• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canim sanki 13-14. günlerin catlams gbi geldi bugunde silik cikarsa onlari kaideye al. Bak burada bikac yerdede okudum doktor bir arkadaşımda dedi illa en koyu olmasi gerekmiyor bazi kisilerde c ye en koyu cizgi neyse onunun ciddiye alinmasi gerek dedi. Herkesin bunyesi ayni degilmis dikat etmemeler flan da etkilio tabi..burdan okumustum birinin c kadar koyu ckmio ama yakn koyulukta bikac gun sonra siliklesio doktora gdio bikac gün once catlamis dio o ay hamile de kaliyor
Her günü değerlendirdik canım bakalım Hayırlısı :) herkesin farklı tabi ki genel duruma göre hareket ediyoruz bu gelir inşallah bebişler :)

Aaaaa vallahi var cizgi :))) hadi canim hayrlisi..bata kac gunun var canm
Ay bende gördüm var orda bir çizgi :)) birde anneler günü gelmiş inşallah Bebeğin bence Koşarak kan testi yaptır :)
Duramıyorum zaten yerimde ya
xenforo-smilies-kk38.gif

Benm batıma var daha ama bu ay ilk defa iğne kullandm iğneden 15 gün sonra tahlil yaptırabilrsn demişti dr iğnenin etkisiyle erken yumurtladm sanrm normale göre.bugün 14. Günüm anneler günü heyecanıyla yaptım suan gözlerime inanamıyorum ya

Duramıyorum zaten yerimde ya
xenforo-smilies-kk38.gif

Benm batıma var daha ama bu ay ilk defa iğne kullandm iğneden 15 gün sonra tahlil yaptırabilrsn demişti dr iğnenin etkisiyle erken yumurtladm sanrm normale göre.bugün 14. Günüm anneler günü heyecanıyla yaptım suan gözlerime inanamıyorum ya
Ayy canim tanimiyorum seni ama sanki en sevdigimin başina gelmis gbi mutlu oldum :) hemen bi hcg yaptir..insallahh güzel sonuclardir :KK36: bu arada belirti flan var mi canim

Ayy canim tanimiyorum seni ama sanki en sevdigimin başina gelmis gbi mutlu oldum :) hemen bi hcg yaptir..insallahh güzel sonuclardir :KK36: bu arada belirti flan var mi canim
Canım ya çok saol burda kardeş gibi oluyoruz zaten sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylasıoruz
xenforo-smilies-kk68.gif

Aslnda belirtim yok gibi arada kasık batması olmustu dr 15 gün sonra kan tahlili yaptırabilirsn dedi die sabah şansımı denedm aslnda umutsuzdm cok şaşırdm öğleden sonra hidicem tahlil yapmaya inşallah olmlu olur
xenforo-smilies-kk73.gif

Canım ya çok saol burda kardeş gibi oluyoruz zaten sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylasıoruz
xenforo-smilies-kk68.gif

Aslnda belirtim yok gibi arada kasık batması olmustu dr 15 gün sonra kan tahlili yaptırabilirsn dedi die sabah şansımı denedm aslnda umutsuzdm cok şaşırdm öğleden sonra hidicem tahlil yapmaya inşallah olmlu olur
xenforo-smilies-kk73.gif
Hadi bekliyoruz canim olumlu haberlerini hayrlisiyla insallahh :KK36::KK54:

Cevap veren yok mu yaa:KK34:
Bata 2-3 gün kala 2 çizgi aynı ya da yakın koyulukta oluyor canım.
Kızlarrrr ben bu ay klomen kullanmıstm ayyyy cok heyecanlıyım
xenforo-smilies-kk38.gif
ya az önce test yaptım o hayalet cizgiyi gördüm 14 gün oldubugün iğneden sonra ya hamile miyim acaba cok heyecanlandm ya inşallah öyledir ya
xenforo-smilies-kk38.gif
Aaaaa canımmmm çok sevindimmm :KK68: Hemen kan testi yaptır, anneler günü hediyen gelmiş, hoşgelmiş :KK15:

Bata 2-3 gün kala 2 çizgi aynı ya da yakın koyulukta oluyor canım.

