• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

E süper bir haber bu. O zaman günde 1,5 mm büyüdüğüne göre 3. gün çatlayacak. Yani 13. günün :KK66: Hesaplar şaşmadı.
Mucize buluşma gerçekleşsin bu ay :KK9:
Edaa maşAllah canım az kalmış çatlamasına :KK9:
Ole mi. Hmmm onlari bilmiyorum yaa. Gunde Ne kadar buyur kacta catlar. iste esimin sonucuyla gidicem o zaman ona gore soler iliskiyi cuma aksam yada ctsi sabah der sanirim.sIzin yorumlariniza gore

20150512_171626.jpg blueflower blueflower canım bugün öğlende yaptım canım pazar ve pazartesi akşamı ilişki oldu ne zaman olsun bi daha canım

16 mayısta batım ama bu aya hiçbir bir belirtim yok.sabahta yataktan kalkmadan ateşimi ölçtüm (dil altından) 36,6 çıktı ateşim düşüşte galiba adetim yaklaştı.

Merhaba arkadaşlar
Ben de bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. Çizgiler 6 Mayıs'ta en koyu oldu, 7 Mayıs'ta açılmaya başladı. Büyük ihtimalle 7 Mayıs'ta ovulasyon gerçekleşti, ama ben sadece 6 Mayıs'ı değerlendirebildim:(
Forumda okuduğuma göre hamilelik durumunda da ovulasyon testinde iki çizgi de koyu çıkıyormuş. Ben dün yine test yaptım, ikinci çizgi çok silik çıktı. Bu kesin hamile değilim anlamına mı gelir acaba?
Her ne kadar gerekli günü değerlendiremesem de insan kırmızıları görene kadar umutlanıyor. Bakalım hayırlısı..

Merhaba arkadaşlar
Ben de bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. Çizgiler 6 Mayıs'ta en koyu oldu, 7 Mayıs'ta açılmaya başladı. Büyük ihtimalle 7 Mayıs'ta ovulasyon gerçekleşti, ama ben sadece 6 Mayıs'ı değerlendirebildim:KK43:
Forumda okuduğuma göre hamilelik durumunda da ovulasyon testinde iki çizgi de koyu çıkıyormuş. Ben dün yine test yaptım, ikinci çizgi çok silik çıktı. Bu kesin hamile değilim anlamına mı gelir acaba?
Her ne kadar gerekli günü değerlendiremesem de insan kırmızıları görene kadar umutlanıyor. Bakalım hayırlısı..
canım daha dun yumurtladıysan hemen cızgı cıkmaz. adete yakın ovu da cıft cızgı cıkarsa hamılelık durumu olabılır. ama o da kesın degıl tabı ;)

Back