• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Bende bugun sipariş vercem dayanamadım :KK70: gec kaldım galba dün bitti adetim 2 gün sonra anca gelır .
nasıl dayanalım prenses....evlat hasreti öyle bir şey ki..benle evlenen arkadaşlarım bebeklerinin kıyafetlerini yıkadı astı, kimi kucağına aldı...sağlıkla kavuşup büyütsünler inşallah...hal böyleyken nasıl dayanalım? nasıl takmıycam düşünmicem diyelim....Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah..yeri geliyor ailemden arkadaşlarımdan kocamdan yakın oluyorsunuz...

nasıl dayanalım prenses....evlat hasreti öyle bir şey ki..benle evlenen arkadaşlarım bebeklerinin kıyafetlerini yıkadı astı, kimi kucağına aldı...sağlıkla kavuşup büyütsünler inşallah...hal böyleyken nasıl dayanalım? nasıl takmıycam düşünmicem diyelim....Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah..yeri geliyor ailemden arkadaşlarımdan kocamdan yakın oluyorsunuz...

Oyle tabi canım evleneli 8 ay oldu daha doktorum 4 ay olmassa oyle tedaviye başlarız dedi onun ıcın bekliyorum bu ay cok fazla takmıyorum açıkcası test Alicam ama oyle meraktan gecen ay kist oluşmuştu çift ciZgi çıkmamıştı hic bu ay ona bakicam özellikle. Inşallah canım Rabbim cok bekletmeden verir hepimize bebislerimizi :)

Oyle tabi canım evleneli 8 ay oldu daha doktorum 4 ay olmassa oyle tedaviye başlarız dedi onun ıcın bekliyorum bu ay cok fazla takmıyorum açıkcası test Alicam ama oyle meraktan gecen ay kist oluşmuştu çift ciZgi çıkmamıştı hic bu ay ona bakicam özellikle. Inşallah canım Rabbim cok bekletmeden verir hepimize bebislerimizi :)
takmışlar bi 1 yıl olmazsa 1 yıl olmazsa...ne bu yani...evet 11. ay olabilir gebelik ama 13. ay da olabilir..neye göre 12. ay (1 yıl)..bir de dr diyor ya 1 yıl olmazsa infertelite/kısırlık tanisi koyuyoruz...sağol ya :)) tanı çok iç açıcı....ben fenalardayım bu ara :KK43:(( inşallah bu ay kist mist olmaz da hayırlı haber alırsın..

Canm dikkat et cok kendine,yorma kendini bol bol dinlen çalışıosan rapor al bi de içini ferah tut merak etme hiç stres yapma bende cok korkmustm bişey olur die şükür ki bişey yok şimdilk zaten blueflower da bana tutunma sürecinde ilaçlarn zararı yokmuş bebeğe demişti inşallah öyledir de varsa bebişin tutunur sıkı sıkı sana:KK66:
İnşallah vardır da tutunur canım :): içimi rahatlattın sağol parol aldım kötü olursam içerim diye bugün özel dersim vardı iptal ettim öğrencimi arayıp kpss ye hazırlanıyorum dersaneme de gidemedim öyle yatıyorum şimdi ama çok kötüyüm sabah ateşimi ölçtüm baya düşük çıktı yumurtlamadan 2 3 gün sonra çok düşüyordu galiba ateşte beklemedeyim inşallah sonum sana benzer :) süpriz yapar miniğim pazar silinmeye başladı testim perşembe cumartesi sabah ve pazar sabah ilişki oldu. çörek otu bal tarçın yedim bu ay 3 gün boyunca koyu çıktı testim ve çatlarken ilk defa belirgin bir ağrı hissetmedim normalde hep hissederim umarım her şey yolunda olmuştur bebekim rahime doğru yolculuğa çıkmıştır :D

takmışlar bi 1 yıl olmazsa 1 yıl olmazsa...ne bu yani...evet 11. ay olabilir gebelik ama 13. ay da olabilir..neye göre 12. ay (1 yıl)..bir de dr diyor ya 1 yıl olmazsa infertelite/kısırlık tanisi koyuyoruz...sağol ya :)) tanı çok iç açıcı....ben fenalardayım bu ara :KK43:(( inşallah bu ay kist mist olmaz da hayırlı haber alırsın..
Sorma canım o bir yılda bizim ruh halimizi düşünen yok 4. deneme her ay stresim ve korkum artıyor bu ay olmazsa gidicem doktora ne araştırmanız lazımsa araştırın daha çokk stres yapıyorum dengede olan hormonlarımda bozuluyor diyeceğim eşime de dedim sende geliceksin diye . O da tamam diyor zaten . Neyse bu aydan umutluyum bakalım haftaya çarşamba test yapmaya başlarım inşallah hepimizin peşpeşe gelir bebekleri

