- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.761
Canım ne kadar var adetine ki belki hamilesindir diye çıkıyordur böyle inşallah yarın sabah hcg testi yap bakalımKizlarrrr testime bakın ay gülsem mi ağlammi bilemedim 21.gun bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ne kadar var adetine ki belki hamilesindir diye çıkıyordur böyle inşallah yarın sabah hcg testi yap bakalımKizlarrrr testime bakın ay gülsem mi ağlammi bilemedim 21.gun bugun
6-7 gun var canım cok enterasan ama ya doktora gitmesem bugun yumurtlama mi oluyo dicem doktora özellikle sordum ağrım var tekrar yumurtlammai oluyo diye yok dedi rahmin kalınlaşmış gebelik ıcın dedi ayyyyyy cok merak ediyorum yaCanım ne kadar var adetine ki belki hamilesindir diye çıkıyordur böyle inşallah yarın sabah hcg testi yap bakalım
Hadi ins canimya bence hayırlı sonuclar alacaksin6-7 gun var canım cok enterasan ama ya doktora gitmesem bugun yumurtlama mi oluyo dicem doktora özellikle sordum ağrım var tekrar yumurtlammai oluyo diye yok dedi rahmin kalınlaşmış gebelik ıcın dedi ayyyyyy cok merak ediyorum ya
Hadi ins canimya bence hayırlı sonuclar alacaksin
Canım ovulasyon testin hep böyle koyu çıkıyosa pkolu olabilirsn. İstersen kadın doğumda vajinal muayne yaptır.Eki Görüntüle 1540164 bugunku testımıde yaptım durum bu
aevet canim ya pko luyum ama ilk defa boyle cikti daha once olmadi bole hic[/QUOTE][UOTE="Neseli_Hatun, post: 41135307, member: 648235"]Canım ovulasyon testin hep böyle koyu çıkıyosa pkolu olabilirsn. İstersen kadın doğumda vajinal muayne yaptır.
Hormon testi yaptırmış mıydın canım prolaktinin yüksek olabilir . Mutlaka gidip ölçtür kolayca tedavi edilen fakat bebişe engel olabilecek bir hormon . Bu arada bende netten bakıyordum hormon sonuçlarıma hala açıklanmadı bugünde adetim bitti aslında tam biterken yaptırdım ne kadar doğru çıkacak test bilmiyorum olmadı öteki ay tekrar yaptırırım :)Kızlar nasılsınız çok karnımla belim ağrıyo ya bide göğüslerim çok kaşınıyo kaşırken farkettim bugün sarımsı renkte su geliyo göğüslerimden neden acaba
Hayırlısı inşallah bebektir :) benimde adetten önce gittiğimde doktora rahimim kalınlaşmıştı ama hüsran olduğunu biliyordum zaten dediğin gibi bebek içinde olabilir adet içinde umarım güzel bir sonuç alırsın :)6-7 gun var canım cok enterasan ama ya doktora gitmesem bugun yumurtlama mi oluyo dicem doktora özellikle sordum ağrım var tekrar yumurtlammai oluyo diye yok dedi rahmin kalınlaşmış gebelik ıcın dedi ayyyyyy cok merak ediyorum ya
GUNAYDIN EDA.. DAHA ZAMANI VAR DEMEKKI BENIMDE CUMA ADET GUNUM. GELMEZZ OLASICALARGünaydın herkese yarın adet günüm test yaptım tabiki negatif
yaptın mı sen test .GUNAYDIN EDA.. DAHA ZAMANI VAR DEMEKKI BENIMDE CUMA ADET GUNUM. GELMEZZ OLASICALAR
Bu ay senden umutluydum canım Hayırlısı olsun, vakti gelmemis demek ki.Günaydın herkese yarın adet günüm test yaptım tabiki negatif
ovulasyondan sonraki 10. gun yapmıştım negatifti. ben bu ay çok çalışmadım. ovu zamanıda pozıtıfı gordugumun ertesi günü yaptım. bu ayda boyle deneyım demiştim. diğer aylarda ıkı gune bır di. bu da olmadı. benım eşim 10 mg antidepresan ilaç kullanıyor dun okudum spermlerı kotu etkılıyormuş. kalıtesını düşürüyormuş bulunduğum ilçede özel hastane yok. ile gittiğimde eşime test yaptıracagızyaptın mı sen test .
demekki canım elimizden geleni yapıyoruz yani . gununu kacırma ıhtımalımız yok dr takıbıyle yaptık bu ay
ama olmayınca olmuyor demek
demekkı canım. sağlık olsun. hayırlısı olsun.Bu ay senden umutluydum canım Hayırlısı olsun, vakti gelmemis demek ki.
uzun surelı kullanınca etkılıyomus evet .ovulasyondan sonraki 10. gun yapmıştım negatifti. ben bu ay çok çalışmadım. ovu zamanıda pozıtıfı gordugumun ertesi günü yaptım. bu ayda boyle deneyım demiştim. diğer aylarda ıkı gune bır di. bu da olmadı. benım eşim 10 mg antidepresan ilaç kullanıyor dun okudum spermlerı kotu etkılıyormuş. kalıtesını düşürüyormuş bulunduğum ilçede özel hastane yok. ile gittiğimde eşime test yaptıracagız
bır yıldır kullanıyor eşim. ablanın kendısı kullanıyor sanırımuzun surelı kullanınca etkılıyomus evet .
benım ablamda o yuzden bebe yapamıyorum. kendı kullanıyor dıye. 2 kez dustu ılaclardan.