• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kizlar benim yumurtlama hakikaten erken başladı. bugun yumurta aki akintim oldu.ovu testi tam koyu degil ama

edosko edosko somurtkankiz somurtkankiz @blgsu canlarm sizlerden de alıntı yapmstm yanls olms cıkmams sanrm üst msjda teşekkür ederm hepinize inşallah sizlerden de hayırlı haberler alıcaz bu ay :KK66:

Canim cok sevindim senin adin hayirli olsun:) gecen hafta konusmustuk bak senin mucizen geldi bile:)
Bizim icinde dua edersin artik Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin:)

Canim cok sevindim senin adin hayirli olsun:) gecen hafta konusmustuk bak senin mucizen geldi bile:)

Bizim icinde dua edersin artik Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin:)
Saol canm benim etmem mi hiç en kısa zamanda sizin de yüzünüz gülecek inşallah bana da sürpriz oldu hala inanamıorm durmadan acıp acıp tahlilsonucuna bakıorm :)

• Beğen
Reactions: egc
Sagol canim benim butun gece uyumadim cok kötüyüm burnumdan yesil akıntı geldi hafta sonu boyunca dus alip disari cikarsam sinüzit cosar tabi :KK43: sabah largopen içtim b grubu ilac arastirdim gece yatmadanda soguk algınlığı ilaci içtim cok kötüydüm evdede parol yoktu bugün gidip parol alırım daha da başka bisey icmem :KK43: Allah'a emanet artik daha olup olmadığını bile bilmiyorum ama zarar vericem diye cok korkuyorum bu dönemde ya hep ya hic kurali geçerliymis ya bişey olmaz inşallah ama bu halimle bile bebis düşünüyorum ben atamadim aklimdan o da ya zarar verdiysem diye :KK43: off bu ay her şey cok güzel gitmisti oysa ki
Canm dikkat et cok kendine,yorma kendini bol bol dinlen çalışıosan rapor al bi de içini ferah tut merak etme hiç stres yapma bende cok korkmustm bişey olur die şükür ki bişey yok şimdilk zaten blueflower da bana tutunma sürecinde ilaçlarn zararı yokmuş bebeğe demişti inşallah öyledir de varsa bebişin tutunur sıkı sıkı sana;)

kızlar bana el atın bakımm :KK48:
bugun 10. gunum. 8. gun aksamı olmustu calısmam. testım su sekıl ---> :D 15 dk sonrakı hali. şimdik az daha koyu. 3-4 gün ara vermek istiyodum cızgıye kadar. sımdı bunun catlaması ne zaman olur tahmını. gecen aykını de karsılastırma ıcın eklimm :KK51:
yardımmmmm :mad: yoksa koşarak dr a gıdıcem :KK22:

Eklentiler

• 20150512_104604.jpg
    20150512_104604.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 85
  • 5.jpg
    5.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 97
bugun 10. gunum. 8. gun aksamı olmustu calısmam. testım su sekıl ---> :KK70: 15 dk sonrakı hali. şimdik az daha koyu. 3-4 gün ara vermek istiyodum cızgıye kadar. sımdı bunun catlaması ne zaman olur tahmını. gecen aykını de karsılastırma ıcın eklimm :KK51:
Bir ya da iki gün var canm bence koyulaşmasına bi önceki 10. Güne göre sanki bi gün geriden gelıo bi tık az gibi koyuluğu ;) ama tam da bilemedm yarn olsn bence ilişki sonra bi gün arayla devam :KK76:

Bir ya da iki gün var canm bence koyulaşmasına bi önceki 10. Güne göre sanki bi gün geriden gelıo bi tık az gibi koyuluğu :KK66: ama tam da bilemedm yarn olsn bence ilişki sonra bi gün arayla devam :KK76:
yanı beklesem olur mu o gune kadar . yoksa bu gece calısıp sonra 3 gun daha gecer mı cıft cızgıye kadar o_O

bugun 10. gunum. 8. gun aksamı olmustu calısmam. testım su sekıl ---> :KK70: 15 dk sonrakı hali. şimdik az daha koyu. 3-4 gün ara vermek istiyodum cızgıye kadar. sımdı bunun catlaması ne zaman olur tahmını. gecen aykını de karsılastırma ıcın eklimm :KK51:
Bugün yaptığın geçen ayki 10. gününe göre bir tık daha silik sanki. Geçen ay gibi olursa 12 ya da 13. gün yumurtlama olacak yine. Bence 8 de olduysa beklersen en az 4-5 gün beklemiş olacak. Bu akşam olsun 2 gün ara ver derim edoşum.