Sorma canım o bir yılda bizim ruh halimizi düşünen yok 4. deneme her ay stresim ve korkum artıyor bu ay olmazsa gidicem doktora ne araştırmanız lazımsa araştırın daha çokk stres yapıyorum dengede olan hormonlarımda bozuluyor diyeceğim eşime de dedim sende geliceksin diye . O da tamam diyor zaten . Neyse bu aydan umutluyum bakalım haftaya çarşamba test yapmaya başlarım inşallah hepimizin peşpeşe gelir bebekleri

aynen canım yumurta takıbı ıstedım bı kac ay gecsın dedı adetlerın duzenlıyse zaten yumurtlama ooluyodur dedı bu ay olmassa benım esımde gıdıcek zaten kendı dıyo gıdım bende dıye. hayrlısı bakalım bu ay ıcınn :)
ayyyyy hepimiz bu ay hamile kalırmısız :D somurtkankiz somurtkankiz

aynen canım yumurta takıbı ıstedım bı kac ay gecsın dedı adetlerın duzenlıyse zaten yumurtlama ooluyodur dedı bu ay olmassa benım esımde gıdıcek zaten kendı dıyo gıdım bende dıye. hayrlısı bakalım bu ay ıcınn :)
ayyyyy hepimiz bu ay hamile kalırmısız :KK70: somurtkankiz somurtkankiz

ayyyy ne harika olurrrr....ya her ay adet oluyorsak yumurtluyoruz amaaaa acaba onlar çatlıyor mu benim merak ettiğim o..bir dahakine onu da sorcam...ben bu ay hormon baktırdım çok şükür normal çıktı..bu ay da olmadıysa önümzdeki aya bat 16 mayıs olunca 21i gibi giderim sanırım eşim de sperm testi versin sonuçla gidicez...5. ay bu ay...:(

Ay kizlar temizlik yaparken feci bi sekilde sol ksigima agri girdi.simdi bacaklarima indi ağrı. beyaz akinti da ggeliyo.acaba yumurtam mi catladi yaaa.testte de daha koyuluk yok

ayyyy ne harika olurrrr....ya her ay adet oluyorsak yumurtluyoruz amaaaa acaba onlar çatlıyor mu benim merak ettiğim o..bir dahakine onu da sorcam...ben bu ay hormon baktırdım çok şükür normal çıktı..bu ay da olmadıysa önümzdeki aya bat 16 mayıs olunca 21i gibi giderim sanırım eşim de sperm testi versin sonuçla gidicez...5. ay bu ay...:KK43:

canım cok stres yapıyosun sen. sende bu ay yumurta takıbıne gitsen bide öyle dene gercı daha once gıttın mı bılmıyorum ama.

gitmedim yok....aynen öyle düşünüyorum..işte adetin 8. günü fln gideyim diyorum...ama bir yandan da acaba diyorum bat a 4 gün var....bir umut :)

dur bakalım daha 4 gunun var hıc bellı olmaz :) eger adet olursan önümüzde ki ay git bi takıp yatır bakalım canım bide oyle dene.

bende haftaya gidim diyorum baktırım ne kadar olmus yumlar benım :KK48: doktor ayın 15-25 i arası gün aşırı ilişki olsun dedi muhtemelen yumurtlama haftan o zaman dedi.

dur bakalım daha 4 gunun var hıc bellı olmaz :) eger adet olursan önümüzde ki ay git bi takıp yatır bakalım canım bide oyle dene.

bende haftaya gidim diyorum baktırım ne kadar olmus yumlar benım :KK48: doktor ayın 15-25 i arası gün aşırı ilişki olsun dedi muhtemelen yumurtlama haftan o zaman dedi.
ay hadi inşallah hayırlısıyla :) dr a gitmek en azından rahatlatıyor iyi geliyor bakalımm

Kizlar merak edenlere duyurulur. :) 17 mm olmus yumurtam bu gece iliski dedi. Ve persembe tekrar cagirdi esimin spermiogram sonucuyla birlikte :KK66:
E süper bir haber bu. O zaman günde 1,5 mm büyüdüğüne göre 3. gün çatlayacak. Yani 13. günün ;) Hesaplar şaşmadı.
Mucize buluşma gerçekleşsin bu ay :KK9:

Back