- 3 Mart 2015
- 749
- 758
- 53
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #5.701
Saol canm benm darısı başınıza inşallah eb kısa zamanda88yakamoz canım tekrar tebrikler maşAllah sonucun çok güzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canm benm darısı başınıza inşallah eb kısa zamanda88yakamoz canım tekrar tebrikler maşAllah sonucun çok güzel
somurtkankiz arkadaşım regliye yaklaştıkca kanda lh hormonu artarmıs oyuzden böyle silik çizgi cıkabilirmiş. hamilelik şüphesi icin yumurtlama zamanındaki gibi koyu 2cizgi gerekiyor diye biliyorum. seni üzmek istemem ama sonra hayal kırıklıgına ugrama diye dedim.. hem daha 5günün varmıs bata bence bekle biraz Allahın izniyle hamilesindir insallah arkadasım
Allah razı olsun..ben de duama adını kattım..kulun kula duası inşallah kabul olur...:) çok teşekkürlerah arkadasım en iyi biz biliriz gün saymayı beklemeyi.. insan hep güzel birseyler duymak istiyor sonra pat diye kırmızılar geliyor: (( insallah 5gün sonra güzel haberleri alacaksın arkadasım duam seninle somurtkankiz
Çook teşekkürler canım benimmmTeyzeleri yesin onuu maşAllah kırk bir kere Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına versin inşAllah canımmm
Çok teşekkürler canım, darısı en kısa sürede sizlereherkesler buradaymış meğer.herkes güzel mutlu haberler versin inşallah blueflower sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
Tebrikler canım :) Allah kucağına almayı nasip etsin çok çok güzel haber bu :) ardından geliriz inşallahSaol canm benm darısı başınıza inşallah eb kısa zamanda
Canım benmde aynı olmustu ateslenmiştim acilde parol verdiler gebelkte kullanılabiliomuş ama sen bian önce doktor na git ben kadın doğumcuma gittm antibiyotiğimi falan o yazdı en iyisi öle evde de ilaç yerine ıhlamur nane falan yap iç geçmiş olsn cnm bak ben hasta oldum hiç bebiş düşünemedm bu ay geldi seninkide öyle olur inşallahKızlar yardım lütfen tam çalışmalar bitti nezle oldum bahar alerjimde var benim ilaç içsem mi ya birde hangi ilaç içilir off kış boyunca grip bile olma şimdi tamam zamanında hasta ol Allah'tan yumurtlama geçti.
Günaydınn İnşallah canımGünaydınlarrr en kısa sürede olalım
Sagol canim benim butun gece uyumadim cok kötüyüm burnumdan yesil akıntı geldi hafta sonu boyunca dus alip disari cikarsam sinüzit cosar tabi sabah largopen içtim b grubu ilac arastirdim gece yatmadanda soguk algınlığı ilaci içtim cok kötüydüm evdede parol yoktu bugün gidip parol alırım daha da başka bisey icmem Allah'a emanet artik daha olup olmadığını bile bilmiyorum ama zarar vericem diye cok korkuyorum bu dönemde ya hep ya hic kurali geçerliymis ya bişey olmaz inşallah ama bu halimle bile bebis düşünüyorum ben atamadim aklimdan o da ya zarar verdiysem diye off bu ay her şey cok güzel gitmisti oysa kiCanım benmde aynı olmustu ateslenmiştim acilde parol verdiler gebelkte kullanılabiliomuş ama sen bian önce doktor na git ben kadın doğumcuma gittm antibiyotiğimi falan o yazdı en iyisi öle evde de ilaç yerine ıhlamur nane falan yap iç geçmiş olsn cnm bak ben hasta oldum hiç bebiş düşünemedm bu ay geldi seninkide öyle olur inşallah
Teşekkür ederim Amin canm inşallah sizden de alıcaz güzel haberler yakın zamanda88yakamoz canim tebrik ederim cok sevindim darisi bize insallah :)