• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

adet günü 20 mart ile 25 mart arası olanlar bunu beğenebilir mi bi test günü belirleyip test yapalım o gün
Ben dayanamam yaparım gibi geliyor ama olur yapalım 1.sfda bat takviminde olmayanlar prensese söyleyin eklesin nisanda mayısta böyle devam edelim işte ben güçlü hissettim sizler sayesinde

Yok tatlım kalmadım malesef ben 4 yıldır uğraşıyorum hamile kalmadim bi defa kaldım o da gitti işte dusukten sonra a tüp bebek yaptırdım geçen ay negatif sonuç aldım. Şimdi kurlere başladım doğal yolları deniyorum bakalım hayırlısı
Ben de içiyorum otları başladım bugün de 41. Sayfaya yazdım bak otları sen de araştır istersen bir de böğürtlen kökü var

hemen kalırsan hayır ıcın dagıtırsın yakınındakılere canım :)

Ya kizlar lab.ney yaaa...40 tane gebelik testimiiii .topige bi goz attim.kafami allak pullak ettiniz. Ya ovulasyon testi 30 tl..gebelik testi 6 tl. Sabah aksam test demisiniz..ya parami dayanir... ovulasyon testi 30 tl ye al.kullan at.benim bilmedigim ucuz yontemlermi var bu konuda.lab i hic anlamadim zaten bi aciklayin lutfen

Ya kizlar lab.ney yaaa...40 tane gebelik testimiiii .topige bi goz attim.kafami allak pullak ettiniz. Ya ovulasyon testi 30 tl..gebelik testi 6 tl. Sabah aksam test demisiniz..ya parami dayanir... ovulasyon testi 30 tl ye al.kullan at.benim bilmedigim ucuz yontemlermi var bu konuda.lab i hic anlamadim zaten bi aciklayin lutfen
Ben g.g.yordan 35 ov. testi ve 8 adet gebelik testini 35 e aldım laboquick marka. kargo ücreti de yok ;)
Sabah akşam çift koyulukta olduğunda yapmak yeterli yumurtayı kaçırmamak için ;)

Internetten alıyoruz biz baya uygun oluyo 30 ovulasyon testi 6 tane gebelik testi 20 TL. Gittigidiyor.com dan bakabilirsiniz.

Back