• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canim testin bencr yeteri kadar koyu.bence hamilesin.erken gebelik testleri hikaye.benim gebeligimi ucuz olan göstermişti ben dayanamadim bide erken aldim onda cikmamisti.biraz daha bekle az kalmış
Sevgili pembepink ağzindan bal damliyor..olumlu yorum gorünce cocuk gbi mutlu oldum insallah öyledir..dualarim önce sizler gbi isteyen arkadaslara sonrada bana canim..:) buarada bu ovu testi mi renkler karşımis canim bi tane daha varsa yap kesin olsun..koyu gbi duruyor karstgi icin tam koyu mu emin olamadm

Sevgili pembepink ağzindan bal damliyor..olumlu yorum gorünce cocuk gbi mutlu oldum insallah öyledir..dualarim önce sizler gbi isteyen arkadaslara sonrada bana canim..:) buarada bu ovu testi mi renkler karşımis canim bi tane daha varsa yap kesin olsun..koyu gbi duruyor karstgi icin tam koyu mu emin olamadm
Evet canim baya karışmış elimde var ama susuzluga sabredecek guc yok bende :( ins Allah umduklarimiza ulaştırır hepimizi

canım doktora gıttın mı pekı bı sıkıntı varmı. benımde bu ay 6. ayım olmazsa eşimle bırlıkte gıdecegız.
Canim gttim bi sknti yok dedi sadece 3 ay once folikul catlamams ve basit kist yapmisti onuda dduphaston ilac kullanarak atmistim..bide ilk bir yıl dolmadan gitme normalmis 12 ayi gecerse dr kontrolune gdersin..takma cok kafana daha henuz cok yenisin demekki bebis hayrli zamanini bekliyor :)

Kızlar kızlar nasılsınız ? :)ben hala iyileşemedim ilaçlarla cebelleşiyorum bütün gün yatıyorum sinüzit nezle mahvoldum resmen :( bu halimle bile aklımda bebiş inşallah çok güzel haberler veririm yakında :)

Kızlarrr doktordan geldim şimdi Allahıma binlerce şükür kistim kaybolmuş bu akşam ilişki dedi daha sonra 2 gün ara dedi ondan sonrada hergün olsun dedi 1 tane çoook güzel yumurtan olmuş dedi :KK49::KK49::KK49:
Canım gözün aydın inşallah bu ay bebiş haberini de alıcaz
xenforo-smilies-kk9.gif

Kızlar kızlar nasılsınız ? :)ben hala iyileşemedim ilaçlarla cebelleşiyorum bütün gün yatıyorum sinüzit nezle mahvoldum resmen :KK43: bu halimle bile aklımda bebiş inşallah çok güzel haberler veririm yakında :)
Canm geçer merak etme daha yeni hasta oldu en az bi hafta sürüo ama antibiyotik alman gerekebilir ben kadın doğuma gitmiştim o ilaç yazmıştı sen de yarın bi git istersen

bat a 2 günüm var ama yaklaşık 1 haftadır adet ağrım başladı.bu sanırım insanı daha çok yıpratıyor.yani 10 gün öncesinden adet olacağınızı anlamanız insanı üzüyor.hele de psikolojik olarak hamilelik belirtilerini yaşıyorsanız :(

Kızlar kızlar nasılsınız ? :)ben hala iyileşemedim ilaçlarla cebelleşiyorum bütün gün yatıyorum sinüzit nezle mahvoldum resmen :KK43: bu halimle bile aklımda bebiş inşallah çok güzel haberler veririm yakında :)
Geçimis olsun canim bol bol ıhlamur ic istirahat et. Bebisin gelme vakti geldiyse hastalik flan dinlemez gelir :KK39:

Geçimis olsun canim bol bol ıhlamur ic istirahat et. Bebisin gelme vakti geldiyse hastalik flan dinlemez gelir :KK39:
Aynen canım bende öyle düşünüyorum annem bana hamileyken daha öğrenmeden çok fena grip olmuş ama ben gelmişim :) inşallah benimde bebeğim öyle olur dün annem diyor kızım ümitlendirmek istemem ama ilk bebekte bağışıklık düşebilir diye ben tesadüf olduğunu düşünsem de :) ama benim içimde bir umut var normalde yumurtlamadan sonra akıntı gelmezdi bende taa ki adete birkaç gün kalaya kadar ama 2 gündür hafif hafif akıntım var :) ama belirti takip etmeyeceğim bu ay bata 3 gün kala test yaparım o kadar :)

Canm geçer merak etme daha yeni hasta oldu en az bi hafta sürüo ama antibiyotik alman gerekebilir ben kadın doğuma gitmiştim o ilaç yazmıştı sen de yarın bi git istersen
B grubu antibiyotik içiyorum canım azıcık ayağa kaldırdı :( birkaç güne iyileşmezsem giderim artık birde sabah parol içtim burnum çok akıyor silmekten yara oldu ya :( yarında dersim var kafam hiç bir şey almıyor :(

Back