Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Yok yok bizim kafada bitiyor biz böyle taktığımız sürece sonumuzu iyi görmüyorum güya stresi yenme teknikleri okudum durdum kendime eft yaptım :KK70: halime gülersin görsem eşim kahkaha atıyordu kalbimden pembe ışıklar çıktığını düşünüyorum bebeğim olacak duygusunu empoze etmeye çalışıyorum filan hahahhha :KK70: Allah'ım ya şu bebe gelsede hatırladıkça gülsem halime asla gocunmam napalım bizimde ksımetimiz buymuş kazara oldu bebek yok düşünmüyorduk diyenlerden olamayacakmışız (kazara oldu diyenlere ayrı sinir oluyorum evladın kazası mı olur nankörlük düpedüz )
he bende onlara anlamıyorum buyuk konusmımde. yapmayı mı bılmıyomusunuz kardesım :KK70: cocuk nasıl olur bellı. napıyosunda kaza oluyor 1 sene 2 ay hıc kaza olmadı. süpheye bıle dusmedım yanı. ki en tehlikeli sekıl o . erkeklerın kendını koruması. sımdı ıstıyoruzda beceremıyoruz :)

Merhaba kızlar yeni üyeyim ve yeni evliyim bir buçuk aylık hiç korunmadik su an regl 3. Gündeyim ovulasyon testi aldım bu ay denicez reglm bitince bi tavsiyesi olan var mi

bende bahcelıevler medıkanaya gıdıyodum. aslında kadını sevdım :) cok tatlı ahaa bu :)
normalde daha da sevımlı bısey.
ama olmadı baskasına gıdıcem hızmet hastanesı var orası da ıyı. buna gıdersem dıyorum ya kızıcak bana gelme dedı. dene dedı.

Eklentiler

• aa.jpg
    aa.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 77
he bende onlara anlamıyorum buyuk konusmımde. yapmayı mı bılmıyomusunuz kardesım :KK70: cocuk nasıl olur bellı. napıyosunda kaza oluyor 1 sene 2 ay hıc kaza olmadı. süpheye bıle dusmedım yanı. ki en tehlikeli sekıl o . erkeklerın kendını koruması. sımdı ıstıyoruzda beceremıyoruz :)
Aynen öyle benimde eşim korundu hiç kaza olmadı yani annemde öyle diyor ki benim annem çok doğurgan bir kadın maşallah 41 yaşında şu an ama yumurtalıkla 25 30 yaş gibi sağlıklı ve çalışıyormuş :KK70: hiç kazayla olmadı diyor yani ne zaman istedik o zaman oldu :KK70: ben kavga ettim geçenlerde bir akrabamızla kendi kendine ağlanıyordu ayy kazayla oldu bebeğim diye rica ederim kaza deme ya dedim Allah sana evlat vermiş ne kazası ki zaten istiyordu 2. çocuğu bu kimseye çaktırmıyordu hee birde 2. doğurken bağırıyorumuş 3. yü sezaryanla doğurcam diye :KK70: doğururken plan yapıyor tövbe tövbe :KK70:

Aynen öyle benimde eşim korundu hiç kaza olmadı yani annemde öyle diyor ki benim annem çok doğurgan bir kadın maşallah 41 yaşında şu an ama yumurtalıkla 25 30 yaş gibi sağlıklı ve çalışıyormuş :KK70: hiç kazayla olmadı diyor yani ne zaman istedik o zaman oldu :KK70: ben kavga ettim geçenlerde bir akrabamızla kendi kendine ağlanıyordu ayy kazayla oldu bebeğim diye rica ederim kaza deme ya dedim Allah sana evlat vermiş ne kazası ki zaten istiyordu 2. çocuğu bu kimseye çaktırmıyordu hee birde 2. doğurken bağırıyorumuş 3. yü sezaryanla doğurcam diye :KK70: doğururken plan yapıyor tövbe tövbe :KK70:
hahaha dımı nıye solemek ıstemıyorlar acaba. esımın arkadası var cocugu daha 2 yasına gırdı gırmedı. yıne hamıle.
bende tanıyorum gorusuyoruz . . cocuk daha kucuk kendı yasıda kucuk.
hayırlı olsun hıc solemedın ıstıyoruz, korunmayı bıraktık fılan dıye dedım ne olsun dedık ne olmasın dedık dedı :) ne demek sımdı bu :KK70:

