- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.641
tekrar hoşgeldin. ınsallah ıyıye ısarettır canım bunlarKızlar herkese merhaba..bir ara kayboldum prenses eda hatırlayacaktır :) bat 16 mayıs..son 5 yani..heyecan tavan..dün sürpriz olur mu diye anneler günü diye bir test yapayım dedim sonuç tabiii ki hüsransize bir sorum olacak ben son 4 gündür falan afedersiniz aşırı gazlıyım yani böyle habire gaz çıkyor..hiç böyle olmazdı..yediğimden fln etkilenirdim ama durduk yere ı ıh...acaba bu belirti midir? sık idrara çıkma henüz çok bariz değil...ne zaman çıkar bu belirtiler özellikle @blueflower sende ne zamandı?
Hoşgeldin canım hayırlı haberlerini alırız inşallahKızlar herkese merhaba..bir ara kayboldum prenses eda hatırlayacaktır :) bat 16 mayıs..son 5 yani..heyecan tavan..dün sürpriz olur mu diye anneler günü diye bir test yapayım dedim sonuç tabiii ki hüsransize bir sorum olacak ben son 4 gündür falan afedersiniz aşırı gazlıyım yani böyle habire gaz çıkyor..hiç böyle olmazdı..yediğimden fln etkilenirdim ama durduk yere ı ıh...acaba bu belirti midir? sık idrara çıkma henüz çok bariz değil...ne zaman çıkar bu belirtiler özellikle @blueflower sende ne zamandı?
3 haziran gorunuyo suanda :) yumurtlamayi tespit ettikten sonra kesin belli olur :)kızlarrrrr bat günü haziranda olanlarr bi kendini belli etsin bakalım listeye ekliyeyim
30 mayıs olur mukızlarrrrr bat günü haziranda olanlarr bi kendini belli etsin bakalım listeye ekliyeyim
tabı bakalım ne zaman gotgotlıcaz29 mayıs benımde
aslında bir diyorum hiç umudum yok bir diyorum bu ay kesintekrar hoşgeldin. ınsallah ıyıye ısarettır canım bunlar
problemınız mı var dı hatırlayamadım. nıye hemen tup bebek dıyorsun ?aslında bir diyorum hiç umudum yok bir diyorum bu ay kesinama Allah biliyor sadece..hakkımızda hayırlısı olsun..bu ay da olmadıysa yumurta takibine başlayayım diyorum haziranda...2-3 ay da öyle devam ederse eylülde tüp bebek artık 10. ay olmuş olacak...
Bende çikolata kisti var..aslında ufak 2.5 cm ama işte ne bileyim...denemenin sonunu göremiyorum bizim durumumuzda..yaşım 26 ama nerdeyse tüm arkadaşlarımın bebişi oldu..ve çok istiyorum ben de....yani 1 yıl denesek de 13. ay da da gebelik olabilir...13ten sonra 14 15..ne zamana kadarproblemınız mı var dı hatırlayamadım. nıye hemen tup bebek dıyorsun ?
yumurta takıbı bende bu ay yaptırcaktım. ablam bu ayda kendın dene dedı :) bakalım bıdahakı ay dr a gıdıcem bende olmazsa. ıns olurda gerek kalmaz.
Canım biz üroloji de yaptırmstıkKızlar eşiniz sperm testi yaptıracağında hangi bölüme gittiniz. bu ay da olmazsa bizde gideceğizde.
ya kimle konuştuysam o ay 1 kere ya da 2 oldu vs vs diyor...ben de bu ay tatildeydim hiç düşünmedim..2 güne bir oldu ama onu bile düşünmek bence düşünmek..bilmiyorumbence çok takıyoruz en buyuk engel bu. kuzenım 8. ayında hamıle kaldı. kafandan cıkardıgın an hamılesın dıyor. 8 ayında ew taşıma telaşı wardı bebek felan düşünmedım dedı. we ayda sadece 2 kez bırlıkte olmuşlar..... biz okadar hesaplar yapıyoruz testler yapıyoruz ıkı gune bır kendımızı zorluyoruzz of offff atmamız lazım bu gebelık düşüncesını. ben bu ay ıkı gune bır ı uygulamıyorum ve düşünmemeye calışıyorum allahtan hayırlısı
hımm tamam tatlım.Canım biz üroloji de yaptırmstık
hiç bişey düşünmeyelım aalım kafamızdan bebek ıstegınıya kimle konuştuysam o ay 1 kere ya da 2 oldu vs vs diyor...ben de bu ay tatildeydim hiç düşünmedim..2 güne bir oldu ama onu bile düşünmek bence düşünmek..bilmiyorum
dert etme kendıne . Allah buyuktur ıns gerek kalmadan olur. ben de 29 yasındayım boşver etrafı ilk bebeğim olcak :) benımde lıse arkadaslarımın cocukları var okula gıtcekler. ama herkesın hayatı kendıne. onlar hemencık evlendı. ben okul yollarına devam. kendını kıyaslama kımseyle yani.Bende çikolata kisti var..aslında ufak 2.5 cm ama işte ne bileyim...denemenin sonunu göremiyorum bizim durumumuzda..yaşım 26 ama nerdeyse tüm arkadaşlarımın bebişi oldu..ve çok istiyorum ben de....yani 1 yıl denesek de 13. ay da da gebelik olabilir...13ten sonra 14 15..ne zamana kadarhiç bilmiyorum..bu 5. ayımız işte... ayın 2si ya da 3ünde yumurtlama oldu sanırım...daha çıkmaz di mi?
13 haziranda benim batım :) beni de ekler misiniz?
prenses arada da paylas :) olmuyor boyle.Ekledim canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?