• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Yaaaa kizlaarr...bat 16 mayis biliyorsunuz..bugun 26. Gun...az once yaptigim ovu testimi ekliyorum. Benim 22den itibaren bembeyaz tertemiz cikardi ovu...gebelik olabilir mi yaaa cok heyeca 1431357276703-623164263.jpg nlandim

somurtkankiz somurtkankiz arkadaşım regliye yaklaştıkca kanda lh hormonu artarmıs oyuzden böyle silik çizgi cıkabilirmiş. hamilelik şüphesi icin yumurtlama zamanındaki gibi koyu 2cizgi gerekiyor diye biliyorum. seni üzmek istemem ama sonra hayal kırıklıgına ugrama diye dedim.. hem daha 5günün varmıs bata bence bekle biraz Allahın izniyle hamilesindir insallah arkadasım

somurtkankiz somurtkankiz arkadaşım regliye yaklaştıkca kanda lh hormonu artarmıs oyuzden böyle silik çizgi cıkabilirmiş. hamilelik şüphesi icin yumurtlama zamanındaki gibi koyu 2cizgi gerekiyor diye biliyorum. seni üzmek istemem ama sonra hayal kırıklıgına ugrama diye dedim.. hem daha 5günün varmıs bata bence bekle biraz Allahın izniyle hamilesindir insallah arkadasım

:( iyi ettin arkadaşım...insan burdan gelecek yorumlara bile umut bağlıyor birbirmizi en iyi biz anlarız..iyi ettin açıkça söyledin..teşekkür ederim. ben bilmiyordum aynı koyulukta olması gerektiğini :( kısmet...beklemeye devam..

ah arkadasım en iyi biz biliriz gün saymayı beklemeyi.. insan hep güzel birseyler duymak istiyor sonra pat diye kırmızılar geliyor: (( insallah 5gün sonra güzel haberleri alacaksın arkadasım duam seninle somurtkankiz somurtkankiz
Allah razı olsun..ben de duama adını kattım..kulun kula duası inşallah kabul olur...:) çok teşekkürler

kızlar hayırlı ovulasyonlar herkese :) bir düşük yaptım ben 10 şubatta ve 9-10 ay denemede olmayıp o ay ovulasyon testini ilk defa kullanıp hamile kalmıştım. şimdi yine hemen kalırım sanmıştım ama geçen ay hem geç yumurtladım hem de olmadı bebiş. bu ay da tutmıycakmış gibi hissetmeye başladım. moralim bozulmaya başladıkça prolaktinim yükseliyo :( ama kafama takmadan da yapamıyorum :( Allahım tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah :(

88YAKOMOZ CANİM SENİ TEBRİK EDİYORUM. yumurtlama sorununun olduğunu catlamadigini hangi belirtilerden anladin. Yardimci olurmusun

edss edss mutluuuuu mutluuuuu teşekkür ederim canlarm inşallah arkamızdan sizleri de beklıoruz ;)
Canm bende bi sorun yoktu aslnda biz stres olup dr gitmiştik hormon testi falan yaptıralm diye dr hersey normal dedi ama biz cok stresliydik güldü halimize hatta sonrasında klomen ve iğne verdi bu sizin şansınızı artıracak dedi ne zaman olacagı belli oşmaz sadece sürecinizi hızlandırıorum demişti yani sorun yok die biliorum ama işte hatta ben keske kullanmasaydım kist falan olusur demişlerdi üzülmüştüm ama şükür rabbiöme bebişimizi gönderdi :)

Kızlar yardım lütfen :( tam çalışmalar bitti nezle oldum bahar alerjimde var benim :( ilaç içsem mi ya birde hangi ilaç içilir off :( kış boyunca grip bile olma şimdi tamam zamanında hasta ol :( Allah'tan yumurtlama geçti.

Kızlar yardım lütfen :KK43: tam çalışmalar bitti nezle oldum bahar alerjimde var benim :KK43: ilaç içsem mi ya birde hangi ilaç içilir off :KK43: kış boyunca grip bile olma şimdi tamam zamanında hasta ol :KK43: Allah'tan yumurtlama geçti.
Canım benmde aynı olmustu ateslenmiştim acilde parol verdiler gebelkte kullanılabiliomuş ama sen bian önce doktor na git ben kadın doğumcuma gittm antibiyotiğimi falan o yazdı en iyisi öle evde de ilaç yerine ıhlamur nane falan yap iç geçmiş olsn cnm bak ben hasta oldum hiç bebiş düşünemedm bu ay geldi seninkide öyle olur inşallah ;)

Canım benmde aynı olmustu ateslenmiştim acilde parol verdiler gebelkte kullanılabiliomuş ama sen bian önce doktor na git ben kadın doğumcuma gittm antibiyotiğimi falan o yazdı en iyisi öle evde de ilaç yerine ıhlamur nane falan yap iç geçmiş olsn cnm bak ben hasta oldum hiç bebiş düşünemedm bu ay geldi seninkide öyle olur inşallah :KK66:
Sagol canim benim butun gece uyumadim cok kötüyüm burnumdan yesil akıntı geldi hafta sonu boyunca dus alip disari cikarsam sinüzit cosar tabi :( sabah largopen içtim b grubu ilac arastirdim gece yatmadanda soguk algınlığı ilaci içtim cok kötüydüm evdede parol yoktu bugün gidip parol alırım daha da başka bisey icmem :( Allah'a emanet artik daha olup olmadığını bile bilmiyorum ama zarar vericem diye cok korkuyorum bu dönemde ya hep ya hic kurali geçerliymis ya bişey olmaz inşallah ama bu halimle bile bebis düşünüyorum ben atamadim aklimdan o da ya zarar verdiysem diye :( off bu ay her şey cok güzel gitmisti oysa ki

Back