Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

canımm hayırlısı benım de bugunn bat gunumm testı bende dun yaptımm koca bır negatıfff bundan sonra bellı olurmuu dersınn bırde ben antıbıyortıkk kullanıyorumm sınn 5 gundur oda etkı eder mı hastalıma
aynen.. hatta testee bakıp konuşuyorum amann bembeyazz ol hep dıyorum :) kafayı yedik :) tatlım yumutlama gunu tutmadı demekki ki negatif çıkıyor.. sonrakı gunler tuttuysa kırmızılar gelene kadar umut war. ama benım umudum yok. yumurtlama gunu tutmayan sonra nasıl tutsunn :KK61: hayırlısı gülümm yaa zor streslı süreç senın kaç ayy oldu. antibiyotık hakkında bilgim yok.

aynen.. hatta testee bakıp konuşuyorum amann bembeyazz ol hep dıyorum :) kafayı yedik :) tatlım yumutlama gunu tutmadı demekki ki negatif çıkıyor.. sonrakı gunler tuttuysa kırmızılar gelene kadar umut war. ama benım umudum yok. yumurtlama gunu tutmayan sonra nasıl tutsunn :KK61: hayırlısı gülümm yaa zor streslı süreç senın kaç ayy oldu. antibiyotık hakkında bilgim yok.
CANIMM BNM 6 AY OLDUU DENEMELERIMIZ BU AY COKKILISKIMIZDE OLMADII EV TASICAZ EV YOK ONUN STRESI VARMII ELTIM DOGUMM YAPTII ONA GIT GELL O VARMI EN SONN YATAKLARA DUSTUMM HASTA OLDUMM SIMDIDI BOLEE UMUTTDA HIC YOKK

Göğüs uclarim hassaslasmaya basladi, yumurtlamam yakin heralde ama normalde yumurtlayinca olurdu bu bende, bi de dun su gibi akintim oldu, hatta ayaga kalkinca hissettim akinti oldugunu, sogan kürü yapiyorum ondan mi acaba:KK51: Bugün de yaparim test, bakalim koyulasacak mi:KK16:
Islaklik basladiysa 2gun sonra filan koyuluk olur tahmini canim

Dun gunum vardi iste.bugun 2 ye dustuk :)) Bu arada benim goguslerim adete 1 hafta kala agirir.ama suan hicbirsey yok prenses yaa.adet agrisi var kasiklarimda ama gogus agrim baslamadi.bu beni heveslendirmeli dicem de gogus agrisi en buyuk gebelik belirtisiymis :KK43:
Canim ben tekdegismeyen seyim gogusler.buyumediler rengi koyulasmadi hassas da degil.sadece yesil damarlar oluştu o kadar.yeni değişebilir kisiye göre

Canım bence hamilesin, yoksa farklı farklı testlerde cikmazdi, ben 3 gun de bekletsem cizgi mizgi cikmiyodu:63: Bence hemen kan testi yaptir, vardir bebis ama cok yenidir heralde:emir_bebek:
inşallah canım yaa :) benim de kafamı o kurcalıyo zaten. eğer yoksa farklı testlerde aynı zamanda niye çıkıyo .varsa neden o kadar geç silik çizgi çıkıyo

Ovulasyon testlerini ben beceremiyorum galiba:KK43: 4 saat hayatta tutamıyorum. dön-güme göre yarın pik günüm olması lazım.yarın doktora gideceğim.testlerde koyu olmuyor ama daha önceki doktora gittiğim zamanlarda hep kaliteli yumurtan var dediklerini söyleyebilirim.yarın sabah doktora gidip hepsini sormak istiyorum. size de bilgi veririm arkadaşlar.bu arada iki gün önce yakı bandı yapıştırdım.işe yararsa buradan onuda yazacağım.genel olarak araştırdıklarıma göre çok yorulmamak,dinlenmek,ayakları ve beli sıcak tutmak,kendinizi rahatlatacak uğraşlar edinmek :) benim şimdiki izlenimlerim bunlar.Allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum hepinize.her şerde bir hayır her hayırda bir şer olabilir.inanıyorum ki hepinizin çocukları olucak ama vakti saati var.rahat bırakalım kendimizi de çocuklarımız gelsin :)

Kızlar yumurtam ya catladi ya da catlamak üzere, göğüs hassasiyetinden anlamistim zaten, dün akşam lh seviyesi hafif artmaya baslamisti zaten, önceki güne göre daha koyuydu, bileydim dün akşam spermleri boşuna harcamazdik, sayimiz düşük de biraz:KK43: Dün akşam 2 kez ilişki oldu, pozisyona da dikkat etmedik cok fazla, bugün sıvı alımına çok dikkat edemedim ama yine de koyu çıktı, preseed almıştım onu bile kullanmadım dün akşam :cry: Şimdi bu gece olsa sperm sayisi kalitesi düşmüştür, yarın olsa geç kalmış olabiliriz:KK17: Ne yapsak bilemedim ben :KK43: 20150529_152338.jpg

Kızlar yumurtam ya catladi ya da catlamak üzere, göğüs hassasiyetinden anlamistim zaten, dün akşam lh seviyesi hafif artmaya baslamisti zaten, önceki güne göre daha koyuydu, bileydim dün akşam spermleri boşuna harcamazdik, sayimiz düşük de biraz:KK43: Dün akşam 2 kez ilişki oldu, pozisyona da dikkat etmedik cok fazla, bugün sıvı alımına çok dikkat edemedim ama yine de koyu çıktı, preseed almıştım onu bile kullanmadım dün akşam :cry: Şimdi bu gece olsa sperm sayisi kalitesi düşmüştür, yarın olsa geç kalmış olabiliriz:KK17: Ne yapsak bilemedim ben :KK43:Eki Görüntüle 1543272
canım sabah calısma yapabılıyosanız imkanınız varsa sabah olsun belki daha pik yapmadı hem dün aksam olmus zaten sabah olursa hala sansınız yüksek üzme canını :)

X