• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Bırakmamız lazım ya
Eşlerden biri içmese bırakma sebebi olacak kokusu rahatsız edecek ama biz eşimle teşvik bile ediyoruz bence
Ben hamilelik de yasamadigim için uzun süreli birakmadim hiç en fazla 2 gün icmedim de zor yani

Kızlar bişey takılıo aklıma ben hamile kalmayı düşündüğümde doktora gittm genel muayene için doktr kan testi idrar testi istedi bunun sonucunda hersey normal demişti değer olarak.acaba yumurtalıklarm için ayrı mı muayene etmesi lazım bu kist olaylarnda eger var olsaydı kan tahlillernde bi anormallik olur muydu yani öyle anlaşılır mıydı düşündükçe takacak bişeyler buluyorum ya
xenforo-smilies-kk17.gif

Kızlar bişey takılıo aklıma ben hamile kalmayı düşündüğümde doktora gittm genel muayene için doktr kan testi idrar testi istedi bunun sonucunda hersey normal demişti değer olarak.acaba yumurtalıklarm için ayrı mı muayene etmesi lazım bu kist olaylarnda eger var olsaydı kan tahlillernde bi anormallik olur muydu yani öyle anlaşılır mıydı düşündükçe takacak bişeyler buluyorum ya
xenforo-smilies-kk17.gif
Yakamozcum eksigim varsa arkadaşlarım eklesinler hormon testlerinde lh/FSH oranı 3 ten büyükse pkos deniyor zaten kadın dogumcu muayenesinde inci gibi dizilmiş kistleri görüyor yani kadın dogumcun pkosu mutlaka yakalardi çünkü çok sık görülen tedavisi en kolay infertilite doktorlar için
Senin herşey normal çıkmış anladigim kadarıyla takma sen kafana hiçbişey moral çok önemli

Bu gece rüyamda kucagımda çok güzel bir kız bebek gördüm :( eşime gösteriyorum bu ne zaman oldu diyorum git işten doğum izni al diyorum bana kadınlar kulubunden yazmışlardı üstüne görme diye yoksa ben adet olurken hamilemiydim diyorum çok şaşkındım sağ yanağında gamze vardı uyanınca ağladım valla Allah hayra çıkarsın offf

Bu gece rüyamda kucagımda çok güzel bir kız bebek gördüm :KK43: eşime gösteriyorum bu ne zaman oldu diyorum git işten doğum izni al diyorum bana kadınlar kulubunden yazmışlardı üstüne görme diye yoksa ben adet olurken hamilemiydim diyorum çok şaşkındım sağ yanağında gamze vardı uyanınca ağladım valla Allah hayra çıkarsın offf
Hayirli olsun canim ben de Bebeğimi kaybederken daha geçen hafta ve daha önceleri de hep erkek bebek gördüm Test yapmadın mi çıkardı o zaman

C
Hayirli olsun canim ben de Bebeğimi kaybederken daha geçen hafta ve daha önceleri de hep erkek bebek gördüm Test yapmadın mi çıkardı o zaman
canım bata daha var testte çıkmaz ama ben genede yapıp duruyorum inşsllah bu rüya bebişe işarettir uyandığımda çok ağladım şimdide işteyim ama hala o bebiş gözümün önünde

Back