yaptın :) herkes birbirine sormuş oldu. kan vercekmisin bir daha keseye kadar.
Ben sali vermeyi düşünüyorum. benim kan baya sulu.durmuyor 10dk icinde.amaagrim olunca kan vermek beni rahatlatiyor.benimde bu sabah boyleydi hcg testi baya mutlu olmustumBiraz önce eşim de sordu totem yapacağım dedim şaka bir tarafa emin değilim öncelikle iğne vuruluyorum ya kan durur mu sorun yaşar miyim öğrenmem lazım evden test yaptım bayagi koyu cikti
aslında vermek istiyorum belki pazartesi ve Çarşamba veririm Zaten perşembe günü saat 16.00 da randevu var
Sen ne düşünüyorsun
Sabahti bu test.Bir de sen test yapsana canım nasıl çıkacak bakalım
evet tatlım allah razı olsun iyi dileklerin için.kimyasal gebelikçiler olarak bu aydan umutluyuzKızlarrrr
Nasılsınız çoktandır giremiyorum nette sıkıntı vardı da özledim ya sizleri
Neler oldu ben yokken sayfalar çoğalmış T Tugbas24 çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün
superisi_33 canm seni çok merak edıodum sen de uzun bi süre görünmedin ama güzel haberlerle gelmişsin canm ya süperr tebrikk ediyorum cok sevindim ya
Çok teşekkürler canım Sağol sahalara geri döndümKızlarrrr
Nasılsınız çoktandır giremiyorum nette sıkıntı vardı da özledim ya sizleri
Neler oldu ben yokken sayfalar çoğalmış T Tugbas24 çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün
superisi_33 canm seni çok merak edıodum sen de uzun bi süre görünmedin ama güzel haberlerle gelmişsin canm ya süperr tebrikk ediyorum cok sevindim ya
Perşembe görünmezse bende mi alttan baktirsam diyorum ama gerek kalmaz inşallahevet tatlım allah razı olsun iyi dileklerin için.kimyasal gebelikçiler olarak bu aydan umutluyuzkese için gün sayıyoruz. kafamda deli sorular. vajinal ultrason olsammı onun derdindeyim
Canim ne guzel istedigin ay hamile kalabiliyosun.cok sukur dusuklerin sebebide belli oldu da onlem aldiniz.keske bizde kalabilsekÇok teşekkürler canım Sağol sahalara geri döndümdermişim
canım yaşadığım kimyasallardan sonra moralim çok bozuldu Bu arada araştırma yaptım biraz ve genetik olarak kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim Çok şükür şu anda yeniden hamileyim her gün göbekten iğne yemeye başladım doğuma kadar kullanacakmışım Perşembe günü saat 16.00 da randevum var kese için İnşallah bu sefer yüzüm güler Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder
T Tugbas24 ile ayni kaderi yaşıyoruz ve aramızda bir gün var
İnşallah en kısa zamanda sizden de güzel haberler alırızbu arada sen neler yaptın var mı gelişme
bence baktıralım biz. odada erkek öğrenciler filan da oluyor aslında ama onları postalamayı talep etcem. o kadar da değil diyorum çünkü. rahatsız olurum. ama acısından da endişeliyim. ilk düşüğümde doktor bu yöntemi kullandı bende içerde artık kaldı mı diye.ama içerde at koşturdu resmen.ondan dolayı biraz korkuyorumPerşembe görünmezse bende mi alttan baktirsam diyorum ama gerek kalmaz inşallah
Canım gönülden dua ediyorum sizlere de Rabbim En kisa surede sizlere de nasip etsin Böyle üzülme Herşeyin hayırlı bir zamanı vardır biz ne kadar sabırsız olsakta en güzel zaman da yüzünü güldürürCanim ne guzel istedigin ay hamile kalabiliyosun.cok sukur dusuklerin sebebide belli oldu da onlem aldiniz.keske bizde kalabilsek