Bugün yaptığın geçen ayki 10. gününe göre bir tık daha silik sanki. Geçen ay gibi olursa 12 ya da 13. gün yumurtlama olacak yine. Bence 8 de olduysa beklersen en az 4-5 gün beklemiş olacak. Bu akşam olsun 2 gün ara ver derim edoşum.
hep öle 2 gun arayla oluyor ama o yuzden 3-4 gun beklım dedım. :( of ya aglıcam valla. :cry: yarın dr a mı gıtsem acaba.
gıdersem bu aksam calısıp mı gıtsem calısmadan mı :KK73: Edoş kafayı yedi :cool:

hep öle 2 gun arayla oluyor ama o yuzden 3-4 gun beklım dedım. :KK43: of ya aglıcam valla. :cry: yarın dr a mı gıtsem acaba.
gıdersem bu aksam calısıp mı gıtsem calısmadan mı :KK73: Edoş kafayı yedi :cool:
Kalbinden nasıl geçiyorsa öyle yap canım. Benim o ayki çalışmalarda 10. günden sonra 14. gün olmuş. 4 gün ara vermişim ( hastalıklardan dolayı ) Olacağı varsa oluyor edoşum. Sen erken yumurtluyorsun. Dr git bakalım ne diyecek.

Kalbinden nasıl geçiyorsa öyle yap canım. Benim o ayki çalışmalarda 10. günden sonra 14. gün olmuş. 4 gün ara vermişim ( hastalıklardan dolayı ) Olacağı varsa oluyor edoşum. Sen erken yumurtluyorsun. Dr git bakalım ne diyecek.
işte ben de onu yapmaya calıstım ama :)) acaba ne zaman koyulascak dıye hesap yapamıyorum. sımdı bugun calıssam 2 gunden fazla beklemek ıstıyorum . ama o kadar ara olmadan koyulasır mı onu dusunuyorum. :KK57:,
oyle tabı olacagı varsa olurda. yınede ıste hesap kıtap yapmadan duramıyoruz .

hep öle 2 gun arayla oluyor ama o yuzden 3-4 gun beklım dedım. :KK43: of ya aglıcam valla. :cry: yarın dr a mı gıtsem acaba.

bence de bi dr a git sen önce...ama bu gece de olsun çalışma yrn da dr ne derse o takvime göre gidersin inşallah hayırlısıyla bu ay gelir bebişin :)

bence de bi dr a git sen önce...ama bu gece de olsun çalışma yrn da dr ne derse o takvime göre gidersin inşallah hayırlısıyla bu ay gelir bebişin :)
öyle yapım en iyisi. dr su gun catlar dıye soluyor mu kı =) su gun dmeesı lazım yoksa bızde bılıyoruz calısmayı :KK48: kıtap yazcak artıkk :D

öyle yapım en iyisi. dr su gun catlar dıye soluyor mu kı =) su gun dmeesı lazım yoksa bızde bılıyoruz calısmayı :KK48: kıtap yazcak artıkk :KK70:
ya takvim veriyormuuuşşşş :oops::oops::oops: çok komik :) işte yumurtan çatlamak üzere haydi dooğruu eve fln gibi bir şey diyo heralde ahahah ya da bugün az durun yarın artık gibisinden =)))

işte ben de onu yapmaya calıstım ama :)) acaba ne zaman koyulascak dıye hesap yapamıyorum. sımdı bugun calıssam 2 gunden fazla beklemek ıstıyorum . ama o kadar ara olmadan koyulasır mı onu dusunuyorum. :KK57:,
oyle tabı olacagı varsa olurda. yınede ıste hesap kıtap yapmadan duramıyoruz .
koyulaşma ihtimali de var işte. ama hemen koyulaşmayabilir de :KK45:
bu ihtimalleri kaldırmak için dr a gitmen en mantıklısı sanırım canım

Back