• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canımm hayırlısı olsun inşallah
Kizlar bisey sorucam lh adete yakin normalde yukselir mi ? Hani yeniden yumurta olusacak filan diye. sole bisey olduda yumurta catladiktan 4 5 gun sonra yaptigimda hic cizgi cikmamisti. 3 saat wcye girmeden yapmistim. Bugun gicik oldum ya :KK48: 1 saat once gtmstim wcye. son test vardi evde. yapim dedim. Hatta test icin gerekecek kadar yapabildim zoraki :D Koyu degil ama cikti.anlayamadim.

Eklentiler

• 20150502_142453.jpg
    20150502_142453.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 103
kızlar ben klomen kullanıyorum ya 2-3 gündür yumurtalıklarımda hareketlenme vardı ovulasyon testi yapim dedeim böle cıktı ....daha cok erken ama acaba birden fazla mı yumurtladım da ilk yumurta catladı mı dersiniz çünkü doktor pazartesi gel dedi yumurtana bakalım :KK57::KK57::KK57:Eki Görüntüle 1514895
Canım bence catlamamis, aldigin sivi miktari, idrarini ne kadar tuttugun falan cok etkiliyor testi, en az 4 saat idrarini tutmus olman ve en az 2 saat sivi almamis olman lazım bu testleri uygularken. Bu dediklerime dikkat edersen cok daha iyi sonuc alirsin, yumurtlama gununde de esit koyulukta ya da daha koyu bi cizgi elde edersin, yumurtan catlasaydi hemen hemen 2 gün falan diger günlere göre daha koyu cikiyo zaten, sende oyle olmamış, aldigin sivi miktarina bagli bi koyuluk olmus bence 10. gunde.

Canım bence catlamamis, aldigin sivi miktari, idrarini ne kadar tuttugun falan cok etkiliyor testi, en az 4 saat idrarini tutmus olman ve en az 2 saat sivi almamis olman lazım bu testleri uygularken. Bu dediklerime dikkat edersen cok daha iyi sonuc alirsin, yumurtlama gununde de esit koyulukta ya da daha koyu bi cizgi elde edersin, yumurtan catlasaydi hemen hemen 2 gün falan diger günlere göre daha koyu cikiyo zaten, sende oyle olmamış, aldigin sivi miktarina bagli bi koyuluk olmus bence 10. gunde.
Yok canım ya dikkat ediyorum sıvı alım olayına saat 12 den sonra sıvı almıyorum her gün testi 5 de yapıyorum .....bende o şekilde koyuluk olmuyor een koyusu ordaki gibi. Oluyor her ay galiba birden fazla yumurta olayı var çunku son 1-2 gün yumurtalıklarımda kıpırdama var gibiydi...doktor pazartesi çağırdı vardır bi bildiği heralde

Yok canım ya dikkat ediyorum sıvı alım olayına saat 12 den sonra sıvı almıyorum her gün testi 5 de yapıyorum .....bende o şekilde koyuluk olmuyor een koyusu ordaki gibi. Oluyor her ay galiba birden fazla yumurta olayı var çunku son 1-2 gün yumurtalıklarımda kıpırdama var gibiydi...doktor pazartesi çağırdı vardır bi bildiği heralde
Anladım canım, madem öyle dusunuyosun degerlendirseydin ya canım bu gunleri, inşallah degerlendirmissindir.

Kizlar adet oldum moralim cok bozuk cook :( bu ay herseyi o kadar duzenli denedimki.esime bitter cikolata kahve havuc keciboynuzu kuruyemis yedirdim duzenli.kendim bal tarcin corekotu yedim ama olmadi olmadii :( niye yaaa cok umitlenmistim :(

Kizlar adet oldum moralim cok bozuk cook :KK43: bu ay herseyi o kadar duzenli denedimki.esime bitter cikolata kahve havuc keciboynuzu kuruyemis yedirdim duzenli.kendim bal tarcin corekotu yedim ama olmadi olmadii :KK43: niye yaaa cok umitlenmistim :KK43:
:( bilmiyorum ki nerde yanlis yapiyoruz..ben de strestn uyuyamamadim pazar sbahi erkenden kalktim.. canim uzulme diyemicem bi sonraki aya artik konsantre olcaksin. Benimde 1 2 gun kaldi. Valla aglicam bende olursam. Gebelik belirtimde yok zaten :(

:KK43: bilmiyorum ki nerde yanlis yapiyoruz..ben de strestn uyuyamamadim pazar sbahi erkenden kalktim.. canim uzulme diyemicem bi sonraki aya artik konsantre olcaksin. Benimde 1 2 gun kaldi. Valla aglicam bende olursam. Gebelik belirtimde yok zaten :KK43:
Bende bugunj bekliyodum.kafamda olanlar yapiyodum yarin olmazsam pazartesi gebelik testi yapicam.pozitif cikarsa esime nasil soylesem acabalarrr..cok buyuk hayal kirikligi.en cok bu ay etkilendim.isyan etmek degilde uzuntumun onume gecemiyorum :( insallah sen olmazsin canim insallah hamile haberini verirsin bize.disarda kendi cevremde hamile haberi almak canimi yakiyo biraz ama burda da tam tersi icime su serpiliyo sanki.ayni kaderi oaylastigimizdan sanirim

Bende bugunj bekliyodum.kafamda olanlar yapiyodum yarin olmazsam pazartesi gebelik testi yapicam.pozitif cikarsa esime nasil soylesem acabalarrr..cok buyuk hayal kirikligi.en cok bu ay etkilendim.isyan etmek degilde uzuntumun onume gecemiyorum :KK43: insallah sen olmazsin canim insallah hamile haberini verirsin bize.disarda kendi cevremde hamile haberi almak canimi yakiyo biraz ama burda da tam tersi icime su serpiliyo sanki.ayni kaderi oaylastigimizdan sanirim
Insallah canim. Insallah olmam. aslinda disardakilere de seviniyoruz da . Hadi sira sen de . Sen yapmiyomusun vs laflari insani sinirlendiriyo. Burda artniyet yok ;)

[QUOTEost: 40786383, member: 648009"]Kizlar adet oldum moralim cok bozuk cook :KK43: bu ay herseyi o kadar duzenli denedimki.esime bitter cikolata kahve havuc keciboynuzu kuruyemis yedirdim duzenli.kendim bal tarcin corekotu yedim ama olmadi olmadii :KK43: niye yaaa cok umitlenmistim :KK43:[/QUOTE]
Canim hayirlisi olsun de.ben her istediğim ay tutturdumama hep ddüştü. o daha ktu inan ki. Kafanda deli sorular oluyor.biraz da oluruna birak istersen

[QUOTEost: 40786383, member: 648009"]Kizlar adet oldum moralim cok bozuk cook :KK43: bu ay herseyi o kadar duzenli denedimki.esime bitter cikolata kahve havuc keciboynuzu kuruyemis yedirdim duzenli.kendim bal tarcin corekotu yedim ama olmadi olmadii :KK43: niye yaaa cok umitlenmistim :KK43:
Canim hayirlisi olsun de.ben her istediğim ay tutturdumama hep ddüştü. o daha ktu inan ki. Kafanda deli sorular oluyor.biraz da oluruna birak istersen[/QUOTE]
canim bu ay hic ama hic takmadim gun bile saymadim.rahattim oluruna birakmistim zaten.4 ay once kimyasal dusuk yasadim bnde.bilmiyorum ki nerdr yanlis yapiyoruz :( Rabbim hayirlisini versin heoimize O neylerse guzel eyler

Back