Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

İlaç verir mi bilmem ama stresi azalt diyecek ben azaltamıyorum :KK43: bir yandan bebek bir yandan kpss stresi çok üzgünüm çok:KK61:
benım dr yaptırmadı bana yaa. ayrıntılı ben bı tsh ı bılıyorum. gerek yok dıyo :KK43:
bende baska bıyere yaptırıcam. bızım sırketın gırısınde laboratuvar var sorım oraya yaparlar mı acaba. 3. gunu gıderım bende :KK43:
stres ben yapmıyorum güya ama yıne olmuyor. :)

kızlar ben geldim. iki test yaptım bugun.ovu testini sizin için yaptım. bat son 2 gördüğünüz gibi ovu tam net olmuş. gebelik ise gözle görülür şekilde şükürler olsun.

Eklentiler

• 20150527_121627.jpg
    20150527_121627.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 94
kızlar ben geldim. iki test yaptım bugun.ovu testini sizin için yaptım. bat son 2 gördüğünüz gibi ovu tam net olmuş. gebelik ise gözle görülür şekilde şükürler olsun.
maşallah canım. ovu yıne de bekledıgım kadar koyu degıl. ablamınkını canlı görmustum bordoydu resmen. ama herkeste farklı oluyor tabı.
gebelıkte artmıs süper :KK9:

maşallah canım. ovu yıne de bekledıgım kadar koyu degıl. ablamınkını canlı görmustum bordoydu resmen. ama herkeste farklı oluyor tabı.
gebelıkte artmıs süper :KK9:
evet tatlım benim yumurtlamada pik yaptığında da en fazla bu kadar olmuştu hatta yarın kyulaşack diye beklerken yarını beklemeden akşama silinmişti. herkesin farklı oluyor hormonları galiba. bugün kan verdim bakalım sonucu 3 de alcam.nasıl oldu artış merak ediyorum

Bilmiyorum ki prenses çok karıştı bu ay benim yaa ama dün doktora sordum yumurtam çatlamışmı die çoktan çatlamış dedi o yüzden belirsiz ama anneler günü sabahı ilk defa o kadar koyu görmüştüm ovu testini canım

Bilmiyorum ki prenses çok karıştı bu ay benim yaa ama dün doktora sordum yumurtam çatlamışmı die çoktan çatlamış dedi o yüzden belirsiz ama anneler günü sabahı ilk defa o kadar koyu görmüştüm ovu testini canım

ee canım anneler gününden bu zamana 16-17 gün falan gectı . bence daha sonra oldu yumurtlaman. neyse hep beraber görücez bakalım :)

Lh bile triplerde sanirsin gebelik testi yapmisim bu ne siliklik yaa.:KK70::KK70:bu arada 2 saatlik idrarla yaptim

Eklentiler

• 20150527_131503.jpg
    20150527_131503.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 74
yaa hiç şaşmıyo senin valla tam zamanında geliyo. hıc bı sıkıntı yok gayet normal adet oluyosun yumurtlama oluyo ama bebek neden olmuyooo o_O
bilmiyorum ki. daha ne yapım bılemedım :) bir de hormonlarıma ayrıntılı baktırıcam. bide seye baktırsam 21. gun progesteron a bakılsın.
aklıma baska bısey gelmıyor. kaçırmıs olamam herhalde

Edacım hayırlısı olsun canım benim, ateş ölçme ile takip etsene canım. Ben ov. testleriyle aynı anda ateş takibi de yapıyordum

Edacım hayırlısı olsun canım benim, ateş ölçme ile takip etsene canım. Ben ov. testleriyle aynı anda ateş takibi de yapıyordum
bılemedım canım. e dr lada takıp ettık. nasıl kacırdık. bıde erken oldum yıne hıc ben 14. gunu olmuyorum 12-13 oluyor.
yine takıp mı yapsam su dedıgım testlerımı yaptırsam once :KK57: koş edoş koş :)

X