Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canım ne kadar var adetine ki belki hamilesindir diye çıkıyordur böyle :KK70: inşallah yarın sabah hcg testi yap bakalım
6-7 gun var canım cok enterasan ama ya doktora gitmesem bugun yumurtlama mi oluyo dicem :KK70: doktora özellikle sordum ağrım var tekrar yumurtlammai oluyo diye yok dedi rahmin kalınlaşmış gebelik ıcın dedi ayyyyyy cok merak ediyorum ya :KK43:

6-7 gun var canım cok enterasan ama ya doktora gitmesem bugun yumurtlama mi oluyo dicem :KK70: doktora özellikle sordum ağrım var tekrar yumurtlammai oluyo diye yok dedi rahmin kalınlaşmış gebelik ıcın dedi ayyyyyy cok merak ediyorum ya :KK43:
Hadi ins canimya bence hayırlı sonuclar alacaksin

Kızlar nasılsınız çok karnımla belim ağrıyo ya bide göğüslerim çok kaşınıyo kaşırken farkettim bugün sarımsı renkte su geliyo göğüslerimden neden acaba

[UOTE="Neseli_Hatun, post: 41135307, member: 648235"]Canım ovulasyon testin hep böyle koyu çıkıyosa pkolu olabilirsn. İstersen kadın doğumda vajinal muayne yaptır.[/QUOTE]
aevet canim ya pko luyum ama ilk defa boyle cikti daha once olmadi bole hic

[UOTE="Neseli_Hatun, post: 41135307, member: 648235"]Canım ovulasyon testin hep böyle koyu çıkıyosa pkolu olabilirsn. İstersen kadın doğumda vajinal muayne yaptır.
aevet canim ya pko luyum ama ilk defa boyle cikti daha once olmadi bole hic[/QUOTE]
Tahmin ettim canm. Pkolularda LH herzaman yüksektir. Adeti düzene sokup hamile kalabiliyomuş pkolular. Pkolularn topiğini görmüştm bi ara bak istersen onlara.

Kızlar nasılsınız çok karnımla belim ağrıyo ya bide göğüslerim çok kaşınıyo kaşırken farkettim bugün sarımsı renkte su geliyo göğüslerimden neden acaba
Hormon testi yaptırmış mıydın canım prolaktinin yüksek olabilir . Mutlaka gidip ölçtür kolayca tedavi edilen fakat bebişe engel olabilecek bir hormon . Bu arada bende netten bakıyordum hormon sonuçlarıma hala açıklanmadı bugünde adetim bitti aslında tam biterken yaptırdım ne kadar doğru çıkacak test bilmiyorum olmadı öteki ay tekrar yaptırırım :)

Hayırlısı inşallah bebektir :) benimde adetten önce gittiğimde doktora rahimim kalınlaşmıştı ama hüsran olduğunu biliyordum zaten dediğin gibi bebek içinde olabilir adet içinde umarım güzel bir sonuç alırsın :)

Kızçeler sonunda adetim bitti yepyeni umutlar başlasın benim için :) rastgele çalışacağız bu ay artık , nasipse her türlü olur zaten test filanda almıyorum inofolic içiyorum destek sağlasın diye günde sadece 1 tane :) umutlu olmak istiyorum ama içimde ki korkuyu atamıyorum bir türlü :KK17:

yaptın mı sen test .
demekki canım elimizden geleni yapıyoruz yani . gununu kacırma ıhtımalımız yok dr takıbıyle yaptık bu ay
ama olmayınca olmuyor demek :KK43:
ovulasyondan sonraki 10. gun yapmıştım negatifti. ben bu ay çok çalışmadım. ovu zamanıda pozıtıfı gordugumun ertesi günü yaptım. bu ayda boyle deneyım demiştim. diğer aylarda ıkı gune bır di. bu da olmadı. benım eşim 10 mg antidepresan ilaç kullanıyor dun okudum spermlerı kotu etkılıyormuş. kalıtesını düşürüyormuş :KK43: bulunduğum ilçede özel hastane yok. ile gittiğimde eşime test yaptıracagız

ovulasyondan sonraki 10. gun yapmıştım negatifti. ben bu ay çok çalışmadım. ovu zamanıda pozıtıfı gordugumun ertesi günü yaptım. bu ayda boyle deneyım demiştim. diğer aylarda ıkı gune bır di. bu da olmadı. benım eşim 10 mg antidepresan ilaç kullanıyor dun okudum spermlerı kotu etkılıyormuş. kalıtesını düşürüyormuş :KK43: bulunduğum ilçede özel hastane yok. ile gittiğimde eşime test yaptıracagız
uzun surelı kullanınca etkılıyomus evet .
benım ablamda o yuzden bebe yapamıyorum. :KK43: kendı kullanıyor dıye. 2 kez dustu ılaclardan.

X