- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
Ay şekerim size yetişemiyorum buharlaşma çizgisi nedir ki
tek çizgi çıkıp 1 kac saat sonra bu sekılde ikinci çizgi olusunca buharlasma cızgsı oluyo canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay şekerim size yetişemiyorum buharlaşma çizgisi nedir ki
İşte orasını ben de net bilmiyorumSanrm ama normalde ovulasyon testi pozitif cıktıktan 14 gün sonra adet olunmalı di mi
Aslında ovulasyon testi gününü girince o tarihleri değiştiriyor hemen yumurtlama gününü ve gebelik ihtimali yüksek önceki ve sonraki günleri ama Bat değiştirmiyorOtomatik sistemi o şekildedir, ileri ya da geri tarihi atmıyor demek ki
Evet onu ben de fark ettim canım. Dediğin gibi batta değişmiyor.Aslında ovulasyon testi gününü girince o tarihleri değiştiriyor hemen yumurtlama gününü ve gebelik ihtimali yüksek önceki ve sonraki günleri ama Bat değiştirmiyor
Canım bizde bilmediklerimixi sorarak burdan öğreniyoruz hepimiz bilgileniyoruzO zaman benim bat 24 Mart oluyor 29 değil
Benim ilk ayim ovu testlerinde sağolun kızlar
Bende gördüm çizgiyi inşallah canım birde teste üç damlanın fazlasını koymadan düz bir zeminde kalsın biraz yoksa dağılıyor inşallah bebişin izleridir testBu şekilde
Bende gördüm çizgiyi inşallah canım birde teste üç damlanın fazlasını koymadan düz bir zeminde kalsın biraz yoksa dağılıyor inşallah bebişin izleridir test[/QUOT
ovu testine de 3 damla ? kız ben bildiğin o çubuğu doldurup boşaltıyorum : )
4 damla koyuyorum canım hep. Bakalım çıkacak mı yine, çıkarsa eğer kan vermeye gideceğimBende gördüm çizgiyi inşallah canım birde teste üç damlanın fazlasını koymadan düz bir zeminde kalsın biraz yoksa dağılıyor inşallah bebişin izleridir test
Bu şekilde
Canim buharlasma cizgisine benziyor sanki banada bi kackez oldu sen yinede sabah tekrarala testi benceBu şekilde
Tekrarlıycam canım emin olmak içinCanim buharlasma cizgisine benziyor sanki banada bi kackez oldu sen yinede sabah tekrarala testi bence
Nasıl dolduruyon o kadar
Canım ögle ovulasyon testi yapmıştım ya silikti çok hani şimdi yaptım bakarmısın rica etsem :)Benim bugünü saymassak 1 haftam var dun ki ovu testim böyle cikti bu aksam nasıl cikicak bakim
walla zaten iş yerinde helak oluyorum yaparken sorma :) tam komediyim yani yok bardağı koy testi koy yap çöpleri peçeteye sakla çantaya at test için 5 dk bekle yazarken bile yoruldum
Ama yakamoz da yok ben de yokum bat takviminde çok alındım kısslar
Koyulaşmaya başlamışEki Görüntüle 1453968
Canım ögle ovulasyon testi yapmıştım ya silikti çok hani şimdi yaptım bakarmısın rica etsem :)
Ama yakamoz da yok ben de yokum bat takviminde çok alındım kısslar
Aynı bende öyleyim çöpte farkedilmesin diye üstünü birton peçeteyle kapatma gizli gizli teste bakma bende öyleyim canımwalla zaten iş yerinde helak oluyorum yaparken sorma :) tam komediyim yani yok bardağı koy testi koy yap çöpleri peçeteye sakla çantaya at test için 5 dk bekle yazarken bile yoruldum
Eki Görüntüle 1453968
Canım ögle ovulasyon testi yapmıştım ya silikti çok hani şimdi yaptım bakarmısın rica etsem :)