- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #5.621
Selam canım, bulantıların dışında iyi gidiyor şükür. Bugün 3 de randevumuz var, bir an önce zaman geçsin istiyorumSanada canım nasıl gidiyo hamilelik
MAşallah Ayy ne güzel haber verirsin bize mutlaka canımSelam canım, bulantıların dışında iyi gidiyor şükür. Bugün 3 de randevumuz var, bir an önce zaman geçsin istiyorum
Günaydın prenses inşAllah bu ay bi çok arkadaş çok umutluyuz benimde dün akşam oldu ilişki adet bitimi hemen hayırlısı canım ben dayanamadım yine aldım test valla
Selam canım, bulantıların dışında iyi gidiyor şükür. Bugün 3 de randevumuz var, bir an önce zaman geçsin istiyorum
Valla canım gün aşırı yapıcam sürekli bide akşam bi sayfada okudum bi arkadaşa doktor demişki ayaklarını dikmek yerine namaz kılarken secde yapıyosun ya öyle yap demiş bi süre öyle dur demiş ben öyle deniycem canım ama bakalım çarşamba belli olcak benim herşey belki kistim kaybolmayıp dahada büyümüştür canım ama inşAllah kaybolmuşturSeninle ayni gidiyoruz canım 1 gun var aramızda :) bende Dayanamayıp alcam gibi gözüküyo
Seninle ayni taktigi uygulayalım sen simdi ekstra neler yapiyosun
Valla canım gün aşırı yapıcam sürekli bide akşam bi sayfada okudum bi arkadaşa doktor demişki ayaklarını dikmek yerine namaz kılarken secde yapıyosun ya öyle yap demiş bi süre öyle dur demiş ben öyle deniycem canım ama bakalım çarşamba belli olcak benim herşey belki kistim kaybolmayıp dahada büyümüştür canım ama inşAllah kaybolmuştur
Rabbim hayirli haberler vermemi nasip etsin insallah.napalim her ay yeni bi umutla basliyoruz kafada deli planlarla :))merhaba canım çalışma programın hayırlı olsun , cidden açıklayıcı ve espirili , kolay gelsin gelişmeleri bekliyorum
InşAllah öyle olmuştur canım evet bende çok okudum burda adet bitimi hamile kalanları inşAllah bizimde öyle olur bende incir yiyemiyorum prenses ya onun yerine hurma yiyorum günde 4 yada 5 tane o kadar ama eşime türk kahvesi yapıyorum havuç suyu falanAdetinle atmıştır canım seninde. Ya annem dedi ki eski insanlar daha iyi bilir tabi adetten sonra hamile kalmış abime o zaman rahmin acık oluyo dedi tutması daha kolay dedi bide oyle deneyelim bakalım . Bisey yiyomusun içiyomusun? Ben inciri yiyemiyorum ya midem bulaniyo
InşAllah öyle olmuştur canım evet bende çok okudum burda adet bitimi hamile kalanları inşAllah bizimde öyle olur bende incir yiyemiyorum prenses ya onun yerine hurma yiyorum günde 4 yada 5 tane o kadar ama eşime türk kahvesi yapıyorum havuç suyu falan
MAşallah Ayy ne güzel haber verirsin bize mutlaka canım
Ayyy minnosun kalp atışını mi duycan ne guzel bi duygu ya Rabbim bizlerede nasip etsin
Amin amin canım hepimizin son olur inşallah :) içimde bir heyecan var zaten inşallah tutmuştur bebeğim bu ay farklı gidiyor her şey bu arada ben adet bitiminden beri çalışıyorum yumurtlama günleri peş peşe sabah denedim bakalım taktikler işe yarayacak mı ?Yazıyorum canım inşallah son yazisim olur
Ama ben korunmayi biraktigimdan beri adet bitimi iliski oluyo zaten
Amin amin canım hepimizin son olur inşallah :) içimde bir heyecan var zaten inşallah tutmuştur bebeğim bu ay farklı gidiyor her şey bu arada ben adet bitiminden beri çalışıyorum yumurtlama günleri peş peşe sabah denedim bakalım taktikler işe yarayacak mı ?
Canim onemli gunlerdeki calismalarinin sabah olmasi cok cok iyi olmis benceAmin amin canım hepimizin son olur inşallah :) içimde bir heyecan var zaten inşallah tutmuştur bebeğim bu ay farklı gidiyor her şey bu arada ben adet bitiminden beri çalışıyorum yumurtlama günleri peş peşe sabah denedim bakalım taktikler işe yarayacak mı ?
İnşallah iyi olmuştur canım :) haftasonuna denk geldi şansıma normalde cuma yumurtlamam lazımdı perşembe gece çalışma oldu cuma günü test koyu çıkınca cumartesi sabah oldu test hala koyuydu pazar sabahta oldu pazar öğleden sonra silikleşmeye başlamış inşallah sorunsuz şekilde çatlamıştır yumurtam ve denk gelmişlerdir :)Canim onemli gunlerdeki calismalarinin sabah olmasi cok cok iyi olmis bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?