Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Saol canım off sorma acayip heyecanlıyım tualete gitmek istemiyorum adet zamanlarmda kasık agrm cok olurdu suan yok ama hamilelk sayılabilecek de bişey yok sadece göğüslerim hassas o kadar ayyy zaman gecmıo sanki

Cok stresli bi zaman ya hemen sonuca varmak istiyoruz cok sabirsizsizzz :) canım hic ovu testi yaptın mi koyulma var mi peki

Yaaa kızlar naaptiniz dünden beri 287 okunmamis ileti birikmiş valla okuyamadim hepsini arada ne olup bittgini özet gecen olursa sevinirim ;-) bat ya 18-19 ya 22-23 yumurtlama değişti yine bu ay :/

Yaaa kızlar naaptiniz dünden beri 287 okunmamis ileti birikmiş valla okuyamadim hepsini arada ne olup bittgini özet gecen olursa sevinirim ;-) bat ya 18-19 ya 22-23 yumurtlama değişti yine bu ay :/
valla ne yapalım canım, kaynattık durduk seni =) Dedik bu kız ce-eee dedi bir daha görünmedi diye
Durumlar beklemedeyiz

Canım ya senin kistin ne türmüş bu ay banada kist var dedi yum çatlamış ama kan içine akmış korpus luteum kanamalı kistiymiş benimki kaybolmazsa banada hap vercekte adet sonrası gitcem
Benimki geçen aydan beri hiç geçmiyo canım banada işte doğum kontrol hapı verdi yumurta çatlamayınca kiste dönüşüyo benim canım

Ohh ohh gelsin caylaaaaar :) Benden bu ay pas önümüzdeki aya bakacağız nisanda doğum günüm belki sürpriz olur :)))))
Oooo çaylar, kurabiyeler, ov. testleri uçuşuyor havada =))
Havada bebiş kokusu var, icraatlar da tamam ama sonuca ulaşamadık henüz
Ay hadi canım inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine, bende önümüzdeki aya sizlerleyim belirtilere göre

Benimki geçen aydan beri hiç geçmiyo canım banada işte doğum kontrol hapı verdi yumurta çatlamayınca kiste dönüşüyo benim canım
Kimi vücutlar yapıyor canım. Ben de o kimi vücutlardanım maalesef. Bekarken kist pastlamasından (polikistik over) ameliyat olmuştum iç kanamadan dolayı. Sonra vücudun bazı dönemler yapacak reglle atacaksın bunları dediler. Bekarken de yasmin kullandım evlendikten sonra da. Çocuk zamanı bırakıyorum hapı sadece. Bu sefer ağustos ayında bıraktım ama onda neden afedersiniz hemoroid sorunuydu. İlaç tetikliyormuş meğer. Bırakmak zorunda kaldım. Şimdi içerisi ne alemde hiç haberim yok açıkçası

Off çok kötü bu kist ya ağrı yapıyo kasıklarda sürekli bide benimki adetle atılmıyo canım yaa ancak doğum kontrol hapı kullanınca gidiyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…