- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.321
hmmm tabi solerdı. adetın bıteli bayaa oldu.Canım 2 tane yumurtam olsaydı geçen hafta doktor söylerdi ama dimi
o zaman catlaması uzun mu surdu ya. hepsını sırala koysana testı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmmm tabi solerdı. adetın bıteli bayaa oldu.Canım 2 tane yumurtam olsaydı geçen hafta doktor söylerdi ama dimi
naptın yaptın mı test ben bugun bos gectım :)çok mantıklı.
en koyu bugun görunuyor. ama otekılerde de koyulasıp sılıklestıgı ıcın kafa karısıyor yaa
demekkı fazla zorlamanın anlamı yok :) canı ısteyınce gelıyor bebelerKızlar merhaba,
Benim bugün regl bitti bende ovulasyon testi sipariş verdim.. Bu arada 3 yaşında bir oğlum var isterim ki Allahım birde kız nasip etsin.. İnsanın ister istemez gönlünden geçiyor.. Ovulasyon pik yaptığı güne kadar gün aşırı mı yapmak lazım .. Tam ovulasyon zamanında yapmasam mı ? Buarada oğluma hamile kalmaya çalışırken de ovuslasyon testi kullandım bende 2-3 ay kadar testlerim bitti hamile kalmadım ertesi ay tek ilişkiyle testsiz hamile kaldım.. Hemde tahminimce ovulasyonum geçmişti
bugunki daha koyu bence.Kızlar en koyu yani birebir aynı olan pazar günkü idi 14 gün
demekkı fazla zorlamanın anlamı yok :) canı ısteyınce gelıyor bebeler
Kızlar en koyu yani birebir aynı olan pazar günkü idi 14 gün
bencede canım bugunku daha koyu. otekileride atmıstın daha once canlı halınıbugunki daha koyu bence.
o zaman bu akşam yinemi iştima yapıyoruz yaniibencede canım bugunku daha koyu. otekileride atmıstın daha once canlı halını
o zaman bu akşam yinemi iştima yapıyoruz yanii
demekkı fazla zorlamanın anlamı yok :) canı ısteyınce gelıyor bebeler
niye beeeeeda yaaaa senın bu bebe diyişin koparıyo benı
valla onu bılmıyorum canım. onun yumurtlamayla alakalı oldugunuda sanmıyorum ayrıca.Aynennn..
Ben kız için pik yapana kadar mı gün aşırı yapmam lazım ? Pik yaptığı günde yapsam mı ?
Bende yapmadım ya ne bilim psikopata bagladim gibi oluyorum.biraktim gittinaptın yaptın mı test ben bugun bos gectım :)
Valla prenses 30 günde bir oluyorum ama bazen değişiyo 8.10.11.13.14.16.17.19 bu günler ilişki oldu canımcanım senın adet döngün kaç günde birdi ?
yaa kaç gündür üst üste ilişki oluyo klıte düşmesin sonra bugun oldu dıye dıye hergun dolu gectı sanırsam
dımı. aynen dayanabıldıgımız yere kadar devam böyle :)Bende yapmadım ya ne bilim psikopata bagladim gibi oluyorum.biraktim gitti