- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
Benim kırmızılar gelecek gibi, 3 gün kaldıGünaydınnnnnn canlarımmm keyifler nasıl bugün ?
sebnembrn hayır olsun canım rüyan inşallah bebis vardır :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kırmızılar gelecek gibi, 3 gün kaldıGünaydınnnnnn canlarımmm keyifler nasıl bugün ?
sebnembrn hayır olsun canım rüyan inşallah bebis vardır :)
İnşallah gelmez ama gelsede umutla mücadeleye devam edeceğiz birbirimize destek olarak başaracağız ben bu sene inanıyorumki hepimizin bebişleri olacak birbirimize dua edelim sürekli yalnız bırakmayalım birbirimizden güç alarak yeni bilgilerle yola devam edelim bu sıpalar bizi çok uğraştırıyor ben eşime diyorumki bu kadar mücadele ediyoruz doğunca ona camdan bi fanus yaptıralımda orda kalsın kimse dokunmasın zarar vermesin ne hayaller kuruyoruz valla olmayan bebişimizi seviyoruz ismini bile koyduk of daha neler neler yarabbim çok tuhafız başkasına söylesek kafayı yemişiniz der ama burda biz neler yaşadığımızı her ay biz biliriz o yüzden bizi bizden başkası anlamaz anlamıyodaBenim kırmızılar gelecek gibi, 3 gün kaldı
Profildrki oğlunmu canımBenim kırmızılar gelecek gibi, 3 gün kaldı
Yaptım canım bu sabah, bembeyaz yine =) Yok olmadı bu ay benim bence. Olsun yine de moral bozukluğu yok devamİnşallah gelmez ama gelsede umutla mücadeleye devam edeceğiz birbirimize destek olarak başaracağız ben bu sene inanıyorumki hepimizin bebişleri olacak birbirimize dua edelim sürekli yalnız bırakmayalım birbirimizden güç alarak yeni bilgilerle yola devam edelim bu sıpalar bizi çok uğraştırıyor ben eşime diyorumki bu kadar mücadele ediyoruz doğunca ona camdan bi fanus yaptıralımda orda kalsın kimse dokunmasın zarar vermesin ne hayaller kuruyoruz valla olmayan bebişimizi seviyoruz ismini bile koyduk of daha neler neler yarabbim çok tuhafız başkasına söylesek kafayı yemişiniz der ama burda biz neler yaşadığımızı her ay biz biliriz o yüzden bizi bizden başkası anlamaz anlamıyoda
Bu arada sen test yapsana canım varsa çıkar üç gün kalmış
Evet canım Mustafa Bora'm. 5 buçuk yaşında =)Profildrki oğlunmu canım
Canımm çok tatlı maşallah Allahım bağışlasın mustafanın ardı kız olur gibi geldi bana :)Evet canım Mustafa Bora'm. 5 buçuk yaşında =)
Aminn canım, Allah sizlere de nasip etsinCanımm çok tatlı maşallah Allahım bağışlasın mustafanın ardı kız olur gibi geldi bana :)
Günaydın şekerimGünaydın kızçelerim
Canım oğlun gerçekten çok tatlıymış Allah ona sağlıklı uzun ömürler versin canım bide bitane kardeş :))Günaydın şekerim
Amin canım, Allah isteyen herkese nasip etsinCanım oğlun gerçekten çok tatlıymış Allah ona sağlıklı uzun ömürler versin canım bide bitane kardeş :))
Benim de bat 9 nisan beni de ekleyiiinCanim bat da 6 nisan
Hoşgeldin tombikcim burdan ayrılma yeni açıldı bu topikGünaydın kızlaaaaar :) sebnembrn çağırmasa topikinizden haberim yoktu. yeni topikiniz bol bol bebişler getirsin uğurlu olsunben de gelem mi topikinize ?
Hoşgeldin tombikimmm sensiz olur mu buralarGünaydın kızlaaaaar :) sebnembrn çağırmasa topikinizden haberim yoktu. yeni topikiniz bol bol bebişler getirsin uğurlu olsunben de gelem mi topikinize ?
Canım prensinin_prensesi ne yaz eklesin seni Bol bebişli olur topiğimiz inşallahBenim de bat 9 nisan beni de ekleyiiin