- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
Benim 11 yaşından beri böyle, şu an 33 yaşındayım hala ağrışı oluyorum maalesefOff çok kötü bu kist ya ağrı yapıyo kasıklarda sürekli bide benimki adetle atılmıyo canım yaa ancak doğum kontrol hapı kullanınca gidiyo canım
InşAllah canım biran önce kurtuluruzSeninki foliküler kist o zmn farklı inşallah kurtuluruz
Canım sen daha iyi anlarsın sendede oluyomu bilmiyorum ama sanki kasıklarımda hep bişeyler geziniyo gibi oluyo canım kistten dolayı herhaldeBenim 11 yaşından beri böyle, şu an 33 yaşındayım hala ağrışı oluyorum maalesef
Kesinlikle.Canım ağrıdan ilk gün birşey yiyip içemem. Genelde ağrı kesici iğne vuruluyorum. ( annem emekli ebe-hemşire o yapıyor ) 2. gün rahatlıyorum. eskiden 7 gündü bekarken. Yıllardır 5-6 gün sürüyor.Canım sen daha iyi anlarsın sendede oluyomu bilmiyorum ama sanki kasıklarımda hep bişeyler geziniyo gibi oluyo canım kistten dolayı herhalde
Aynen bendede çok ağrı oluyo çok geçmiş olsun canım inşAllah kurtuluruz biran önce bu kistlerden canımKesinlikle.Canım ağrıdan ilk gün birşey yiyip içemem. Genelde ağrı kesici iğne vuruluyorum. ( annem emekli ebe-hemşire o yapıyor ) 2. gün rahatlıyorum. eskiden 7 gündü bekarken. Yıllardır 5-6 gün sürüyor.
Aa pkosluyum ben de burda başka pkoslular da vardır o zamanKimi vücutlar yapıyor canım. Ben de o kimi vücutlardanım maalesef. Bekarken kist pastlamasından (polikistik over) ameliyat olmuştum iç kanamadan dolayı. Sonra vücudun bazı dönemler yapacak reglle atacaksın bunları dediler. Bekarken de yasmin kullandım evlendikten sonra da. Çocuk zamanı bırakıyorum hapı sadece. Bu sefer ağustos ayında bıraktım ama onda neden afedersiniz hemoroid sorunuydu. İlaç tetikliyormuş meğer. Bırakmak zorunda kaldım. Şimdi içerisi ne alemde hiç haberim yok açıkçası
İnşallah canımAynen bendede çok ağrı oluyo çok geçmiş olsun canım inşAllah kurtuluruz biran önce bu kistlerden canım
Canım ben çektirdim hiç korkma inan sinek ısırığı kadar ağrı oluyo diyolar ya o bile olmadı valla canım bendeKizlar bendede çikolata kisti var sali gunude rahim filmi cekilicem bende ikinci icin uğraşıyorum 10 aydir aranizda rahim filmi deneyimi olan varmi
Bilmem kucuk mu ablalarim yas 21 :))Yaşın küçük galiba değil mi ? Gel sen ablalarının yanına
Canım ben çektirdim hiç korkma inan sinek ısırığı kadar ağrı oluyo diyolar ya o bile olmadı valla canım bende
Canim bende agrisiz cekim yapan bi klinikte cektiricem kiste bi zarari olmuyor bu filmin dimi bide dr cekimden sonra korunmaya gerek yok dedi sende oylemi yapmistinCanım ben çektirdim hiç korkma inan sinek ısırığı kadar ağrı oluyo diyolar ya o bile olmadı valla canım bende
Bana çocuk olmaz demediler canım. Sağ yumurtalığım ameliyatta kısmi alındı. Ama enteresandır sağ tarafımdan yumurtluyorum =) Anneminde geçmişi aynı şekilde ve ablam ikiz eşi =) Olmayacak diye birşey yok canım.Blueflower pkoslusun sen de ama bir çocuğun var 2.yi istiyorsun doğru mu hatırlıyorum? Ilk çocuğun (allah analı babalı büyütsün ) tedavisiz mi oldu ovu testiyle mi? yaslarimiz aynı benim çocuğum yok ama
Küçüksün tabii =) Allah gönlüne göre versinBilmem kucuk mu ablalarim yas 21 :))
Amin canım inşallahBana çocuk olmaz demediler canım. Sağ yumurtalığım ameliyatta kısmi alındı. Ama enteresandır sağ tarafımdan yumurtluyorum =) Anneminde geçmişi aynı şekilde ve ablam ikiz eşi =) Olmayacak diye birşey yok canım.
Ben oğlumdan önce boş gebelik yaşadım 8 haftalıkken kürtaj oldu. Sonra 2 ay sonra Bora'ma hamile kaldım =) Onda hiçbişeyden haberim yoktu inan tek sefer de hamile kaldım. Ama artık yaşta ilerledi, 2. yi geciktirmek istemiyorum. Nasibimde varsa umarım olur.
Allah isteyen herkese nasip etsin
Yok canım olmuyo banada doktor korun dememişti bende 6-7 ay önce çektirdim canımCanim bende agrisiz cekim yapan bi klinikte cektiricem kiste bi zarari olmuyor bu filmin dimi bide dr cekimden sonra korunmaya gerek yok dedi sende oylemi yapmistin
Sagol canim insallah bende hayirlisiyla atlatirimYok canım olmuyo banada doktor korun dememişti bende 6-7 ay önce çektirdim canım
Amin canım inşallah
InşAllah canımSagol canim insallah bende hayirlisiyla atlatirim
Amin cumlemize insallah esim 28 yasinda ve ikimizde bir bucuk senedir istiyoruuuuzz fazla korunmadik zatenKüçüksün tabii =) Allah gönlüne göre versin
Amin cumlemize esim de 28 yasinda ve biz bir bucuk senedir istiyoruzzzz fazla da korunmadik zaten B-)Küçüksün tabii =) Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?