Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Ölee tabii canimm Rabbim cok yücee kulunu kuluna imrendirmesinn inslalahhh darisi sizlere ... Ben Almanyadayim o yüzden burasi kural memleketi hatta dr um dogumgünü hediyesi yapalim sana demisti zevzek :) 21 indeydi randevum mayisin ama orada 5+3 tüm kesesi ve yeni olusmaya baslayan yolk sacini gösterdi doktorum ... Ama asil randevum 9 nisandaa heyecanla bekliyorumm 8 + 0 oluyorum o zaman rabbimin izniyle duyarim atislarini insallahhh ... Sne nezamandir istiyosunnn ?
Canim 6 aydir istiyorum bende.bu ayda olmazsa onumuzdeki ay 7.ayim olacak ki az once gebelik testi yaptim negatif :KK43: yarin batim

Canimmmm bugünü degerlendirrr kacirmaa sakinnnnnm inslalah rabbim nasip edecekkkkk
Amin canım amin, inşallah, dün geceyi degerlendirdik inşallah olmustur ama benim korkum onceki gece 2 kez oldugu icin sperm sayisi kalitesi dusmustur, zaten dusuktu, ben yumurtlamayi bu kadar erken beklemiyodum, hayırlısı olsun, bu testi de sabah yaptim kalkinca. 2015-05-30 09.43.23.jpg

Canım yaaaa Allah'ım insallah hamileyimdir testte ikinci çizgiyi görürüm :) burda ki senin gibi olanlar umut oluyo canım bana insallah sizler gibi mutlu sona ulaşırım bende canım insallah insallah :)
Canım gunaydinn, uyanmadin mi hala, güzel haberlerini bekliyoruz:KK19:

Canim 6 aydir istiyorum bende.bu ayda olmazsa onumuzdeki ay 7.ayim olacak ki az once gebelik testi yaptim negatif :KK43: yarin batim

Rabbim hayirlisiyla nasip etsin daha cok erkenmis stres yapms kendine ... Bende senin gibi her ay test yapiodum artik oluruna birak bi problemin yoksa sende ve esinde allah nasip edersenolur insallah ki bizde esim sorunli oldugu halde oldu ... Ama ben derim ki 1 sene beklemeyin eger bi sorun varsa erkenden bilin önleminizi alin ... Bosuna 1 yil bekletiyo doktorlarr

Erken gebelik testi gösterir canimm genellikle adet öncesi .. Normal gebelik testleri cogunluk göstermio ... Ancak adetinin gecmesi lazim ...

Amin canım amin, inşallah, dün geceyi degerlendirdik inşallah olmustur ama benim korkum onceki gece 2 kez oldugu icin sperm sayisi kalitesi dusmustur, zaten dusuktu, ben yumurtlamayi bu kadar erken beklemiyodum, hayırlısı olsun, bu testi de sabah yaptim kalkinca. Eki Görüntüle 1543780

Daha hala devam ediyo ... Dün gecede senin icin yeterli canim benim öyle olmus 25. inde olmustu 26 sinda hamile kalmisim ... Dert etme 1 tane sperm yeterli ... Ama sayi sorunu varsa sizdede bizdeki gibi 48 saat doldurmadan iliskiye girme ... Biz biraz fatkliyiz dierlerinden gün asiri yapmak bizim sansimizu düsürüyo doktorum 48 saat doldur öle yapin demisti gercektenn öle de olduu ... Senin icin önemli olan test koyulasmaya basladiginda yap birde siliklesmeye basladiginda ... Koyu günler genelde yumurta atilmadiginda disari diger sonraki gün önemli hadi bakimm insallahhh tutarre valla bende cok heycannn yapiommmm :)

Üzüldüm canım :KK43: Peki ovulasyon testlerin neden pozitif cikiyodu acaba, daha önce olmus muydu böyle, hayırlısı olsun:KK19:

Bilmiyorum ki canım niye pozitif gösteriyordu belki kistten sonra dengem şaştı bilemiyorum :) çıkmadık candan Ümit kesilmezmis bekleyelim bakalım :)

Bata kac günün var canim ? Birde battan önce normal gebelik testleri göstermio ... En erken bata 2 gün kala Erken Gebelik Testleri gösterio ... Ümidini yitirmee ... Bi ovulasyon test daha yap hadi bekliyoruzzz
Salı gunu olmam Lazım canım yumurtalamanin üzerinden 14 gun gecmiş oluyo. Simdi kahvaltı yapicam canım 2-3 gibi yapar atarım bakalım nasıl cikicak :)

