• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Selam kızlar :) nasılsınız ne var ne yok ?

Benim canım sıkkın dünden beri içimden bisey yapmak gelmiyo. Ne yapmam konusunda kararsızım cok ama soğudum bebek düşüncesine cok şükür sağlıklıyiz vardır zamanı boyle acele ettiğim ıcın olumsuzluklar oluyo hep. Bundan sonra bebek ıcın sartlamicam kendimi sırf bebek ıcın birliktelik yasamicam. Benimle birlikte anneme eşimde cok üzüldü. Hele eşim o kan sonucunu gördükten sonra umutluydu hayal kırıklığına uğradı. Herşeyin Hayırlısı canlarım :)

Selam kızlar :) nasılsınız ne var ne yok ?

Benim canım sıkkın dünden beri içimden bisey yapmak gelmiyo. Ne yapmam konusunda kararsızım cok ama soğudum bebek düşüncesine cok şükür sağlıklıyiz vardır zamanı boyle acele ettiğim ıcın olumsuzluklar oluyo hep. Bundan sonra bebek ıcın sartlamicam kendimi sırf bebek ıcın birliktelik yasamicam. Benimle birlikte anneme eşimde cok üzüldü. Hele eşim o kan sonucunu gördükten sonra umutluydu hayal kırıklığına uğradı. Herşeyin Hayırlısı canlarım :)
Prenses canım üzülme ne güzel bak sorun yok en azından canım herşeyin hayırlısı

Evet canim sana yazmistim. Yanlis alinti yapmisim :)) benim ayaklar donmaya basladi yaaa. Hep adetten iki gun once olur. Bak yine moralim bozuldu :KK43:
Napıyoduk hemen kötüye yormuyoduk değilmi edacım ama senin 3 yada 4 gündür ayakların üşüyo canım valla sabah o testte ben çizgi gördüm yanii :))

Evet yaa bu ay yumurtlamadan sonra usudum pek isinamadim. yine su torbasi koydum bakalim hayir olsun insallah :) ay popisim bile usuyor yahuu :D ya gercekten cok soguk ya ben usuyorum :KK48:
Napıyoduk hemen kötüye yormuyoduk değilmi edacım ama senin 3 yada 4 gündür ayakların üşüyo canım valla sabah o testte ben çizgi gördüm yanii :))

Back