• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

dert etme kendıne . Allah buyuktur ıns gerek kalmadan olur. ben de 29 yasındayım boşver etrafı ilk bebeğim olcak :) benımde lıse arkadaslarımın cocukları var okula gıtcekler. ama herkesın hayatı kendıne. onlar hemencık evlendı. ben okul yollarına devam. kendını kıyaslama kımseyle yani.

daha cıkmaz canım. bıkacgun daha sabret. hadı bakalım ıns ıyı haberler verırsın. :KK36:
aynen ben de okul bitsin..işe gireyim.master bitsin dur şu tezi yazayım, evliliğe doyayım tatil yapayım derken 3 yılı geçirdim evlilikte..eylülde 3. yılımız yani :) şimdi sorsan deli gibi pişmanım...asla korunmazdım bunca zaman :(

İnşallah hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz..dün zor bir gündü benim için :) anneler günü..çok şükür annem kayınvalidem hayatta onlarlaydım ama...işte :) yarın bata 4 gün kalmış olcak idrar testi yapmayayım mı? :KK17:

aynen ben de okul bitsin..işe gireyim.master bitsin dur şu tezi yazayım, evliliğe doyayım tatil yapayım derken 3 yılı geçirdim evlilikte..eylülde 3. yılımız yani :) şimdi sorsan deli gibi pişmanım...asla korunmazdım bunca zaman :KK43:

İnşallah hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz..dün zor bir gündü benim için :) anneler günü..çok şükür annem kayınvalidem hayatta onlarlaydım ama...işte :) yarın bata 4 gün kalmış olcak idrar testi yapmayayım mı? :KK17:
Ovulasyon testin varsa onu yapsana bi canım gebelik olursa koyulaşma oluyomuş ya bi dene istersen

aynen ben de okul bitsin..işe gireyim.master bitsin dur şu tezi yazayım, evliliğe doyayım tatil yapayım derken 3 yılı geçirdim evlilikte..eylülde 3. yılımız yani :) şimdi sorsan deli gibi pişmanım...asla korunmazdım bunca zaman :KK43:

Canim 9 eylulde bende 3.yilimi doldurucam.bu ay 5.denemem olacak ovu testiyle.oyle pismanlik falanda dusunme ne guzel kafamiz rahat evliligimizin tadini cikardik.insan bilemiyo iste ne zaman hamile kalacagini o yuzden hep bu ikilemde kalmalarimiz

Canim 9 eylulde bende 3.yilimi doldurucam.bu ay 5.denemem olacak ovu testiyle.oyle pismanlik falanda dusunme ne guzel kafamiz rahat evliligimizin tadini cikardik.insan bilemiyo iste ne zaman hamile kalacagini o yuzden hep bu ikilemde kalmalarimiz
benimde 1 Eylülde :) ve aynı şekilde bu ay 5. denemem :) öyle tabii de işte hayırlısı diyoruz ne yapalım..

yumurtlamadan sonra 10-11 gun gecsın. yapıp uzulme . cıkan da oluyorda. azcık dur sabreyle :) :KK48:

Var mi arttıran kızlar :D
herkes bu topicte bulusşsun, bebişlerimiz olsunnn :KK49: :anneadayı::KK46:

@sebnembrn bat 22-23 mart HAMİŞ :nazar::anneadayı:
blueflower blueflower bat 15 Nisan HAMİŞ :nazar::anneadayı:

@kivircik1907 bat 19 Nisan HAMİŞ :nazar::anneadayı:

@kanepecim bat 20-21 Nisan HAMİŞ :nazar::anneadayı:
@superisi_33 bat 4 Mayıs HAMİŞ :nazar::anneadayı:
@papatyaesra bat 3 Mayıs HAMİŞ :nazar::anneadayı:
@BEBEGGGIIIMMM bat 6 Mayıs HAMİŞ :nazar::anneadayı:

@esmerim-ts 7 mayis
@27melek bat 11 Mayıs
egc egc bat 13 Mayıs
somurtkankiz somurtkankiz 16 Mayıs
88yakamoz 88yakamoz bat 17 Mayıs
@mrvsena bat 18 Mayıs
@arsinli 19 Mayıs
@edss bat 23 Mayıs
@meyran bat 26 Mayıs
@mutluuuuu bat 29 Mayıs

@pempepink bat 1 Haziran
gbbc gbbc bat 5 Haziran
prensinin_prensesi prensinin_prensesi bat 8 Haziran

@laveyou bat 13 Haziran

Kızlar slm test sonucu cıktı ama beb anlayamadm tam 14 mü 98 mi değer anlayan varsa bakabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-11-16-15-50.webp
    Screenshot_2015-05-11-16-15-50.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 122
Biz geldik teyzeleri, hayatım da duyduğum en güzel 2. pıtpıt sesi. Rabbime şükürler olsun. 1,06 cm olmuşuz :nazar:
Herşey yolundaymış, teee 5 hafta sonra gideceğiz tekrar.
Allah her anını sizlere de nasip etsin :KK68:

Eklentiler

• 11257602_10153272888714719_1702688031_n.webp
    11257602_10153272888714719_1702688031_n.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 77
Biz geldik teyzeleri, hayatım da duyduğum en güzel 2. pıtpıt sesi. Rabbime şükürler olsun. 1,06 cm olmuşuz :nazar:
Herşey yolundaymış, teee 5 hafta sonra gideceğiz tekrar.
Allah her anını sizlere de nasip etsin :KK68:
Masallah canim.Rabbim kucagina almayida nasip etsin..Bizede kismet olsun o pit pit sesler :(

Back