Daha hala devam ediyo ... Dün gecede senin icin yeterli canim benim öyle olmus 25. inde olmustu 26 sinda hamile kalmisim ... Dert etme 1 tane sperm yeterli ... Ama sayi sorunu varsa sizdede bizdeki gibi 48 saat doldurmadan iliskiye girme ... Biz biraz fatkliyiz dierlerinden gün asiri yapmak bizim sansimizu düsürüyo doktorum 48 saat doldur öle yapin demisti gercektenn öle de olduu ... Senin icin önemli olan test koyulasmaya basladiginda yap birde siliklesmeye basladiginda ... Koyu günler genelde yumurta atilmadiginda disari diger sonraki gün önemli hadi bakimm insallahhh tutarre valla bende cok heycannn yapiommmm :)
Inşallah tutmustur canım, simdi tekrar test yaptım, silinmiş cizgim 20150530_120552.jpg
Bilmiyorum ki canım niye pozitif gösteriyordu belki kistten sonra dengem şaştı bilemiyorum :) çıkmadık candan Ümit kesilmezmis bekleyelim bakalım :)

Salı gunu olmam Lazım canım yumurtalamanin üzerinden 14 gun gecmiş oluyo. Simdi kahvaltı yapicam canım 2-3 gibi yapar atarım bakalım nasıl cikicak :)
Daha varmış canım batina, inşallah güzel haberler verirsin 1-2 güne.

Bata kac günün var canim ? Birde battan önce normal gebelik testleri göstermio ... En erken bata 2 gün kala Erken Gebelik Testleri gösterio ... Ümidini yitirmee ... Bi ovulasyon test daha yap hadi bekliyoruzzz
Enterasan.benim 6 gun varken 2 tl lik testte çıkmıştı oysa.benim tezim şu: idrara beta hcg niz en az 10 olarak gecmisse cooookkk silik çıkıyor

Rabbim hayirlisiyla nasip etsin daha cok erkenmis stres yapms kendine ... Bende senin gibi her ay test yapiodum artik oluruna birak bi problemin yoksa sende ve esinde allah nasip edersenolur insallah ki bizde esim sorunli oldugu halde oldu ... Ama ben derim ki 1 sene beklemeyin eger bi sorun varsa erkenden bilin önleminizi alin ... Bosuna 1 yil bekletiyo doktorlarr

Erken gebelik testi gösterir canimm genellikle adet öncesi .. Normal gebelik testleri cogunluk göstermio ... Ancak adetinin gecmesi lazim ...
Bu ay doktora gidicez canim esimle.ben hormon testimi yaptirayim esimde sperm testi.bakalim hakkimizda hayirlisi

Bilmiyorum ki canım hamile degilim demekki kısmet. Halbuki belirgin özellik olan sık idrara Çıkma dun basladi gece bile 2-3 defa Kalktım ama yok heralde bisey
Tatlim ben yabanci bi siteyi takip ediyordum orada idrar testinizi yumurtlamadan sonra 18.gun yaptiginizda kesin cikacak diyordu.buna goresenin 4gunun var. Az biraz cikmaliydi bence. ama belki senin tahmin ettigin gun yumurtlamadin.ya da gec dollenme oldu.bilemiyoruz ki iste.bence salii gunu en gec hamilelik varsa çıkacaktır

Prenses canim insallah vardr bebisin ama eger adet olursan hemen hormonlarina baktr lh yuksekse yumurta oluo ama kiste cevirio o yuzden ovu testin hep koyu cikio :KK43:

Tatlim ben yabanci bi siteyi takip ediyordum orada idrar testinizi yumurtlamadan sonra 18.gun yaptiginizda kesin cikacak diyordu.buna goresenin 4gunun var. Az biraz cikmaliydi bence. ama belki senin tahmin ettigin gun yumurtlamadin.ya da gec dollenme oldu.bilemiyoruz ki iste.bence salii gunu en gec hamilelik varsa çıkacaktır
Prenses canim insallah vardr bebisin ama eger adet olursan hemen hormonlarina baktr lh yuksekse yumurta oluo ama kiste cevirio o yuzden ovu testin hep koyu cikio :KK43:

Canlarım ben bu ay doktor kontrolünde takip ettim yumurtlamayi daha Salı gunu tekrardan gitmiştim cok sukur kist falan yok yumurtam çatlamıştı zaten daha zamanı var demekki :)

Canlarım ben bu ay doktor kontrolünde takip ettim yumurtlamayi daha Salı gunu tekrardan gitmiştim cok sukur kist falan yok yumurtam çatlamıştı zaten daha zamanı var demekki :)
Ozaman bekle umudunu kaybetme canimcim gec dollenme olmus olabilir hem herkes ayni degil kimi bat gununden once ogrenio kimi bat gunu gecince:) umut var canim ozaman hadi hayrlisi cnku testlerinde koyulasmisti senin var var bseyler sende :KK66:)

X