Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canlarım ben bu ay doktor kontrolünde takip ettim yumurtlamayi daha Salı gunu tekrardan gitmiştim cok sukur kist falan yok yumurtam çatlamıştı zaten daha zamanı var demekki :)
Canım hayırlısı olsun artık bebiş varsa da yoksa da :) lh yüksekliği kist olmasa bile yumurtalıklarda fazla yumurta birikmesine neden oluyor benim yüksek değil sınırda çıkmasına rağmen yumurtalıklarımda fazlaca yumurtam var . Eğer sandığın tarih yumurtlamaysa şimdiye çıkması gerekiyor testte ama geç yumurtlamış olabilirsin 2 tane yumurtan vardı yanlış hatırlamıyorsam senin belki o döllenmiştir sonradan :)

Yapmadim canim lh yuksek ckti bu ay
Canım lh kaç çıktı senin fsh ın 2 katı fazlaysa yani 10 üstüyse pko olabiliyormuş benim lh 7 çıktı doktor önemsiz dedi ama içim rahat değil başka doktora da gideceğim . Prolaktin 27 çıktı onada önemsiz dedi günlük bile oynuyormuş diye yumurtlaman düzenli dedi ama bilemedim ya canım çok sıkkın

Kizlar sonuclarim cikti. Dra gostermedim. Haftaya kaldi. Anlayanlardan yorumlarini alabilirim

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-30-14-09-44.png
    508,4 KB · Görüntüleme: 97
Canım normal gözüküyo gibi Yanındaki olması gereken degerlerde gibi pek anlamam ama :)
Özelde mi yaptırdın canım bu testleri ?
AyNen prenses. Yanindaki aciklamalar karisik o yUzden anlayamadim. Teldende arastirma yapamiyorum. Ozelde yaptirdim. Dr 2 de cikiyodu gostermedim. Hafta c.tesi 11. Gun oluyo hem gider ymrta takibi yaparim sonuclarinida gosteririm.

Naptin giremedim ne zamandir canim. Varmi gelisme ?
Bende dr a gittim. Kan verdim sonuclarim cikicak . Int bakicam.
Sabah hastalandim canim. 6. Ay bitti. Bakalim 7 . ay ne olacak. Onumuz ramazan olmasaydı klomen catlatma iğnesiiisteyecektir doktordan. Senin değerlerin normal gibi

Kızlarrrrrrrr ikinci kez Yaptım test ama 1 saat oluyo temizlik yaparken bakmadım bisey çıkmadı diye boyle olmus biliyorum ki beklemiş test sonucu negatif ama insan Ümitleniyor

Eklentiler

• image.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 128
Canim sen adetin 3.gunu yaptrmissn ozaman degerler daha saglikli sonuc verio referans degerleride 3.gune goredir yani adet sonrasidr..ben adet olamadgim halde 11.6 cikti endokrine tsh triod kontrolu icin gdince istedi doktor yorumda yapamdi alani olmadigi icin cok sukur dger hormonlarda sknti yokama fsh ve e2 bakilamdi lh bu sekilde cikti bide progestron olcurecegim..bilmiyorum yaa doguda calisiyorum burda imkanlar kistli ama yazn ankaraya gdince adamakilli k9ntrole gdecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…