Aaaaa canımmmm çok sevindimmm :KK68: Hemen kan testi yaptır, anneler günü hediyen gelmiş, hoşgelmiş :KK15:
Saol canm ya bende cok sevindim cok şaşırdm tarif edilemez duygular içindeim sen de görebiliosn dimi ikinci çizgiyi sonra üzülmekten de korkuorum aslnda
xenforo-smilies-kk13.gif

Saol canm ya bende cok sevindim cok şaşırdm tarif edilemez duygular içindeim sen de görebiliosn dimi ikinci çizgiyi sonra üzülmekten de korkuorum aslnda
xenforo-smilies-kk13.gif
Hayalet felan değil canım, gayet belli bir çizgin var ;) Benim bu testten bir tık koyuyken 47,79 çıkmıştı sonucum. Senin de yakın çıkar.

Hayalet felan değil canım, gayet belli bir çizgin var :KK66: Benim bu testten bir tık koyuyken 47,79 çıkmıştı sonucum. Senin de yakın çıkar.
Ay inşallah canm ya ağzından bal damlıo eşime gösterdm sbah cok sevindi ama silik die tedirgin oldu o da bugün kan tahlili vermeye çalışcam olmazsa yarn sbaha artk zaten dr dediği tarih yarın ;)

xenforo-smilies-kk38.gif
ya az önce test yaptım o hayalet cizgiyi gördüm 14 gün oldubugün iğneden sonra ya hamile miyim acaba cok heyecanlandm ya inşallah öyledir ya
xenforo-smilies-kk38.gif

Ay canım yaaaa vallahi cizgi var en guzel hediyen geliyo galbaaaa bi kan yaptır biran önce :KK49:

Ay canım yaaaa vallahi cizgi var en guzel hediyen geliyo galbaaaa bi kan yaptır biran önce :KK49:
:) Çok sevindim canım senin adına dünyanın en güzel anneler günü hediyesi bebişin :) kaç gün geçti peki iğneden sonra ?
Canlarım ya saolun hislerim tarif edilemez zaten cok heyecanlıyım iğneden sonraki 14. Gün bugün 15 gün gecince tahlil yaptırabilirsn demişti doktor sabah anneler günü heyecanıyla yapim dedim cıkıverdi evde misafir var gitsinler kosa kosa gitcem tahlile
xenforo-smilies-kk71.gif

Canlarım ya saolun hislerim tarif edilemez zaten cok heyecanlıyım iğneden sonraki 14. Gün bugün 15 gün gecince tahlil yaptırabilirsn demişti doktor sabah anneler günü heyecanıyla yapim dedim cıkıverdi evde misafir var gitsinler kosa kosa gitcem tahlile
xenforo-smilies-kk71.gif
Ne guzel bir hediye sana. Tebrik ederim canimm. :KK9:

xenforo-smilies-kk71.gif

Canım sen testte hangi gunleri değerlendirdim ekstra bisey yapmismiydin bu ay

Canım sen testte hangi gunleri değerlendirdim ekstra bisey yapmismiydin bu ay
Canm ben tam ovulasyon günlerimde hastaydm zaten bi hafta ateşliydim iğneden 36 saat sonra olsn demişti dr bizim 34 saat sonra falan olmstu o gün çift çizgi görmüştm ovulasyondada zaten ertesi sabah çok kasık agrm oldu hissettm yumurtalamayı sonrasında zaten düzenli olmadı pek ateşim cıktı hastalandm o yüzden aslnda hiç umudum yoktu bu aydan belirti falan da aramaya hiç fırsatm olmadı ya gercekten sürpriz oldu

xenforo-smilies-kk38.gif
xenforo-smilies-kk38.gif
Böyle bi günde çoook güzel bi hediye almışsın canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına vermeyi nasip etsin inşAllah

Back