- 26 Şubat 2015
- 91
- 59
- 18
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
Est prensescim 24 Mart benim yakamoz un da 14 Mart olmasi lazim öyle söylemişti sankikızlar bat tarihlerinizi yazın hemen ekliiyim sizide gözden kaçmış olabilir kusura bakmayın sürekli kontrol edemiyprummm
Öğlenki biraz silikti sanki bu biraz daha belli deney yapar gibi her gün yapmsya devam edeyimde varsa en azından bilgilendirmiş oluruz okuyanları yoksada öbür aya devammKoyulaşmaya başlamış
Öyleymiş canım testi yapınca resmi at bakalımkoyulmus biraz canım senin bat 22-23 mart dimi ? hergün birazdaha koyulasırsa adet gününe kdr eşit sayılcak kadar koyu olursa gebelık var demekmiş :) bende birazdan eve gidince yapıcam ovu testı bakalım nasıl cıkcak :)
Öyleymiş canım testi yapınca resmi at bakalım
Canım sendemi buraya geldin daha önce başka konılarda denk gelmiştikadet günü 20 mart ile 25 mart arası olanlar bunu beğenebilir mi bi test günü belirleyip test yapalım o gün
Ben dayanamam yaparım gibi geliyor ama olur yapalım 1.sfda bat takviminde olmayanlar prensese söyleyin eklesin nisanda mayısta böyle devam edelim işte ben güçlü hissettim sizler sayesindeadet günü 20 mart ile 25 mart arası olanlar bunu beğenebilir mi bi test günü belirleyip test yapalım o gün
Canim benim sat 10 martkızlar bat tarihlerinizi yazın hemen ekliiyim sizide gözden kaçmış olabilir kusura bakmayın sürekli kontrol edemiyprummm
Canim bat da 6 nisanCanim benim sat 10 mart
Ben de içiyorum otları başladım bugün de 41. Sayfaya yazdım bak otları sen de araştır istersen bir de böğürtlen kökü varYok tatlım kalmadım malesef ben 4 yıldır uğraşıyorum hamile kalmadim bi defa kaldım o da gitti işte dusukten sonra a tüp bebek yaptırdım geçen ay negatif sonuç aldım. Şimdi kurlere başladım doğal yolları deniyorum bakalım hayırlısı
Canim bat da 6 nisan
dertler bizi kavuşturuyor inşallah bebeklerin gaz sorunu için öneriniz ne pişik olması n diye ne yapayım diye olan konularda buluşmak dileğiyleCanım sendemi buraya geldin daha önce başka konılarda denk gelmiştik
sat 20 şubat------------bat 22 mart-----------11. denemetamam canım koyarım foto 7 bucuk 8 gıbı yapıcam testı anca
sat 20 şubat------------bat 22 mart-----------11. deneme
Hepimizin pozitif enerjisi testlere de yansır inşallah
Ya saka maka baya Kışı olduk yanlizz masallhhhhhh
hemen kalırsan hayır ıcın dagıtırsın yakınındakılere canım :)
Neee 15 tane ovulasyon testimi.servet yaaa:) tanesi 30 tl idi internette...sen uygun fiyatami aldin.15 tane ov. testim kalmış bu arada =) Bu ay tutmazsa önümüzdeki aya kalsınlar barim
Ben g.g.yordan 35 ov. testi ve 8 adet gebelik testini 35 e aldım laboquick marka. kargo ücreti de yokYa kizlar lab.ney yaaa...40 tane gebelik testimiiii .topige bi goz attim.kafami allak pullak ettiniz. Ya ovulasyon testi 30 tl..gebelik testi 6 tl. Sabah aksam test demisiniz..ya parami dayanir... ovulasyon testi 30 tl ye al.kullan at.benim bilmedigim ucuz yontemlermi var bu konuda.lab i hic anlamadim zaten bi aciklayin lutfen
Tanesi değildir canım g.gyordan bak.Neee 15 tane ovulasyon testimi.servet yaaa:) tanesi 30 tl idi internette...sen uygun fiyatami aldin.
Ya kizlar lab.ney yaaa...40 tane gebelik testimiiii .topige bi goz attim.kafami allak pullak ettiniz. Ya ovulasyon testi 30 tl..gebelik testi 6 tl. Sabah aksam test demisiniz..ya parami dayanir... ovulasyon testi 30 tl ye al.kullan at.benim bilmedigim ucuz yontemlermi var bu konuda.lab i hic anlamadim zaten bi aciklayin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?