bende bahcelıevler medıkanaya gıdıyodum. aslında kadını sevdım :) cok tatlı ahaa bu :)
normalde daha da sevımlı bısey.
ama olmadı baskasına gıdıcem hızmet hastanesı var orası da ıyı. buna gıdersem dıyorum ya kızıcak bana gelme dedı. dene dedı.
Edacım kolan hastanesinde murat bey var istersen onada gidebilirsin ama bir gününü ayırman gerekiyo çok çok kalabalık ama ben kaç kişiden onu duydum bende ona gidiyorum söyleyim dedim bi sana

Edacım kolan hastanesinde murat bey var istersen onada gidebilirsin ama bir gününü ayırman gerekiyo çok çok kalabalık ama ben kaç kişiden onu duydum bende ona gidiyorum söyleyim dedim bi sana
yaa hıc duymadım. o hastane o kadar cok el degıstırdı ki. kımseden de duymadım acıkcası ıyı dıye. hızmet ıyı ama bıraz pahallı. erkek dr a muayene olmadım. kadından cekınıyorum :) adamda gerılmıyım daha fazla :KK48:

Ne bilim canım boyle bi olumsuzluk düştü içime :) ama inşallah yanılırım camım . Sen ne durumdasın canım

Ayy edos yaaa bilmiyorum valla bnce seninki tuttu bence guzel bi doktor takibi yaptırdın :)
Benimde hala adet olcakmisim gibi ağrım var sağlı sollu geliyorlar 3 gündür :)

bugunu degerlendircez insallah canım bilmiyorum valla ya stres oldum :)
Canim valla bende suan birsey yok bundan sonra adet gununu beklemek kaldi artik.biraz da kafayi bosaltmaya ihtiyacim var tabiki :)

yaa hıc duymadım. o hastane o kadar cok el degıstırdı ki. kımseden de duymadım acıkcası ıyı dıye. hızmet ıyı ama bıraz pahallı. erkek dr a muayene olmadım. kadından cekınıyorum :) adamda gerılmıyım daha fazla :KK48:
Sana bişry deyim mi bende 4 ay erteledim hep erkek die ama keşke daha önce gitseymişim 25 tl muaynesi canım bece dene ama sen bilirsin ben ilk gittiğimde çok utandım anladı tabii geldi omzuma dokundu tatlım anlıyorum kötü bişey ama biraz rahatla dedi zaten bu ay taşınıyo hastane bayrampaşa ya bence erkek doktorlar kadınlardan daha iyi daha anlayışlı tabiiki yinede senin tercihin

Sana bişry deyim mi bende 4 ay erteledim hep erkek die ama keşke daha önce gitseymişim 25 tl muaynesi canım bece dene ama sen bilirsin ben ilk gittiğimde çok utandım anladı tabii geldi omzuma dokundu tatlım anlıyorum kötü bişey ama biraz rahatla dedi zaten bu ay taşınıyo hastane bayrampaşa ya bence erkek doktorlar kadınlardan daha iyi daha anlayışlı tabiiki yinede senin tercihin
bayrampasaya tasınıyorsa hıc gıdemem :KK43: denemek ısterdım ama.
ben calısıyorum. ısten cıkıp kolayca gıdebılecegım bıyer olsun. ısyerı sıslıde ev gungören ıste en ıyısı eve yakın hastanelere gıdıyorum. muayenesı ıyıymıs . medıkana 78 tl sgklı
bak hastene yıne tasınıyormus :KK70: sureklı degısıyor orası. bana o yuzden belkı sıcak gelmedı hıc.

X