Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Biz geldik teyzeleri, hayatım da duyduğum en güzel 2. pıtpıt sesi. Rabbime şükürler olsun. 1,06 cm olmuşuz
Herşey yolundaymış, teee 5 hafta sonra gideceğiz tekrar.
Allah her anını sizlere de nasip etsin

MasaAllah cnm :) Cnm benden 8 tup kan aLindi sendende aLindi mi cuma gunu sonuclar cikiicak tekrar gidiicem bakaLim

Biz geldik teyzeleri, hayatım da duyduğum en güzel 2. pıtpıt sesi. Rabbime şükürler olsun. 1,06 cm olmuşuz

Cnm seyi sorcaktim birde oglusunun7 haftalik ultrason kagidi varsa bakar misin ayni mi ultrason resimLeri merak ettimde

MasaAllah cnm :) Cnm benden 8 tup kan aLindi sendende aLindi mi cuma gunu sonuclar cikiicak tekrar gidiicem bakaLim
2 hafta önce gittiğimde almışlardı canım, hepsine bakılmıştı. Bu sefer almadılar kan. 15 haziranda kontrol olacağız tekrar.
Cnm seyi sorcaktim birde oglusunun7 haftalik ultrason kagidi varsa bakar misin ayni mi ultrason resimLeri merak ettimde
Nerdeler bir hatırlasam Bulursam bakayım, haber veririm sana.

Canimmm yaaaa hamilesin süper değerinde cok guzel cıkmıs masallhhhhhh
gözün aydın canım kendine dikkat et.bıze de dua et
Canlarım ya öok teşekkür ederim darısı sizlere inşallah bu mutluluğu rabbi en kısa sürede yaşatsın sizlerede dualarımdasınız edosko ilk teste bakınca heyecanla başında 14 yazıo bhcg nin o zannettm de o yüzden emin olamamstm böle değer gördüğüm mü var ya şaşırıp kaldm zaten

anladım canım :) ben de 14 u gorememısım.
ee haklısın valla. en güzel heyecannn

canım bata kac gun vardı senınn

canım bata kac gun vardı senınn
Canm aslnda karısık benm normal döngüme göre 16 ya da 17 mayıs olmalıydı30-31 gün sürüo her zaman.ama bu ay klomen ve iğne kullandm ya o yüzden 12. Gün iğne vuruldm yumurtlama erken oldu sanrm iğneden 15 gün sonra falan eger negatfse adet olurms insan benmde bugün 15.gün sanrm iğneye göre bat günüm bugün oluo onu tam anlayamadm

Teyzeleri yesin onuu maşAllah kırk bir kere Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına versin inşAllah canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…