Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Off çok kötü bu kist ya ağrı yapıyo kasıklarda sürekli bide benimki adetle atılmıyo canım yaa ancak doğum kontrol hapı kullanınca gidiyo canım
Benim 11 yaşından beri böyle, şu an 33 yaşındayım hala ağrışı oluyorum maalesef

Canım sen daha iyi anlarsın sendede oluyomu bilmiyorum ama sanki kasıklarımda hep bişeyler geziniyo gibi oluyo canım kistten dolayı herhalde
Kesinlikle.Canım ağrıdan ilk gün birşey yiyip içemem. Genelde ağrı kesici iğne vuruluyorum. ( annem emekli ebe-hemşire o yapıyor ) 2. gün rahatlıyorum. eskiden 7 gündü bekarken. Yıllardır 5-6 gün sürüyor.

Aynen bendede çok ağrı oluyo çok geçmiş olsun canım inşAllah kurtuluruz biran önce bu kistlerden canım

Aa pkosluyum ben de burda başka pkoslular da vardır o zaman
Pkoslular beğenebilir mi

Blueflower pkoslusun sen de ama bir çocuğun var 2.yi istiyorsun doğru mu hatırlıyorum? Ilk çocuğun (allah analı babalı büyütsün ) tedavisiz mi oldu ovu testiyle mi? yaslarimiz aynı benim çocuğum yok ama

Kizlar bendede çikolata kisti var sali gunude rahim filmi cekilicem bende ikinci icin uğraşıyorum 10 aydir aranizda rahim filmi deneyimi olan varmi
Canım ben çektirdim hiç korkma inan sinek ısırığı kadar ağrı oluyo diyolar ya o bile olmadı valla canım bende

Canım ben çektirdim hiç korkma inan sinek ısırığı kadar ağrı oluyo diyolar ya o bile olmadı valla canım bende
Canim bende agrisiz cekim yapan bi klinikte cektiricem kiste bi zarari olmuyor bu filmin dimi bide dr cekimden sonra korunmaya gerek yok dedi sende oylemi yapmistin

Blueflower pkoslusun sen de ama bir çocuğun var 2.yi istiyorsun doğru mu hatırlıyorum? Ilk çocuğun (allah analı babalı büyütsün ) tedavisiz mi oldu ovu testiyle mi? yaslarimiz aynı benim çocuğum yok ama
Bana çocuk olmaz demediler canım. Sağ yumurtalığım ameliyatta kısmi alındı. Ama enteresandır sağ tarafımdan yumurtluyorum =) Anneminde geçmişi aynı şekilde ve ablam ikiz eşi =) Olmayacak diye birşey yok canım.
Ben oğlumdan önce boş gebelik yaşadım 8 haftalıkken kürtaj oldu. Sonra 2 ay sonra Bora'ma hamile kaldım =) Onda hiçbişeyden haberim yoktu inan tek sefer de hamile kaldım. Ama artık yaşta ilerledi, 2. yi geciktirmek istemiyorum. Nasibimde varsa umarım olur.
Allah isteyen herkese nasip etsin

Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…