- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
BeenKızlar sigara içeniniz var mı?
Ben içiyorum canımKızlar sigara içeniniz var mı?
Yakamozcum eksigim varsa arkadaşlarım eklesinler hormon testlerinde lh/FSH oranı 3 ten büyükse pkos deniyor zaten kadın dogumcu muayenesinde inci gibi dizilmiş kistleri görüyor yani kadın dogumcun pkosu mutlaka yakalardi çünkü çok sık görülen tedavisi en kolay infertilite doktorlar içinKızlar bişey takılıo aklıma ben hamile kalmayı düşündüğümde doktora gittm genel muayene için doktr kan testi idrar testi istedi bunun sonucunda hersey normal demişti değer olarak.acaba yumurtalıklarm için ayrı mı muayene etmesi lazım bu kist olaylarnda eger var olsaydı kan tahlillernde bi anormallik olur muydu yani öyle anlaşılır mıydı düşündükçe takacak bişeyler buluyorum ya
anım inşallah vardır yaaaCanım testim böyle cikti hic ümidim yok benim gerçi daha erken 1 haftam var ama :)
Günaydın canimKızlar sevgili arkadaşlar kimseyle paylaşamadığım sırdaşlarım günaydınlar
Hayirli olsun canim ben de Bebeğimi kaybederken daha geçen hafta ve daha önceleri de hep erkek bebek gördüm Test yapmadın mi çıkardı o zamanBu gece rüyamda kucagımda çok güzel bir kız bebek gördümeşime gösteriyorum bu ne zaman oldu diyorum git işten doğum izni al diyorum bana kadınlar kulubunden yazmışlardı üstüne görme diye yoksa ben adet olurken hamilemiydim diyorum çok şaşkındım sağ yanağında gamze vardı uyanınca ağladım valla Allah hayra çıkarsın offf
canım bata daha var testte çıkmaz ama ben genede yapıp duruyorum inşsllah bu rüya bebişe işarettir uyandığımda çok ağladım şimdide işteyim ama hala o bebiş gözümün önündeHayirli olsun canim ben de Bebeğimi kaybederken daha geçen hafta ve daha önceleri de hep erkek bebek gördüm Test yapmadın mi çıkardı o zaman
İnşallah iyiye işarettir üzülme canımC
canım bata daha var testte çıkmaz ama ben genede yapıp duruyorum inşsllah bu rüya bebişe işarettir uyandığımda çok ağladım şimdide işteyim ama hala o bebiş gözümün önünde
Canım inşallah umduğum şeye delalettir sagol canımcım
inşsllah hayırlara çıkar rüyanCanım inşallah umduğum şeye delalettir sagol canımcım
İnşallah canım inşallahinşsllah hayırlara çıkar rüyan
sağol tatlım acaba rüyamı yoksa gercekmi olcak 10 gün sonra görcem beklemek ne zor iş ben 2 yıldır bekliyorumGünaydınnnnnn canlarımmmkeyifler nasıl bugün ?
sebnembrn hayır olsun canım rüyan inşallah bebis vardır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?