Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

benim trambofili sonuçları daha çıkmadı canım ama kendi kendimin doktoru oldum resmen. hergün aspirin attım şu anda çok şükür değerler güzel gidiyor sanırım bende de pıhtı sorunu vardı.bakaalım ne olacak.sana da hayırlı olsun tatlım
İyi yapmışsın canım senin adına da çok sevindim aramızda bir gün olacak nasipse benim de doğum tarihi olarak 6 şubat diyor İğneye başladık bugün ama bana Coraspin vermedi kullanmam şart mı acaba bilmiyorum ama devlette bilgili bir doktor var diyorlardı ona da gitmeyi istiyorum birkaç kişiden fikir almam lazim ayrıca Ünv hastanesinde sorunlu gebeliklere bakan bir doktor varmış kese görünürse ona da gideceğim Tetikteyim canım korkuyorum

benim trambofili sonuçları daha çıkmadı canım ama kendi kendimin doktoru oldum resmen. hergün aspirin attım şu anda çok şükür değerler güzel gidiyor sanırım bende de pıhtı sorunu vardı.bakaalım ne olacak.sana da hayırlı olsun tatlım
Bu arada beta değerin kaç benim çarşamba 131 di bugün 266 olmuş çok şükür

benim çarşamba 100 bugün 270 oldu allahıma bin süşür tatlım. korkma boşver bu anların tadını çıkar cuma günü de keseye gitcem inş. sen ne zaman gitcen
Perşembe gel dedi hersey iyi giderse persembeye beta 2000 i bulacak o zaman görebiliriz inşallah çarşamba kanda baktiracagim tekrar inşallah persembeye görebiliriz içim bir nebze olsun rahatlar

Perşembe gel dedi hersey iyi giderse persembeye beta 2000 i bulacak o zaman görebiliriz inşallah çarşamba kanda baktiracagim tekrar inşallah persembeye görebiliriz içim bir nebze olsun rahatlar
Ins canim bende dayanamayip persembe filan gidebilirim.benim hizli yükseliyor cok şükür. persembe 5000filan olacak diye hesapladik

Sanki testim biraz siliklesmis, sıvı alimi, idrar tutma falan da etkiler ama ben yine de riske atmayim, bu geceyi degerlendirelim, gerisi Allaha kalmış, hayırlısı olsun:21: PhotoGrid_1432922635495.jpg

Kızlar bugün doktora gittim Allah'a şükür hormonlarında hiç bir sorun yok dedi :) prolaktin sınırda kabul ediliyormuş değişken olduğu için ve adetlerim düzenli olduğu için önemsiz dedi diğer hormonlarada çok iyi dedi sonra ultrasonla baktı normal bir kadında 4 5 folikül varken yumurtalıklarda benim 20 tane varmış bol bol yumurtan var olur sen niye stres yapıp koşa koşa geldin dedi baya rahatlatıcı konuştu benimle ben ilaç filan verseniz olmaz mı dedim 1 sene dolmadan hiç bir şey vermem sana dedi olur bebeğin eşinde için rahat etsin istiyorsa gitsin doktora dedi bu ay eşimde gitsin artık sonra bakacağız duruma yumurtlama testi filan yapma onlar yanıltır seni 12 14 16 18 ilişki olsun dedi . Belki progestan testi yaptırırım bu ay biraz oluruna bırakacağım :)

Canim masallah ne guzel.Allah in ol demesi yeterli.7 haftalik olmussun bile kalp atislarinida duyarsin sanirim.bu arada yup bebek icin belirli bi yas oldugunu bilmiyodum ben 25 miymis ya.Ben 23 um :KK43:

Ölee tabii canimm Rabbim cok yücee kulunu kuluna imrendirmesinn inslalahhh darisi sizlere ... Ben Almanyadayim o yüzden burasi kural memleketi hatta dr um dogumgünü hediyesi yapalim sana demisti zevzek :) 21 indeydi randevum mayisin ama orada 5+3 tüm kesesi ve yeni olusmaya baslayan yolk sacini gösterdi doktorum ... Ama asil randevum 9 nisandaa heyecanla bekliyorumm 8 + 0 oluyorum o zaman rabbimin izniyle duyarim atislarini insallahhh ... Sne nezamandir istiyosunnn ?

Ay canım ağzın bal yesin insallah dogru çıkar ama bana siliklesmis gibi geldi :)

Canım benim inan ki senin gibi sonuca varmayı sizinkilerin bana örnek olup olumlu çıkmasını o kadar cok istiyorum ki :KK43:

Benimde önce hafid koyu sonraki gün komple silik adete 2 gün kalada kopkoyu olmustuuuu :) 4 gün kala yaptigim testtede böle cikmistiiii canimmmmmm :)

Ay canım ağzın bal yesin insallah dogru çıkar ama bana siliklesmis gibi geldi :)

Canım benim inan ki senin gibi sonuca varmayı sizinkilerin bana örnek olup olumlu çıkmasını o kadar cok istiyorum ki :KK43:

Al bak bata 4 gün kalaki ve 2 gün kalaki ovulasyon testlerr :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 111
  • image.jpg
    image.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 86
Tebriklerrrrr hamileisnnnn canimmmm ☺️☺️ benimde ayni bu sekildeydiiiiiiiii
Benimde önce hafid koyu sonraki gün komple silik adete 2 gün kalada kopkoyu olmustuuuu :) 4 gün kala yaptigim testtede böle cikmistiiii canimmmmmm :)
Al bak bata 4 gün kalaki ve 2 gün kalaki ovulasyon testlerr :)

Canım yaaaa Allah'ım insallah hamileyimdir testte ikinci çizgiyi görürüm :) burda ki senin gibi olanlar umut oluyo canım bana insallah sizler gibi mutlu sona ulaşırım bende canım insallah insallah :)

Canım yaaaa Allah'ım insallah hamileyimdir testte ikinci çizgiyi görürüm :) burda ki senin gibi olanlar umut oluyo canım bana insallah sizler gibi mutlu sona ulaşırım bende canım insallah insallah :)

Bende senin gibiydimm ovulsyonda o koyu cizgiyi görünce kimden nasil bilgi alcagimi sasirdim bir gecede belki 5 konu actim burayaa :) sonra herkes hamilesin dedi sabah ilk isim gidip erken gebelik almak olduu :) gercekten hamis misimmm ... Cünkü ovulasyon test adet zamanina dogru en kötü cok cok silik cikar ki normal hic cikmamasi lazimmm :) elinde varsa bi test ovulasyon bi tane daha yap istersennn :) bak bu testte adetim 2 gün gecince ovulasyon testi yapmistim o :) yani demem o ki gösteriyoooo :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 73
Hanimlar merhaba benim bugun 15.gunum ve pembe kanamam var.. yerlesme kanamasi gibi bisi olabilir mi ovulasyon testim de 2.cizgi cikmadi diyebilirim

X