Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

aynen ben de okul bitsin..işe gireyim.master bitsin dur şu tezi yazayım, evliliğe doyayım tatil yapayım derken 3 yılı geçirdim evlilikte..eylülde 3. yılımız yani :) şimdi sorsan deli gibi pişmanım...asla korunmazdım bunca zaman

İnşallah hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz..dün zor bir gündü benim için :) anneler günü..çok şükür annem kayınvalidem hayatta onlarlaydım ama...işte :) yarın bata 4 gün kalmış olcak idrar testi yapmayayım mı?

Ovulasyon testin varsa onu yapsana bi canım gebelik olursa koyulaşma oluyomuş ya bi dene istersen

Canim 9 eylulde bende 3.yilimi doldurucam.bu ay 5.denemem olacak ovu testiyle.oyle pismanlik falanda dusunme ne guzel kafamiz rahat evliligimizin tadini cikardik.insan bilemiyo iste ne zaman hamile kalacagini o yuzden hep bu ikilemde kalmalarimiz

Canim 9 eylulde bende 3.yilimi doldurucam.bu ay 5.denemem olacak ovu testiyle.oyle pismanlik falanda dusunme ne guzel kafamiz rahat evliligimizin tadini cikardik.insan bilemiyo iste ne zaman hamile kalacagini o yuzden hep bu ikilemde kalmalarimiz
benimde 1 Eylülde :) ve aynı şekilde bu ay 5. denemem :) öyle tabii de işte hayırlısı diyoruz ne yapalım..

yumurtlamadan sonra 10-11 gun gecsın. yapıp uzulme . cıkan da oluyorda. azcık dur sabreyle :)

Var mi arttıran kızlar

Biz geldik teyzeleri, hayatım da duyduğum en güzel 2. pıtpıt sesi. Rabbime şükürler olsun. 1,06 cm olmuşuz
Herşey yolundaymış, teee 5 hafta sonra gideceğiz tekrar.
Allah her anını sizlere de nasip etsin

Eklentiler

• 11257602_10153272888714719_1702688031_n.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 77
Biz geldik teyzeleri, hayatım da duyduğum en güzel 2. pıtpıt sesi. Rabbime şükürler olsun. 1,06 cm olmuşuz
Herşey yolundaymış, teee 5 hafta sonra gideceğiz tekrar.
Allah her anını sizlere de nasip etsin
Masallah canim.Rabbim kucagina almayida nasip etsin..Bizede kismet olsun o pit pit sesler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…