• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Evet canim sana yazmistim. Yanlis alinti yapmisim :)) benim ayaklar donmaya basladi yaaa. Hep adetten iki gun once olur. Bak yine moralim bozuldu :(

Benim ayaklariiim haLa buuz surekLi battaniye ile doLaniyoruum :-) ve adet oncesinden basLadii halada devam ediyo sadece ayakim diiL komple usuyoruum insaAllah sonun bana benzer :-)

Insallahhhhhhh :D temizlik yapiyorum simdi de sicak basti. Cok harekt edince usumem gitti :) dikkatli yapiyorum gerci hee ihtimale karsi. Valla 3 gune belli olcak. Ne kesin adet belirtim var ne gebelige yorabilecek belirtim :) cok sakin bekliyoruz vucudumla ben:KK49: ama test negatif. Hoppa
Benim ayaklariiim haLa buuz surekLi battaniye ile doLaniyoruum :-) ve adet oncesinden basLadii halada devam ediyo sadece ayakim diiL komple usuyoruum insaAllah sonun bana benzer :-)

Insallahhhhhhh :D temizlik yapiyorum simdi de sicak basti. Cok harekt edince usumem gitti :) dikkatli yapiyorum gerci hee ihtimale karsi. Valla 3 gune belli olcak. Ne kesin adet belirtim var ne gebelige yorabilecek belirtim :) cok sakin bekliyoruz vucudumla ben:KK49: ama test negatif. Hoppa

Cnm benim test 4 gun kala silik cikmisti ama herkesinki ayni olmayabiLiyor adetinin gecmesini bekLe hayirlisiySa oLur ins.

test yapmayı bile düşünmüyorum ya. malum çenemdeki sivilcem çıktı. adet de gelir.. çok mutsuzummmm . kaldı 3.. ama saymak istemiyorum bile günleri
Ben olana kadar yapcam :D ayni zamana denk gelcek buyuk ihtimal ikimizin. Benim sivilcemde cikti ama 2 gun oluyor. Hem 1 2 gun kala cikardi. Saymiyorum onu :)) biyerden umut baglamam lazim. Heyecan yasayayim az.

kızlar ben klomen kullanıyorum ya 2-3 gündür yumurtalıklarımda hareketlenme vardı ovulasyon testi yapim dedeim böle cıktı ....daha cok erken ama acaba birden fazla mı yumurtladım da ilk yumurta catladı mı dersiniz çünkü doktor pazartesi gel dedi yumurtana bakalım :KK57::KK57::KK57: 11216497_10205115923850198_476515585_n.jpg

kızlar ben klomen kullanıyorum ya 2-3 gündür yumurtalıklarımda hareketlenme vardı ovulasyon testi yapim dedeim böle cıktı ....daha cok erken ama acaba birden fazla mı yumurtladım da ilk yumurta catladı mı dersiniz çünkü doktor pazartesi gel dedi yumurtana bakalım :KK57::KK57::KK57:Eki Görüntüle 1514895
Canim erken mi yumurtladin acaba siliklesmesi ilginc ;)

Back