• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Günaydın prenses inşAllah bu ay bi çok arkadaş çok umutluyuz benimde dün akşam oldu ilişki adet bitimi hemen hayırlısı canım ben dayanamadım yine aldım test valla

Seninle ayni gidiyoruz canım 1 gun var aramızda :) bende Dayanamayıp alcam gibi gözüküyo :D
Seninle ayni taktigi uygulayalım sen simdi ekstra neler yapiyosun

Seninle ayni gidiyoruz canım 1 gun var aramızda :) bende Dayanamayıp alcam gibi gözüküyo :KK70:
Seninle ayni taktigi uygulayalım sen simdi ekstra neler yapiyosun
Valla canım gün aşırı yapıcam sürekli bide akşam bi sayfada okudum bi arkadaşa doktor demişki ayaklarını dikmek yerine namaz kılarken secde yapıyosun ya öyle yap demiş bi süre öyle dur demiş ben öyle deniycem canım ama bakalım çarşamba belli olcak benim herşey belki kistim kaybolmayıp dahada büyümüştür canım ama inşAllah kaybolmuştur

Valla canım gün aşırı yapıcam sürekli bide akşam bi sayfada okudum bi arkadaşa doktor demişki ayaklarını dikmek yerine namaz kılarken secde yapıyosun ya öyle yap demiş bi süre öyle dur demiş ben öyle deniycem canım ama bakalım çarşamba belli olcak benim herşey belki kistim kaybolmayıp dahada büyümüştür canım ama inşAllah kaybolmuştur

Adetinle atmıştır canım seninde. Ya annem dedi ki eski insanlar daha iyi bilir tabi adetten sonra hamile kalmış abime o zaman rahmin acık oluyo dedi tutması daha kolay dedi bide oyle deneyelim bakalım . Bisey yiyomusun içiyomusun? Ben inciri yiyemiyorum ya midem bulaniyo :(

Adetinle atmıştır canım seninde. Ya annem dedi ki eski insanlar daha iyi bilir tabi adetten sonra hamile kalmış abime o zaman rahmin acık oluyo dedi tutması daha kolay dedi bide oyle deneyelim bakalım . Bisey yiyomusun içiyomusun? Ben inciri yiyemiyorum ya midem bulaniyo :KK43:
InşAllah öyle olmuştur canım evet bende çok okudum burda adet bitimi hamile kalanları inşAllah bizimde öyle olur bende incir yiyemiyorum prenses ya onun yerine hurma yiyorum günde 4 yada 5 tane o kadar ama eşime türk kahvesi yapıyorum havuç suyu falan

InşAllah öyle olmuştur canım evet bende çok okudum burda adet bitimi hamile kalanları inşAllah bizimde öyle olur bende incir yiyemiyorum prenses ya onun yerine hurma yiyorum günde 4 yada 5 tane o kadar ama eşime türk kahvesi yapıyorum havuç suyu falan

bende oyle yapmayı dusunuyorum . ayyy bu ay peş peşe giidyoruz hep beraber takip edicez bu süreci S sssn :KK49:

Yazıyorum canım inşallah son yazisim olur :KK70:
Amin amin canım hepimizin son olur inşallah :) içimde bir heyecan var zaten inşallah tutmuştur bebeğim bu ay farklı gidiyor her şey bu arada ben adet bitiminden beri çalışıyorum yumurtlama günleri peş peşe sabah denedim bakalım taktikler işe yarayacak mı ?

bende oyle yapmayı dusunuyorum . ayyy bu ay peş peşe giidyoruz hep beraber takip edicez bu süreci S sssn :KK49:
Ama ben korunmayi biraktigimdan beri adet bitimi iliski oluyo zaten :( bu arada netten okudum ve bikac arkadasim onerdi enbiya suresinin 87.ve 88.ayetlerini iliskiden once giyinikken 3 defa esler okumaliymis.ben dun aksam onu da yaptim ve yapmaya devam edicem sizinde aklinizda olsun.madem beraber gidiyoruz taktiklerimiz bir olsun :))

Amin amin canım hepimizin son olur inşallah :) içimde bir heyecan var zaten inşallah tutmuştur bebeğim bu ay farklı gidiyor her şey bu arada ben adet bitiminden beri çalışıyorum yumurtlama günleri peş peşe sabah denedim bakalım taktikler işe yarayacak mı ?

yaaaa ne güzel herkeste bi heycan görüyorum bu maşallahhhh hepimizeeee :KK76:

Canim onemli gunlerdeki calismalarinin sabah olmasi cok cok iyi olmis bence

Kızlar günaydın mutlu bi hafta geçirelim hep beraber ;)
Sabahtan beri tahlille ugrasıorum ya saglık ocagına gittm kan verdm sonra demez mi çarşamba aksamüzeri cıkar die ben nasl durcam o zamana diye acile gittim devlete orda da sadece idrar bakıolarms verdim yine de bir de yakında özel hastane var onu aradm 25 tl ye bakılıo dediler olmadı iş cıkısı oraya gidicem artk bi öğrenemedim ya

Canim onemli gunlerdeki calismalarinin sabah olmasi cok cok iyi olmis bence
İnşallah iyi olmuştur canım :) haftasonuna denk geldi şansıma normalde cuma yumurtlamam lazımdı perşembe gece çalışma oldu cuma günü test koyu çıkınca cumartesi sabah oldu test hala koyuydu pazar sabahta oldu pazar öğleden sonra silikleşmeye başlamış inşallah sorunsuz şekilde çatlamıştır yumurtam ve denk gelmişlerdir :)

Kızlar herkese merhaba..bir ara kayboldum prenses eda hatırlayacaktır :) bat 16 mayıs..son 5 yani..heyecan tavan..dün sürpriz olur mu diye anneler günü diye bir test yapayım dedim sonuç tabiii ki hüsran :KK12: size bir sorum olacak ben son 4 gündür falan afedersiniz aşırı gazlıyım yani böyle habire gaz çıkyor..hiç böyle olmazdı..yediğimden fln etkilenirdim ama durduk yere ı ıh...acaba bu belirti midir? sık idrara çıkma henüz çok bariz değil...ne zaman çıkar bu belirtiler özellikle blueflower blueflower sende ne zamandı?

Back