• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canlar nedenini bilmiyorum ama içim kıpır kıpır bu ay olcak gibi hep içime doğuyo oğlumada mayıs ayında hamile kalmıştım inşAllah Allahım inşAllah
Ilginc ama icimden bir ses banada bu ay farkli bseyler var gbi dio benim ovulasyon testlerim hic bir zaman tam net cikmaz ama cok sukur bir problem yok yumurtlamada flan dem8sti doktor bundan 4 ay once tabii..sabrszlikla bekliyorum bende canm :)

Ilginc ama icimden bir ses banada bu ay farkli bseyler var gbi dio benim ovulasyon testlerim hic bir zaman tam net cikmaz ama cok sukur bir problem yok yumurtlamada flan dem8sti doktor bundan 4 ay once tabii..sabrszlikla bekliyorum bende canm :)
Hayır olsun canım inşAllah bu ay sen ben burdaki bütün arkadaşlar bebek haberleri veririz canım

Kayonvalidemler geldi

Ya bu sabah kayınvalidemler geldi de yatılı bize cıkamıorm evden onlarında haberi yok daha söylememiştik,yarın işe giderken vercem kan artk ama cok sabırsızım bi an önce gitmek istiyorum aslnda :KK66:
Olmadi biara( ayip olmaz derseniz )isiniz varmis gbi cikin ozelin acilinde 45 dk da cikio arayarak sonucu ogrenebilirsiniz de canim

herkes bu topicte bulusşsun, bebişlerimiz olsunnn :KK49: :anneadayı::KK46:

@sebnembrn bat 22-23 mart HAMİŞ :nazar::anneadayı:

blueflower blueflower bat 15 Nisan HAMİŞ :nazar::anneadayı:
@kivircik1907 bat 19 Nisan HAMİŞ :nazar::anneadayı:

@kanepecim bat 20-21 Nisan HAMİŞ :nazar::anneadayı:
@superisi_33 bat 4 Mayıs HAMİŞ :nazar::anneadayı:
@papatyaesra bat 3 Mayıs HAMİŞ :nazar::anneadayı:
@BEBEGGGIIIMMM bat 6 Mayıs HAMİŞ :nazar::anneadayı:

@esmerim-ts 7 mayis

@27melek bat 11 Mayıs
@egc bat 13 Mayıs
@somurtkannaz 16 Mayıs
88yakamoz 88yakamoz bat 17 Mayıs
@arsinli 19 Mayıs
@meyran bat 26 Mayıs

@mutluuuuu bat 29 Mayıs

gbbc gbbc bat 5 Haziran
prensinin_prensesi prensinin_prensesi bat 8 Haziran

Kizlar gunaydinnnn.bu ayki calisma planimi anlatiyorum size :KK70:bugun sogan kurune basliyorum esime de keciboynuzu kuru.ayrica gunde 1 iki tane kuru incir yemege calisicam.adetim bugun bitiyo ve gun asiri iliskiyle devam edicez(2 aydir gun asiri oluyo zaten ama neysee) yumurtlama testinde pozitifi gordugum gunun sabahi calisma yapicam 3 gun boyunca.sabah daha kaliteli ve hizli oluyormus spermler.(kimyasala gebe kaldigim ayda sabah olmustu) onun disinda esimi iyi beslemeye calisicam havuc cilek bitter vs. Bu ara topigimizin hamile anne adaylarinin anneler gununi kutlarimmmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9:kucaginiza aldiginiz gunleride gorun insallah :nazar:
merhaba canım çalışma programın hayırlı olsun , cidden açıklayıcı ve espirili , kolay gelsin gelişmeleri bekliyorum

prensinin_prensesi prensinin_prensesi beni de yaz canımcım 23 mayıs ama o bat gelmeyecek inşallah :) 2 sabahtır çalıştık umarım tutmuştur bu sefer :) bu ay ilk defa yumurtam çatlarken sancı hissetmedim hafif hafif geldi geçti sancım çörekotu bal tarçından dolayı sanırım silinmeye başladı hafif hafif testim. Bitirdim zaten 9 günde 20 testi :D

prensinin_prensesi prensinin_prensesi beni de yaz canımcım 23 mayıs ama o bat gelmeyecek inşallah :) 2 sabahtır çalıştık umarım tutmuştur bu sefer :) bu ay ilk defa yumurtam çatlarken sancı hissetmedim hafif hafif geldi geçti sancım çörekotu bal tarçından dolayı sanırım silinmeye başladı hafif hafif testim. Bitirdim zaten 9 günde 20 testi :KK70:

Yazıyorum canım inşallah son yazisim olur :D

Gunaydinn kizlarrrrr :KK76:
Bugun adetimin son gunu adet bitimi iliskiyi bende deniyim bari :KK70: bu ay illede olsun diye bi şeyimiz yok ama nedense içime biseyler Doğuyo . Test alsammi Napsam kızlar :KK70:
Günaydın prenses inşAllah bu ay bi çok arkadaş çok umutluyuz benimde dün akşam oldu ilişki adet bitimi hemen hayırlısı canım ben dayanamadım yine aldım test valla

Back