Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

s.a arkadaşlar bu konuyu görünce yardım ısteyım dedım bana yardım edın 2 senedır çocuk istiyorum ama olmuyor artık etraftaki baskılardan bıktım çaresizim bugün ilkkez ovülasyon testi aldım çizgi çıktı ama bu geçerlımı yada dahamı belırgın olur yada bu hafif çizgimi bırınız açıklayın nolur kafayı yıcem ona göre bugün eşimle olucam tek ümidim bu yalnız resmı bı türlü yukleyemedım napmalıyım

işte bu sizce bugün yumurtlamam olmuşmu

Eklentiler

• 11219042_455958354583042_437374466532663816_n.jpg
    11219042_455958354583042_437374466532663816_n.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 97
Kaçıncı günün bugün?Koyulaşmaya başlamış, yumurtlaman yakın gibi. Ama belki de tam koyulaşmadan sonraki silinme dönemindesindir. O yüzden döngünün kaçıncı gününde olduğun önemli.
ayın 19 unda regl oldum 26 sında bıttı döngü neresındeyım bılmıyorum zaten adetlerım düzensizdir o yuzden test aldım belirli bı gün olsun dıye ne yapsamkı ıkı gün önce bırlıktelık olmuştu bugünde test yapınca bugünmu yoksa yarınmı bırlıktelık olsun bılemedım

geçen ay nisan 11 de regl olmuştum 18 inde bıtmıştı her ay farklı oluyo,martın 17 sınde regl oldum 26 sında bıttı yanı yumurtlamamı hesaplayamıyorum tam olarak

hayırlıısı inşallah yaa dua edın kardeşlerim,bı abla bana bu ay klomen aldırdı doktora gıtmeme izin vermıyo eşim o yuzden kendı başıma kullandım inşallah bı aksılık olmaz yumurtamda flnda inşallah bu kez tam günüdürde çocuk olur,çok zormuş yaa böyle ümitsiz beklemek ALLAH herkese yardım etsın herkese nasip etsın

Canim sen adetin 3.gunu yaptrmissn ozaman degerler daha saglikli sonuc verio referans degerleride 3.gune goredir yani adet sonrasidr..ben adet olamadgim halde 11.6 cikti endokrine tsh triod kontrolu icin gdince istedi doktor yorumda yapamdi alani olmadigi icin cok sukur dger hormonlarda sknti yokama fsh ve e2 bakilamdi lh bu sekilde cikti bide progestron olcurecegim..bilmiyorum yaa doguda calisiyorum burda imkanlar kistli ama yazn ankaraya gdince adamakilli k9ntrole gdecegim
Bende 5. Günü yaptirdim canim 3. Gün olsa daha saglikli sonuc veriyormus benim prolaktin yuksek cikti stres hormonu :KK43: doktor onemsiz dedi ama birde bana sor carsamba baska doktora gidicem söktürücü filan vermediler mi sana ? Allah yardimcin olsun zor sartlar altinda olsanda atanmissin ya butun zorluklar geçer :) ben birde atamayla uğraşıyorum :KK43:

Kızlarrrrrrrr ikinci kez Yaptım test ama 1 saat oluyo temizlik yaparken bakmadım bisey çıkmadı diye boyle olmus biliyorum ki beklemiş test sonucu negatif ama insan Ümitleniyor :KK43:
prenses sen bugün testini tekrarla Sonra da kan vermeye git, testi yaptıktan sonra yanında dursun pembeleşmeyi görebilecek misin ona bak Zaten 15 dak içinde pembeleşir

Yaptım canım boyle cikti dikkat etmedim Sıvı alınmana falan 2 saatlik idrarla falan Yaptım silik cikti gibi geldi bana bilmiyorum yaaaaa :KK43:
Canım ben senden umutluyum, simdi bile girerken acaba prensesten güzel haber gelmis midir diye düşünerek girdim, inşallah güzel haberlerini verirsin:anneadayı:

prenses sen bugün testini tekrarla Sonra da kan vermeye git, testi yaptıktan sonra yanında dursun pembeleşmeyi görebilecek misin ona bak Zaten 15 dak içinde pembeleşir

Canım ben senden umutluyum, simdi bile girerken acaba prensesten güzel haber gelmis midir diye düşünerek girdim, inşallah güzel haberlerini verirsin:anneadayı:

Günaydın canlarım :) bugun yapmicam test tek cizgi çıkınca üzülüyorum sonra Yarin Yaparım bi gun kakmış olcak zaten . Aslında nasil bisey olcak merak ediyorum gecen ay kistten sonra dengem şaştı 34 gun olan döngüm 29 güne düşmüş olcak eğer yumurtalamadan 14 sonra adet olursam. Beklemeyi tercih ediyorum :) inanin o guzel haberi vermeyi o kadar cok istiyorum ki :KK43:

Günaydın canlarım :) bugun yapmicam test tek cizgi çıkınca üzülüyorum sonra Yarin Yaparım bi gun kakmış olcak zaten . Aslında nasil bisey olcak merak ediyorum gecen ay kistten sonra dengem şaştı 34 gun olan döngüm 29 güne düşmüş olcak eğer yumurtalamadan 14 sonra adet olursam. Beklemeyi tercih ediyorum :) inanin o guzel haberi vermeyi o kadar cok istiyorum ki :KK43:
İçin Nasıl rahat edecek öyle yap canım Kendini hazır hissedersen sonuçlarıni daha rahat kabul ediyorsun

Yaptım canım boyle cikti dikkat etmedim Sıvı alınmana falan 2 saatlik idrarla falan Yaptım silik cikti gibi geldi bana bilmiyorum yaaaaa :KK43:

Ayyy nasilll dayaniyorsunnnn Prensessssss :) bu kirmizi cizginin olmamasi lazimmm sonuctaa olsa bile cok cok silik olmasi gerek bazi testlerdee hep silik cikiyo ama seninki cok koyuuu bi test yapsann cikcakkk buqün kacinci günün senin bata kac gün var ?
Öldük meraktannn :)

X